bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
aynen öylede ekonomi yüzünden ölüp gidecez lanet olsun ya zaten batan batti bari toptan batalım ölecegimize
Ekonomiyi bırak, millette beyin olsa dışarı cikmaz. Calisanlar cikiyor da bu gezmeye cikanlar ne diye çıkıyor. Yasak gelmiş hala spor yapmaya, balık avlamaya gidiyor. Demiyor ki birinden alip birine bulastiririm. Nasil olsa atlatacagindan emin.

Prof. un biri, sadece bir kisiye bile bulaştırmayi becerebilirsek salgını bitiririz dedi, su şekilde birinin kac kisiye bulastirdigi belli degil. Yazık.

Kısmi sokağa çıkma yapsalar bari sadece çalışanlar dışarı çıksa.İnsanlar anlamıyor İşte yok piknik yasak,yok mangal yasak bunlar bizi kurtarmıyor.Daha katı kurallar gerekli.Sonunda yapacaklar ama iş işten geçmiş olacak zaten geçmeye başladı bile.

Sonunda yapacaklar ama iş işten geçmiş olacak zaten geçmeye başladı bile
Aynen oyle. Bu halktan bir beklentim yok artık. Virüsün mutasyona ugramasi daha ulaşılabilir geliyor. Allah bizi bir an once bu dertten kurtarsin. Kurunun yaninda yas da yanmasin.

Son düzenleme:
Aynen oyle. Bu halktan bir beklentim yok artık. Virüsün mutasyona ugramasi daha ulaşılabilir geliyor. Allah bizi bir an once bu dertten kurtarsin. Kurunun yaninda yas da yanmasin.
Şimdi paylaştım hala evde alem yapıyorlar.Bence de aşı bulunana kadar artık tek umudumuz virüsün mutasyona uğraması.Nasıl insanlarla aynı havayı soluyoruz?aklım almıyor

Şimdi paylaştım hala evde alem yapıyorlar.Bence de aşı bulunana kadar artık tek umudumuz virüsün mutasyona uğraması.Nasıl insanlarla aynı havayı soluyoruz?aklım almıyor
Bu kadar vicdansız olacaklarını tahmin etmemiştim.

Corona adası olsa bunları çok güzel bırakırdım. Orada alem yaparlardı.

... internetten temel ihtiyaçlar dışında keyfi alışveriş yapmak bence pek doğru değil. Şu dönem geçene kadar. Mağazalar reklam yapsa bile yapmamak lazım.
gerçi bu çalışanları zor durumda bırakabilir maaşları ödenmeyebilir. Yani başka türlü zorlanabilir insanlar.

ben bunları kendime tekrar ediyorum.
Sadece kendimize değil diğer insanlara da nasıl yardımcı olabiliriz onu düşünmemiz lazım.
Virüsü yenen ülkeleri örnek almalıyız.
- sadece kendimizi değil başkalarını da düşünmeliyiz.
- disiplinli olmalıyız. Salgın kanunlarına uymalıyız.
- evde durmalıyız.

Cesaret degil de yaş geçiyor korkusu bu. Ne kadar erken başlanırsa o kadar çabuk olur diye yoksa hazır olunduğundan değil, en azından çevremde böyle :)
Allahim lutfen su virus bitsin de okullarimiza dönelim ne olur 1eylul olmasinnnn
Inşallah hocam.Esimin okul grubuna düşen yazı sanırım. Ama 1.maddede tam gün ve ilili öğretim yapan okullar dediği için biz 1 eylüle kadar olmayacağını anladık yazıdan. İşin ilginci yazı benim okul grubuma gelmedi henüz .

Günaydın sevgili dostlar. Bugün burada bulutlu ve çiseleyen yağmurlu bir hava var. Güneş "bulutların arkasındayım ama buradayım" diyor. Sizler için fotosunu çekebilmek için onu her sabah beklediğimi biliyor; bir iki dakikalığına deldi bulutları. Vişne de ilk çiçeğini açmış. Koca ağaçta bir çiçek, onu da sizlere gönderiyorum, bugün de moralimizi yüksek tutmamız dileği ile...

Termal kameradan yırtmak için ateş düşürücü almak bilinen ve yaygın bir yöntem, ama bu ateş de paracetamol ve ateş düşürücülerle kolay kolay düşen bir ateş de değilmiş. Yine de kuluçka süresi 14 gün olan bir hastalık için termal kamera ne kadar yeterli bir taramadır? Karantina şarttı

İtalyanın nüfusu 60 milyon civarında; buna bakarsak hemen hemen aynı gibiyiz. Tabi İtalya bizden daha çok test yaptı mı onu bilmiyorum, bizde halen test sayısı az. Resmi ölüm sayıları düşük çünkü sadece hastanede covid 19 tablosu ile seyrederken test yapılamadan ya da test sonucu gelmeden vefat eden hastaların ölüm raporlarına Covid 19 yazılamıyormuş dolayısıyla kayıtlara geçmiyor ama bu İtalya için de geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…