bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
bir kişi 625 kişiye bulaştırabiliyormuş .

Kazılan mezar yerleri ile ilgili görüntüler izlemenizi tavsiye etmem herkesin psikolojisi aynı sağlamlıkta değil,bende başını izledim sadece
Beni de ambulans ve hastane görüntüleri daha çok yıktı

B Bende Rende böyle bir kısıtlamadan yanayım.

Bizim milletimiz iş son raddeye gelmeden işjn ciddiyetini anlamadığı için kesinlikle gelmeli.Bence yayılım hızlanmış kısıtlamalar artmışken vakit kaybedilmeden sokağa çıkma yasağı çıkarılmalıdır.

ya şimdi her ilceye giris cikis denetlenecek deniyor benim esim baska ilcede çalışıyor her seferinde denetleyecekler ya adam yanlislikla değdi zaten kac yüz kisinin atesini ölcüyodur budaha fazla risk degil mi zaten ölüp diriliyorum neden isleri zorlastiriyorlar yeter artik ya verin su lanet karantinayi.Bizim insanimiz gerizekali anlama kitligi var hala balık tutuyorlar.Hindistan gibi dayayacan köteğı ozaman anlayacaklar yeter be ruh hastasi olduk ruyalarimda hep ailemden birilerinin öldüğünü goruyorum canima yetti ya

Ramazan da bitmesi mucize gibi olur öngörülen tarih Haziran gerçi gidişata bakınca ona bile razıyım

Kızlar hepimiz degisik sehirlerdeyiz cevresinde karantina olan arkadaslar varmi ya da virüs tespit edilen. Bir arkadas vardi amcasinda tespit edilmis ne durumda acaba. Korkuyordu onlarada test yapilmismi. Isleyis nasil oluyor hic bilmiyoruz

İzmirde yağış var.Yağmuru severdim zaten de bu günlerde daha cok sevmeye basladim sokakları bosaltmaya gücü yetiyor çünkü.Balkondayım yüksek katlı bir binadayım ve gorebildigim alan fazla.Hemen hemen her yer boş bir kac kisi var onlarda gereklilikten cikmis olmali.Keske hep yagmur yagsa diyesim geliyor hatta dedim bile.Mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir demis atalarimiz bu atasözüne güveniyorum havalar biraz sogusa bile evden cikmayacak tonla insan var.Artik aymaz insanlardan umudumu kestim meteorolojiye dualarimi yogunlastirdim.Yağsın yağmur soğusun hava.Amin.

Cok haklisin canim. bugün haberlerde millet kolanya kuyrugunda dipdibe şaka gibi. Izmir ne durumda. Izmirde yasayan herkes sikayetci hala millet sokaklarda diye. Dün biride yazmisti cok vaka var diye. Allah sonumuzu hayir etsin.

Cok haklisin canim. bugün haberlerde millet kolanya kuyrugunda dipdibe şaka gibi. Izmir ne durumda. Izmirde yasayan herkes sikayetci hala millet sokaklarda diye. Dün biride yazmisti cok vaka var diye. Allah sonumuzu hayir etsin.
İzmir vaka konusunda iyi degilmis diye duyuyorum cevremden ve bu durumu da normal.karsiliyorum artik çünkü disarda gezen insan sayisi da bir hayli fazla.Calismaya giden arkadaslar foto atıyorlar gittikleri yerlerden her yer dolu.Cok üzücü gercekten.Bi arada siz sormussunuz sanirim bir vefat haberi duydum cevremdem yasli bir adamin vefatı.Allah rahmet eylesin.

Kızlar hepimiz degisik sehirlerdeyiz cevresinde karantina olan arkadaslar varmi ya da virüs tespit edilen. Bir arkadas vardi amcasinda tespit edilmis ne durumda acaba. Korkuyordu onlarada test yapilmismi. Isleyis nasil oluyor hic bilmiyoruz
Yakınım yok ama yaşadığım şehir iyi durumda değil yeni açıklandı 3 ilçesinde durum kötüymüş vaka varmış benim oturduğun yerde kimse sokağa çıkmıyo herkes evinde sürekli temizleniyo buna rağmen dün iki kişi de var diye duyduk nasıl olduğunu aklım almiyo

Insanlari anlamiyorum. Deli cesareti var bunlarda. Masumlarinda canı yanacak çok yanacak

Kendimi kocaman bir belirsizlik cukurunda hissediyorum. Sanirim bunun sonunda cogumuz psikolojik tedavi olacak. (Ben dahil)

Kendimi kocaman bir belirsizlik cukurunda hissediyorum. Sanirim bunun sonunda cogumuz psikolojik tedavi olacak. (Ben dahil)
Evet sanırım dışardan misafir gelen birisinden geldi çünkü kimse dışarı çıkmıyo tek tük insan vardır markete bakkala giden inlarda hemen evine gidiyo polis zabıta geziyo uyariyo giriş çıkışlar yabancılar alınmıyo denetleniyo nuna rağmen oluyo sürekli düşünmekten yoruldum haber izleyemiyorum bi süre sonra kapatıyorum nasıl olcak diye

Insanlari anlamiyorum. Deli cesareti var bunlarda. Masumlarinda canı yanacak çok yanacak
Farkindaliklari düşük cehalet seviyeleri yüksek insanlar diyorum bende bu aymazlara.Aslinda daha fazlasini da diyorum da burda yazmayim ben.Simdilik yapabilecegimiz bir sey yok kendimizi korumaktan baska insallah bu gunler de geçecek.

Ben de meb e bağlı halk eğitim kurşuna gidiyorum ordaki hocama gelmiş yazı ve bizimle paylaştı. Okulların da dahil olduğunu söyledi.
Simdi durum nedir yani?
Sanırım hocanız da yanlış anlamış. Şu an okullar 30 Nisan'a kadar kapalı.
Milli Eğitim Bakanı sabah yine canlı yayındaydı ve 30 Nisan konusu üzerine konuştu. Dediğim gibi o yazı; okul dışı yapılan etkinliklerle ve faaliyetlerle ilgili ekders ödemeleri bilgilendirme yazısı, yazıdaki tam gün eğitim-ikili öğretim gibi kavramlar ve 1 Eylül tarihi kafa karıştırıcı olmuş olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…