Ölüm sebebinin Corona olduğunu bildiklerimizin de ölüm sebebi Corona olarak gözükmüyor ve asıl sorun zaten.Herkes sayıya takılmış arkadaşlar virüsün pozitif olduğu durumlarda da başka sebeplerle ölümler de gerçekleşebilir değil mi
Diyelim 90 yaşında çok ciddi hastalıkları var virüse bağlı yatış olup farklı nedenlerle ölümü gerçekleşmiş olabilir bu o kişin virüsten öldüğü anlamına gelmez
Sağlık bakanı da ilk ölüm haberleri verilmeye başlandığı zaman buna benzer bir açıklama yapmıştı
Kesinleşsene de yazmamışlar İşte bakınız Dilek Tahtalı yukarıda arkadaş yazmış İBB danışmanı allah rahmet eylesin ikisinedebildiğim kadarıyla kronik hastalığı olup virüs yüzünden hastalanıp, kronik hastalığı nedeniyle virüse yenik düştüyse ölüm sebebine her ikisi de yazılır. Ne var ki doktorlar Covid 19 olduğunu anlasalar bile, test yapılmadıysa ya da test sonucu henüz kesinleşmemiş ise, kesinleşmeyen bir şey yazılamıyor bu yüzden kayıt altına alınmıyor.
Başınız sağolsun benimde annem yok iyi bilirim nasıl bir duygu olduğunu.Her şerde bir hayır varmış. Yazdığınız gibi iyi ki bu günleri görmedi dediğimiz zamanlardayız.Teşekkür ederim, siz dostlar sağolun. 28 sene olacak bu yıl, her şeyin üstesinden geliyor insan, hayat devam ediyor. Şimdi şükür ediyorum ki bu günleri görmedi. Şu an sağ olsaydı çok fena kafayı yerdim ona bir şey olacak diye. Şimdi de eşime bir şey olmasın diye endişeleniyorum. Dün eşime onu dedim. "Sevmenin de bedeli var, beleş sevilmiyor". Şükür etmeliyiz ki seviyoruz, sağlıklarından endişe ettiğimiz sevdiklerimiz var hayatımızda.
Söylemek istediğim tam da bu amaDedem şeker hastası idi . Hiçbir kalp rahatsızlığı yoktu. 2016 senesinde grip oldu ağır geçti gribi ve grip öksürük nefes darlığına neden oldu ve kalbi dayanamadı.
Gribin 5. Gününde vefat etmişti. Ölüm belgesine baktığımda kalp yetmezliği yazıyor. Sanırım bu nedenle o listelerde yazanlarda daha farklı olmalı belki sayı daha da fazla bilemeyiz. En son ölüm nedeni genelde yazılıyor ya da daimi hastalıklar.
Kronik bir hastalığım olsun.Sonra virüs gelsin bana bulaşsın ve kronik hastalığımı tetikleyip beni öldürsün.Şimdi beni virüs mü öldürdü?Hastalığım mı?Belki virüs bana bulaşmasa kronik hastalığımla uzun zaman yaşayacaktım ama virüs ölümüme sebep oldu diğer hastalıkların birbirini tetiklemesini bilemem ama pandemi olan bir virüs söz konusu dedenize Allah rahmet eylesinDedem şeker hastası idi . Hiçbir kalp rahatsızlığı yoktu. 2016 senesinde grip oldu ağır geçti gribi ve grip öksürük nefes darlığına neden oldu ve kalbi dayanamadı.
Gribin 5. Gününde vefat etmişti. Ölüm belgesine baktığımda kalp yetmezliği yazıyor. Sanırım bu nedenle o listelerde yazanlarda daha farklı olmalı belki sayı daha da fazla bilemeyiz. En son ölüm nedeni genelde yazılıyor ya da daimi hastalıklar.
Herkes sayıya takılmış arkadaşlar virüsün pozitif olduğu durumlarda da başka sebeplerle ölümler de gerçekleşebilir değil mi
Diyelim 90 yaşında çok ciddi hastalıkları var virüse bağlı yatış olup farklı nedenlerle ölümü gerçekleşmiş olabilir bu o kişin virüsten öldüğü anlamına gelmez
Sağlık bakanı da ilk ölüm haberleri verilmeye başlandığı zaman buna benzer bir açıklama yapmıştı
sokaga çıkma yasağı olursa daha iyi olur herşey cunku eşlerimiz çalışıyor bu yüzden ne kadar dikkat etsekte endişelerimiz bitmiyor taşıyıcı olup ta sokak 'ta gezen bilinçsiz insanlar çokEki Görüntüle 2611237
Az önce bi arkadaşım yolladı, kimsenin umrunda değil diyor. Vay arkadaş dedim ve çayımı içmeye devam ettim
Sayı ne zaman önemli biliyor musunuz ?
240.000 yatak kapasiteli ülkemizde hasta sayımız yatacak yer konusunda sıkıntı yaşar ise, solunum cihazları yetersi kalır ise işte o zaman kabusun başladığı andır.
Sağlık Bakanını 2 gün önceye kadar inanılmaz destekliyordum fakat 2 gündür yaptığı açıklamalarda yeni bir durum söz konusu değil. Eski konuşmalarını, eski durumları ağzında geveleyip duruyor. Bilim kurulu başkana bir şeyler sundu (kuvvetli muhtemel sokağa çıkma yasağı) ve bu anladığım kadarı ile kabul edilmedi. Bu sebeple adamın eli ayağı dolaşmış durumda. Bu sebeple bir taraftan da sağlık bakanını da haklı buluyorum.
Şehir hastaneleri ne kadar gereksiz diye düşünüyordum şimdi ise keşke hepsi tamamlanmış olsa diye dua eder hale geldim.
Eki Görüntüle 2611237
Az önce bi arkadaşım yolladı, kimsenin umrunda değil diyor. Vay arkadaş dedim ve çayımı içmeye devam ettim
Evet maalesef bazı insanlar, ki sanırım ülke genelinde bu bazı insanlardan çok var umurlarında değil.Etraftan hep duydum. İnsanlar karantinada köyüne gitmiş.
ya katantina ne anlamadılar. ya başka bişey. Tatil gibi kullanmışlar bu fırsatı.
Boyle karamsar olmayin lutfen. Kendinizi motive edecek birseyler bulmaya calisin. Elbet bu da gececek. Umariz en az hasarla gecer. Malesef masum insanlar da sorumsuz insanlar yuzunden zarar goruyor. Tek yapabilecegimiz kendimizi ve sevdiklerimizi korumak. Bunun tek yolu da evde kalmak. Ve ne guzeldir ki kalacak bir evimiz var.Arkadaşlar artık höykürerek ağlamak istiyorum
Her sabah haber almaktan bıktım
Sizlerden farklı olarak sağlık durumunun içinde olan bilir ki kötü haberler mutlaka ulaşır
nasıl sakin olucam bilemiyorum açıkçası
Düşünmekten yoruluyorum
Tek düşünce covid de değil covidin yaratacagı tahribatlar ds kafamın içinde
Şurada bakarsan en az karamsar kişiydimBoyle karamsar olmayin lutfen. Kendinizi motive edecek birseyler bulmaya calisin. Elbet bu da gececek. Umariz en az hasarla gecer. Malesef masum insanlar da sorumsuz insanlar yuzunden zarar goruyor. Tek yapabilecegimiz kendimizi ve sevdiklerimizi korumak. Bunun tek yolu da evde kalmak. Ve ne guzeldir ki kalacak bir evimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?