bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Allahım korona kelimesi duyunca ça
Ediyorum etmeye devam edecğimAllah razı olsun senden acaba benim kadar etkilenen başkalarıda var mı panik atak geliştirdim bu konuda istemsiz çarpıntılar fila

Ekrem imamoğlu bi psikolojik danışma hattı duyurdu dün, halka destek amaçlı, arayın isterseniz.
Samimi söylüyorum bu virüs evet kötü ama sizin stres etmenizle alakalı değil. Yapmamız gereken tek ama tek şey evde durmak. Ötesi değil. Şuan uyusanız 6 ay sonra uyansanız dünyada ne olacaksa sizsiz de olacak yani boşuna kendi kendinizi yemeyin. Stres her her hastalıktan beter. Corona yine bildiğimiz bi ağır zatürre gibi geçecek belki ama ya kanser olanlar ya diyalize giren böbrek hastaları aklımıza bile gelmeyen yüzlerce hastalıkşa yaşayan o kadar insan var ki..

inanın kendi halime üzülmeye utanıyorum ben, sağlık sistemi çöker de italya ispanya gibi kanser olanlar hasta çocuğu olanlar tedavi alamaz çaresiz kalır diye korkuyorum. Öylece tedavisi olan hastalar da elimizden kayıp gider diye. Biz yine sağlıklı halimizle aman corona diye korkuyoruz ya hastalığı olanlar bağışıklık sistemi zayıf olanlar.. yani çok ama çok zor durum. Şuan hasta olmaktansa bulaştırmak benim için daha korkunç.

Lafı nereye getirdiğimi unuttumSiz stres olmayın stres yokken bağışıklık sisteminiz günde yüzlerce mikrobu virüsü öldürüyor siz farkına varmadan ama stres gerçekten bağışıklığı zayıflatır. Hafif geçecek hastalık ağır geçer Allah korusun.. sizi stres yapan ne varsa uzaklaşın, hep bu günlerin bittiği zamanları hayal edin dua edin

Arkadaşlar bugün türkiye bu salgın bitsin diye saat 03 te dua edecek sizlerde dua edin ❤

Hayırlı geceler hepinize allah yardım cimiz olsun bu üç ay ların hürmetine bu salgını tez zamanda başımızdan alsın ramazan ayına bu salgın bitmiş olarak girelim inşallah

Ay hayalim TOPLUCA İFTARLAR .. Allahım nasip et teravih falan ne güzel olurdu valla

Ramazan çadırına gidicem valla ramazana bu iş biterse o kuyruğa girip o kalabalıkta iftar açıcam

Ertan Özyiğit bugün ki programında bunlar daha iyi günlerimiz yeni bir virüs çıkacak daha yıkıcı olacak dedi . Bütün umitlerim yerle bir oldu sanki hiç çıkamayacağımız karanlık bir yola girmişiz gibi hissediyorum lohusa psikolojisinden yeni kurtulmuştum yine karamsarlığa sürüklenmeye başladım. Allah im ne olur biran önce bitsin şu illet

Ne virüsü ?

Sunucu partneri sordu Hantavirüsümü dedi oda olabilir yeni başka bir virüs de olabilir amaç dünya nüfusunu azaltmak yeni virüs Çin Hindistan civarından gelecek dedi yani buna yakın şeyler programın tekrarını izleyebilirsiniz.

Ay aman çok konuşmasın.. deprem olur çıkarlar bunlar iyi günlerimiz daha kötüsü geliyo derler bilmem ne derler hep felaket hep felaket

Gerçekten devlet bahçeli ne doğru söyledi

“Televizyonlardaki yorumcuları eleştiren Devlet Bahçeli, “Tıp eğitimi almamış, virüs nedir bilmeyen sabitleşmiş sabit yorumcular ekranlarda bilirkişilik taslamaktadır. Deprem olur bunlar çıkar, sel olur bunlar konuşur, salgın olur bunlar dile gelir. Bıktık bunların hezeyan ve cehaletlerinden! Susulacak yerde konuşmak ahmaklıktır” dedi.”(ALINTI)

%100 katılıyorum daha düne kadar virüs nedir bilmeyen insanlar şimdi çıkmış ben araştırdım daha kötüsü gelecek mi diyor??

Böyle komplo teorileriyle kafanızı yorup kendinizi strese sokmayın.
Bu virüsü ABD yaptı diyenler de var,işin tuhaf tarafı ABD liderlikte şu an vaka sayısı olarak yanılmıyorsam.Herkes her şeyi söyler,her söylenen kesin doğru olacak diye bir şey yok.

İyi geceler herkese.
1 hafta 10 gün içinde doğum yapıcam sonrası için korkularım var eminim benimle bir anne olacak herkes bunları düşünüyordur.
5. Gün topuk kanı için sağlık ocağı çağırdı. Ve sonrasında da rutin kontroller var. Naparım nasıl götürürüm bebeğimi hiç bilmiyorum. Başlarda çok ciddiye almamıştım ne yalan söyleyeyim ama gün geçtikçe dahada korkunç bir hal alıyor.
Birsürü insan işsiz kaldı. Herkesİn kafasında aynı soru bundan sonra ne olacak? Belirsizlik asıl bizleri yoran.İyi şeyler duymaya çok ihtiyacımız var
Beni korkutan herkese eninde sonunda bulaşacağı söyleniyor ne kadar geç yakalanırsak o kadar iyiymiş. Zamanla virüs insan vücudunda yaşamayı öğrenecek mutasyona uğrayacakmış. Bir yandan aşı için çalışmalar yapılıyor. Tabi bunun için uzun bi zamana ihtiyaç var aşı bulunsa bile deneme yapmaları ve bu denekleri takip etmeleri lazım. Annem şeker hastası bağışıklığı çok düşük en çok o ve bebeğim için endişeleniyorum.
Umarım çok sürmez bi mucize olur ve herşey düzelir

Bu virüsü 2019 yılında iken bilen ve çok araştıran bir araştırmacı kendisi. Hatta çekirge saldırısını da geçen seneden söylemişti. Gerçekten çok bilgili ve araştıran bir yazar inş çıkmaz bu defa dedikleri diyorum ama çok güvendiğim biri olduğu için çok ürperdim söylediklerine. Ama ülkemizin güçlü olarak çıkacağını da söyledi bu süreçten. Tam dinleyemedim gerçi programını bugün ama dinledigim kadar anladıklarım bunlar

Ins biran önce biter bu illet

Allah fırsat vermesin inşallah. Onun gücü herşeyin üstünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…