bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bize biraz daha bilgi . Yazıyı okuyunca anlayacaksınız. Zaten biz insanlarda olan bir virüs bu. Ama yeni mutant formuyla başetmeye çalışıyoruz.

Öyleyse bilemiyorum doğru olabilir ben de birden sanki bunu bekliyormuşum gibi bi hışım yazdım kusura bakmayın sadece insanları telaşa sürükleyip virüsten daha kötüsü ruh sağlığıyla oynayan kişilere sinirim.. yani her şey geçip gittiğinde bi nesil hepimiz sinir hastası olacağız diye korkuyorum her yerde dünyada intiharlar artmış şimdi gördüm almanya dışişleri bakanı mı ne intihar etmiş evinde. Yani virüsten daha önemlisi şuan akıl sağlığımız buna eminim

Konudan bağımsız olacak ama boyle yerler var mi hala ya, cok sanslisiniz...

kazakları falan ne yapacaz? 60 derecede yıkanmaz ki. Ben 30 40 arası yıkadım. Bir yerde okuduğuma göre kıyafette 9 saat yaşıyormuş. Ama herkes başka şey söylüyor.
Birçok yerde 60 - 90 derece arası normal deterjanla diye okudum. Ama sanki o kadar ihtiyaç yok gibi geliyor bana. Yine de okuduğumu uyguluyorum. 60 derece

Çocukların market ve Pazar yerlerine alınması yasaklanmış

Bende bundan korkuyorum zaten benim psikolojim çok berbat gittikçe de karamsarlasiyorum

Hatirliyormusunu bundan 5- 6 sene once 21 aralikta kiyamet kopacak dunya 3 uncu boyuta gececek gibi soylentiler vardi. Hatta o gun sabah ise gitmek icin gittigimdr korkarak gitmistim. Ayrica 2000 yilinda kiyamet kopacak bile dediler. Hep bosa cikti. Bugunlerdede hep kiyamet seneryolari gundemde herkes begeni alip para kazammak icin asilsiz videolar yukluyor. Sirf para kazanmak icin insanlarin psikolojisini alt ust ediyorlar. Benim psikoljim suan cok kotu ve bu bilincsiz insanlar yuzunden cok kotu durumdayim.az once bir haber okudum 29 nisanda gok tasi carpacakmis. Haber okuyunca sok oldum. Haber asilsiz cikmis yani yalan haber oldugunu ogrenince rahatladim. Rabbim sonumuzu hayirli etsin inşallah

Sağır sultan duydu EVDEKAL çağrısını, buna rağmen evlere doluşup partiler verenleri yarın tvde vaka artış sayısı olarak gözlemlicez ne yazık ki... olayın ciddiyetinin farkında olmayanlar, hala tatil- gezme- tozma derdinde olanlar insanı çıldırtıyor...

Dünya genelindeki artışın henüz peak göstermemiş olması daha korkutucu...
artık 1-2 günde 100000 vaka artıyor.
Tr de ilk vaka rastlandığında dünya geneli 124000 idi, su an 662000 lerde

Agzi olan konusuyor,aldiris etmeyin.

evet haberimiz olsun bari
Ölü sayisi fazlaysa ve paylasilmiyorsa bunu gizlemenin anlami nedir? Aksine paylaşmaları gerek ki bu millet ciddiyetini anlasin ve evden cikmasin.

Bir şey bilmiyorum ya da iddia da etmiyorum. Tek bildiğim mümkün oldugu kadar evde kalmam gerektigi.

aynen öylede ekonomi yüzünden ölüp gidecez lanet olsun ya zaten batan batti bari toptan batalım ölecegimize

Bence yanlis bu dusunce.
Ben asiri panikleyenlerden degilim,fakat bir kelimeyle kendini iyice kötü hisseden insanlar var,bilgi kirliligini buraya tasimayalim.
Paniklesem de yapacağım evde kalmak, paniklemesem de.

Belki extra stres ve üzüntü faktörü eklenir.

Gerci su an ki üzüntüm yeteri kadar kişinin yeteri kadar evde kalmamasi. Bu basit seyi bile beceremedik. Umarım sans faktörü lehimize olur. Virus iyi yonde mutasyona uğrar da kurtuluruz.

Goruntuler bununla mi ilgili,ben bugun bahsedilen cenaze goruntuleri oldugunu dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…