- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
Allahım korona kelimesi duyunca ça
Ediyorum etmeye devam edecğimAllah razı olsun senden acaba benim kadar etkilenen başkalarıda var mı panik atak geliştirdim bu konuda istemsiz çarpıntılar fila
Allahım nerede o güzel günlerÇoktandır tahmin yapan yok ama iyi yonde mutasyona uğrarsa haftaya da bitebilir dedi. Ay ne iyi olur.
RickandMorty
Tek çare evden çıkmamak onu da yapıyoruz şu an başka da yapacak birşey yok galibaEvett yaaa e napicaz bu durumda ben iyice telasa kapildim evden cikmamak tek care
Arkadaşlar bugün türkiye bu salgın bitsin diye saat 03 te dua edecek sizlerde dua edin ❤
Bende bilmiyorum cnm3 çok geç yauyuyakalırım ben neden gece 3
Hayırlı geceler hepinize allah yardım cimiz olsun bu üç ay ların hürmetine bu salgını tez zamanda başımızdan alsın ramazan ayına bu salgın bitmiş olarak girelim inşallah
Ertan Özyiğit bugün ki programında bunlar daha iyi günlerimiz yeni bir virüs çıkacak daha yıkıcı olacak dedi . Bütün umitlerim yerle bir oldusanki hiç çıkamayacağımız karanlık bir yola girmişiz gibi hissediyorum lohusa psikolojisinden yeni kurtulmuştum yine karamsarlığa sürüklenmeye başladım. Allah im ne olur biran önce bitsin şu illet
Inşallah olurAy hayalim TOPLUCA İFTARLAR .. Allahım nasip etteravih falan ne güzel olurdu valla
Sunucu partneri sordu Hantavirüsümü dedi oda olabilir yeni başka bir virüs de olabilir amaç dünya nüfusunu azaltmak yeni virüs Çin Hindistan civarından gelecek dedi yani buna yakın şeyler programın tekrarını izleyebilirsiniz.Ne virüsü ?
Ertan Özyiğit bugün ki programında bunlar daha iyi günlerimiz yeni bir virüs çıkacak daha yıkıcı olacak dedi . Bütün umitlerim yerle bir oldusanki hiç çıkamayacağımız karanlık bir yola girmişiz gibi hissediyorum lohusa psikolojisinden yeni kurtulmuştum yine karamsarlığa sürüklenmeye başladım. Allah im ne olur biran önce bitsin şu illet
Sunucu partneri sordu Hantavirüsümü dedi oda olabilir yeni başka bir virüs de olabilir amaç dünya nüfusunu azaltmak yeni virüs Çin Hindistan civarından gelecek dedi yani buna yakın şeyler programın tekrarını izleyebilirsiniz.
Bu virüsü 2019 yılında iken bilen ve çok araştıran bir araştırmacı kendisi. Hatta çekirge saldırısını da geçen seneden söylemişti. Gerçekten çok bilgili ve araştıran bir yazar inş çıkmaz bu defa dedikleri diyorum ama çok güvendiğim biri olduğu için çok ürperdim söylediklerine. Ama ülkemizin güçlü olarak çıkacağını da söyledi bu süreçten. Tam dinleyemedim gerçi programını bugün ama dinledigim kadar anladıklarım bunlarAy aman çok konuşmasın.. deprem olur çıkarlar bunlar iyi günlerimiz daha kötüsü geliyo derler bilmem ne derler hep felaket hep felaket
Gerçekten devlet bahçeli ne doğru söyledi
“Televizyonlardaki yorumcuları eleştiren Devlet Bahçeli, “Tıp eğitimi almamış, virüs nedir bilmeyen sabitleşmiş sabit yorumcular ekranlarda bilirkişilik taslamaktadır. Deprem olur bunlar çıkar, sel olur bunlar konuşur, salgın olur bunlar dile gelir. Bıktık bunların hezeyan ve cehaletlerinden! Susulacak yerde konuşmak ahmaklıktır” dedi.”(ALINTI)
%100 katılıyorum daha düne kadar virüs nedir bilmeyen insanlar şimdi çıkmış ben araştırdım daha kötüsü gelecek mi diyor??
Ins biran önce biter bu illetBöyle komplo teorileriyle kafanızı yorup kendinizi strese sokmayın.
Bu virüsü ABD yaptı diyenler de var,işin tuhaf tarafı ABD liderlikte şu an vaka sayısı olarak yanılmıyorsam.Herkes her şeyi söyler,her söylenen kesin doğru olacak diye bir şey yok.
Allah fırsat vermesin inşallah. Onun gücü herşeyin üstünde.Sunucu partneri sordu Hantavirüsümü dedi oda olabilir yeni başka bir virüs de olabilir amaç dünya nüfusunu azaltmak yeni virüs Çin Hindistan civarından gelecek dedi yani buna yakın şeyler programın tekrarını izleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?