- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Çocuklar evde hareketsiz kaldı, en çok onlara üzülüyorum. Evde oynuyorlar tabi ama nereye kadar.
bana tuhaf gelmiyor. zira bu süreçte insanlara en iyi gelecek şey şeffalık. iyi kötü her ne ise bilmek hepimizin sonuna kadar hakkı.
bu üzerinden politika güdülecek bir durum değil. siyasi bir yaklaşımla insanların idare edilebileceği bir süreç hiç değil.
Bunu psişik iki arkadaşım da dedii. Hatta 2020-2024 arası tarih veriyor biri. En kötüsü bu yıl diye de felaket tellallığı yaptı hatta.ikinci yarısı ilk yarısından daha kötü olacak malesef
Beni de en çok geren bu. Yurt dışındaki bakanlar, belediye başkanları çıldırmış diye video paylaşıyorlar mesela ama bana söylenenler çok normal geliyor. Tek farkı siyasi bir dil kullanılmamış, çevrelerindeki insanlarla konuşur gibi konuşmuşlar, çıkmayın dışarı kardeşim diyorlar, ne bileyim durum kötü diyorlar şunu atlatalım diyorlar olması gereken bu değil mi?
Bu bir pandemi, bunda siyasetin ne işi var, politikanın ne işi var anlamıyorum. Şu an ki hükumeti ister destekle ister destekleme, hükümet ayrı devlet ayrı. Devlet bana böyle bir pandemi durumunda sahip çıkmak zorunda, gereken bilgileri vermek ve güvenliğimi sağlamak zorunda. Eğer bunu yapmıyorsa eleştirilir, doğru tedbirler alındıkça takdir edilir.
Daha dün haberlerde alt yazı geçiyordu merkez bankası bilmem ne görevlisi demiş ki bu salgından en az hasar alacak ekonomi Türkiye ekonomisi. Şaka gibi :)
Tamam bende oyle yapıyorum ama hep yaparken acaba bisey olur mu diyr düşündüm.1 seferde hepsini ayni suyla silip o suyu lavabolara döküyorum.
Bunu psişik iki arkadaşım da derdi. Hatta 2020-2024 arası tarih veriyorum biri. En kötüsü bu yıl diye de felaket tellallığı yaptı hatta.
Cidden konuşulacak yeri olsa konuşacak çok şey var ama bir önceki mesajımda da dedim ya, biz insan sevmeyi bilmiyoruz. Bu salgın ne zaman biter ne olur bilmiyorum, kaç kişi ölür kaç kişi kalır bilmiyorum ama tarihte hatırlanacak skandal olarak anılacak çok şey yaşıyoruz. Çocuklarımız torunlarımız ne diyecekler bakalım gelecekte :)türkiye'nin ekonomisi kalmış mı ki en az yara alsın ? burada bu muhabbete girip banlanmak istemiyorum ama italya, almanya, ingiltere insanlar para kazanmak zorunda olduklarından dışarı çıkmasınlar diye maaş ödemelerine devam edip evde kalın diyorlar.
bana göre bu pandemi olayında bu gücü olmayan devlet zaten ekonomisi bitik bir devlettir.
şaka gibi bir de geliri 5000 tl'nin altında olan vatandaşlara 6 ay sonra ödemeye başlamak üzere 10bin tl'ye dek kredi verilecek diyorlar. yahu gene olan vatandaşa olacak.
bu süreçte bir sürü insan, hele ki henüz tazminat haketmemişler, gayet güzel işten çıkarıldılar. bu adam kredi çekse nolacak ? bütün bunlar üzerine 6 ay içerisinde iş bulma şansı nedir ?
Yani vatandaş olarak iş adamlarına gelen kitlerin yaptırımı ne oldu
İnternette millet test kiti satıyor nasıl satıyor
Israrla belirtildiği halde özel hastaneler neden hala ücret alıyor gibi sorulara net cevaplar istiyorum ama yok
Bakanın şahsına bir garezim yok, bilakis doktor olduğu için çokta sempati duyuyorum ama bazı şeyler yanlış gidiyor elindedir değildir bilemem, bu salgın durumunda kurumları temsil eden o tabi ki cevaplar bekleyeceğiz bu neden tuhaf geliyor ki insanlara
Virüsü de içeriyor mu bu düşündükleriniz? Kurtulamayacakmışız gibi hissedip paniğe kapılıyorum ki bünyem buna müsait.evet en kötüsü bu yıl. aralıktan sonra bir tık rahatlama geleceği öngörülüyor. ama bunun için yeni dünya düzeninin kabullenilmesi gerek.
açıkçası kapitalist düzende direnen, yeni teknolojilere kısacası dijital çağa ayak uyduramayanlar için zorluk devam eder.
işin özü ekonomi biterse bastakilerde biter bütün mesele buBeni de en çok geren bu. Yurt dışındaki bakanlar, belediye başkanları çıldırmış diye video paylaşıyorlar mesela ama bana söylenenler çok normal geliyor. Tek farkı siyasi bir dil kullanılmamış, çevrelerindeki insanlarla konuşur gibi konuşmuşlar, çıkmayın dışarı kardeşim diyorlar, ne bileyim durum kötü diyorlar şunu atlatalım diyorlar olması gereken bu değil mi?
