bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben yeni doğum yapmış bir anneyim bebeğim 1 aylık ilk önce batma tarzında boğaz ağrım oldu eczaneden antiseptik gargara aldım kullandım boğaz ağrım geçti sonra 38 derece bi ateşim oldu Parol içtim düştü o günden beri ateşim 37.1 ile 37.3 arasında halsizliğim var hafif 1 haftadır bu şekildeyim virüs geldiği ilk günlerde 1-2 kez markete gittim sadece kimse ile yakın temasım olmadı test için hastane ye gitmiyorum nefes darlığı kuru öksürük yok sürekli ateş ölçüyorum kendimi iyi hissetmiyorum ne yapmalıyım evde karantinadayım herkes gibi

Pelin arşivden mi buldun bu mesaji:)

Hahahah gönlümün arşivinden çıktı

Dogru soyluyorsunuz, ben de cocuk sahibi olmaya karar verdigimde, cocugun daha ömrünün başında, bir ekonomik kriz, bilmemkac deprem, dunya capinda buyuk bir salgin hastalik gorecegini dusunmemistim, dusunsem cocuk yapmazdım zaten, yani bir gormedigimiz/planlayamadiklarimiz var, bir de gun gibi apacik olanlar var degil mi?
Tv de gorup inanamadigimiz, Allah bilir, sen karisma, kaderimde varsa ölürüm, mukadderat diyip kalabalikta gezmeye devam eden yaslilardan ne farki var bu dusuncenizin? Evet Allah biliyor, akil fikir vermis, kendinizi, cevrenizi koruyun diyor, kader diyip Allah'a birakmak kolay, hayatını bu yeni duruma adapte etmek zor.

Cesaret degil de yaş geçiyor korkusu bu. Ne kadar erken başlanırsa o kadar çabuk olur diye yoksa hazır olunduğundan değil, en azından çevremde böyle :)

3-5 ay, ya da bir yil insan omrunde cok kisa sureler ama. Biraz ortamin durulmasini beklerken kimsenin hayati kaciracagini sanmiyorum, aksine bunlar icin hastaneye gidip gelirken hayati kaybetmek de var.

Çok haklısın 4.5 aylık hamileyim kontrollerime gidemiyorum korkudan yani daha aydınlık günler varken bilemedim şimdi oturup çocuk yapmak
Gebelik sürekli dr hastane demek

İnsallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi, benim de kardesim hamile, hicbir sey hayal ettigi gibi olmadi, dogumunda yalniz olacak mesela, tum hamilelere, hastalara, su donem hastaneye git gel yapmak zorunda olan herkese kolayliklar diliyorum.

Gerçekten de hamileyken 3 haftada bir kontrole gitmem gerekiyordu. Suan 3 haftadir oksuruyorum ama gitmiyorum. Suan hamile olmak mi? Allah korusun.

Mevcutta hamile ve hasta olanlara kolayliklar diliyorum ben de, burda da yazmistim gecen hafta 6 gun hastanede refakatçi olarak kaldim, 2 hafta yatisi olacakti ama direnleri acik, apar topar cikardilar annemi, korona virusu tehlikesi nedeniyle... Boyle bir ortamda ille hamile kalicam diye ugrasmak, buyuk ve tuhaf bir cesaret.

Son iki hafta daha gidebilseydim sertifikamı almış olacaktım. Yanarım yanarım boşa gittiğine yanarım.

T.C. Devletine Almanya'dan 'korkuyla' sığınıp kız öğrenci yurdunda kızların eşyasını karisitip video çekip T.C. Devletine küfür eden 3 Öğrenci??!!! Tutuklandı. En kısa zamanda ülkemizden def edilmelerini diliyorum!! Coronalarini da alip gitsinler

Son düzenleme:

Rabbim sifa versin. Bence test yaptirmalisin belki ilac verirler en azindan takvite icin.

İlçeye giriş çıkışlar denetlenmiyor. Sadece şehirlerarası seyahate kısıtlama geldi o da özel araçlarla seyahat edenleri kapsamıyor. Ateş ölçtükleri falan yok. Şehirler arası otobüslere yasak geldi onda da önceden haber verildiği için g,decekler gitmek için son gün otogarlar doldu taştı izdiham görüntüleri var; bir sürü insana bulaştı o kalabalıkta.

Sabah haberlerde jandarma polis ellerinde ateş ölçer ölçüm yapıyordu arabaları durdurup

Sabah haberlerde jandarma polis ellerinde ateş ölçer ölçüm yapıyordu arabaları durdurup

Böyle bir uygulama varsa bile hepsi uygulamıyordur. Pazarlar için alınan tedbirleri herkes duymuştur. Kapının önüne pazar kuruluyor. Gördüklerimden sonra çıkmadım. Zabıta bir tezgahın başına dikilmiş bekliyor. Meyveyi sebzeyi veren satıcı para işini de aradan çıkarıyor. Bazıları kendi seçiyor. Kural tanımaz bir milletiz. Bizi ancak eve kapatarak koruyabilirler bu illetle diyeceğimde evlerde partiler vermeye başlamışlar, o da kesmez bizi.

geçmiş olsun, telaş etmeyin bunların covid 19 belirtileri olduğunu düşünmüyorum. Kuru öksürük mutlaka oluyormuş, ateş de ilaçla falan düşmüyormuş kolay kolay. Bir haftadır böyleyseniz mutlaka çıkardı zaten ortaya. Bende de 10 gün süren boğaz ağrısı ve kuru öksürük oldu, ben psikolojik olduğunu düşünüyorum bendeki durumun. Şimdi biraz azaldı. Siz yine asla sokağa çıkmayın, evde bol vitamin alın istirahat edin.

Söylediklerinize katılmakla beraber, bu virüsü kimse öngöremezdi ama bu virüsten önce de dünyanın gidişatı iyi değildi. Ben çocuk yapanların cesaretini takdir ediyordum. Ben öncesinde de sonrasında da çocuk yapmayı düşünmedim bu yüzden; ama kimseye de çocuk yapma diyemeyiz. Ne diyelim Allah isteyene versin; analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Geçmiş olsun en büyük belirtisi öksürük nefes almada zorluk var ve 2 3 . Gün belli ediyormuş sizde yok galiba nefes almada zorluk? Korkmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…