Bu bir pandemi, bunda siyasetin ne işi var, politikanın ne işi var anlamıyorum. Şu an ki hükumeti ister destekle ister destekleme, hükümet ayrı devlet ayrı. Devlet bana böyle bir pandemi durumunda sahip çıkmak zorunda, gereken bilgileri vermek ve güvenliğimi sağlamak zorunda. Eğer bunu yapmıyorsa eleştirilir, doğru tedbirler alındıkça takdir edilir.
Daha dün haberlerde alt yazı geçiyordu merkez bankası bilmem ne görevlisi demiş ki bu salgından en az hasar alacak ekonomi Türkiye ekonomisi. Şaka gibi :)
evet en kötüsü bu yıl. aralıktan sonra bir tık rahatlama geleceği öngörülüyor. ama bunun için yeni dünya düzeninin kabullenilmesi gerek.
açıkçası kapitalist düzende direnen, yeni teknolojilere kısacası dijital çağa ayak uyduramayanlar için zorluk devam eder.
Tamam bende oyle yapıyorum ama hep yaparken acaba bisey olur mu diyr düşündüm.
Sende göster ama elletme mood olmadı ama bacım çok merak ederiz :)Dünya için değil, Türkiye için öngörüleri tabi bunlar, daha da var da yazmam:)
Aynen bende öyle yapıyorumBen marketten getirdigimde hemen acik balkona gotürüyorum posetleri. sonra elime eldiven gecirip sebze meyveleri sandalyelerin üstune buyuk siniler koyup yayiyorum. Diger paketli gidalarida ayni sekilde posetlerden cikarip balkona koyuyorum. ust posetleri baska bur cop posetine koyup baglayip kapiya koyuyorum.Sadece bozulacak seyleri o anda sirkeli suyla silip hemen dolaba koyuyorum. Digerlerini ertesi gün sirkeli suyla siliyorum. Meyve sebzeleride sirkeli ayri bir yarim saat bekletip kovada yikiyorum. ben mümjün oldugunca gitmiyorum markete en erken 15 gün olur.
Virüsü de içeriyor mu bu düşündükleriniz? Kurtulamayacakmışız gibi hissedip paniğe kapılıyorum ki bünyem buna müsait.
Aynen bende öyle yapıyorum
Sende göster ama elletme mood olmadı ama bacım çok merak ederiz :)
Öner döşer i severek takip ediyorumşimdi işin açıkçası kendimin ve hocalarımın öngörülerini burada yazıp kimseyi kötü etkilemek istemiyorum.
en nihayetinde inananlar olduğu kadar astrolojiye inanmayanlar da var. bu tip konuşmalar uzadıkça sonrası hep tartışmaya dönüyor. hele ki bugünlerde tutup kimse astroloji nedir ne değildiri tartışsın, bir de buna siniri zıplasın istemem.
ilginizi çekiyorsa öner döşer, duygu demir gibi öngörüleri geçmişte her seferinde doğrulanmış isimleri youtube'dan takip edebilirsiniz. zaten tanınan isimler olduktan reklama gireceğini sanmıyorum. bu nedenle isimlerini açıkça belirttim. yada bunlar dışında enerjinizin uyduğu kişileri dileyin isterseniz.
bence Öyle olmalı bu günlerde geçecekBen yillardir meyve ve sebzeleri sirkelu suda bekletirim. Esim dalga gecerdi. Simdide diyorki bu sene bahcedeki elmanin hepsiyle sirke yapalim.. Meyveleri genelde 1 gün oncesinde aksamdan sirkeli suya koyup ertesi gün kabuguyla yeriz.
astrolojiye inanmiyorum da ne bileyim yıldızlardan falan virusun duracağı gozukecek degil ya bugunde biri virus engelleyici dua paylasmis onu 3 kere okuyunca virus gelmiyormus ulkecek iyi degilizVirüsü de içeriyor mu bu düşündükleriniz? Kurtulamayacakmışız gibi hissedip paniğe kapılıyorum ki bünyem buna müsait.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?