bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çocuklar evde hareketsiz kaldı, en çok onlara üzülüyorum. Evde oynuyorlar tabi ama nereye kadar.

Daha ana sinifi öglene kadar uzaktan egitimle ogretmenleri ve sinif arkadaslariyla konferans yapiyorlar. Sonra mutfaga sokuyorum surekli yapabilecegi seylerde gorevlendiriyorum. Sabah 5 dakika yürüyüs bandinda 5 dakika bisiklette aksam 5 dakika en dusük seviye yürüyor. aksamlari kitap ve dua saatimiz var.

Beni de en çok geren bu. Yurt dışındaki bakanlar, belediye başkanları çıldırmış diye video paylaşıyorlar mesela ama bana söylenenler çok normal geliyor. Tek farkı siyasi bir dil kullanılmamış, çevrelerindeki insanlarla konuşur gibi konuşmuşlar, çıkmayın dışarı kardeşim diyorlar, ne bileyim durum kötü diyorlar şunu atlatalım diyorlar olması gereken bu değil mi?

Bu bir pandemi, bunda siyasetin ne işi var, politikanın ne işi var anlamıyorum. Şu an ki hükumeti ister destekle ister destekleme, hükümet ayrı devlet ayrı. Devlet bana böyle bir pandemi durumunda sahip çıkmak zorunda, gereken bilgileri vermek ve güvenliğimi sağlamak zorunda. Eğer bunu yapmıyorsa eleştirilir, doğru tedbirler alındıkça takdir edilir.

Daha dün haberlerde alt yazı geçiyordu merkez bankası bilmem ne görevlisi demiş ki bu salgından en az hasar alacak ekonomi Türkiye ekonomisi. Şaka gibi :)

türkiye'nin ekonomisi kalmış mı ki en az yara alsın ? burada bu muhabbete girip banlanmak istemiyorum ama italya, almanya, ingiltere insanlar para kazanmak zorunda olduklarından dışarı çıkmasınlar diye maaş ödemelerine devam edip evde kalın diyorlar.
bana göre bu pandemi olayında bu gücü olmayan devlet zaten ekonomisi bitik bir devlettir.

şaka gibi bir de geliri 5000 tl'nin altında olan vatandaşlara 6 ay sonra ödemeye başlamak üzere 10bin tl'ye dek kredi verilecek diyorlar. yahu gene olan vatandaşa olacak.
bu süreçte bir sürü insan, hele ki henüz tazminat haketmemişler, gayet güzel işten çıkarıldılar. bu adam kredi çekse nolacak ? bütün bunlar üzerine 6 ay içerisinde iş bulma şansı nedir ?

Bunu psişik iki arkadaşım da derdi. Hatta 2020-2024 arası tarih veriyorum biri. En kötüsü bu yıl diye de felaket tellallığı yaptı hatta.

evet en kötüsü bu yıl. aralıktan sonra bir tık rahatlama geleceği öngörülüyor. ama bunun için yeni dünya düzeninin kabullenilmesi gerek.
açıkçası kapitalist düzende direnen, yeni teknolojilere kısacası dijital çağa ayak uyduramayanlar için zorluk devam eder.

Cidden konuşulacak yeri olsa konuşacak çok şey var ama bir önceki mesajımda da dedim ya, biz insan sevmeyi bilmiyoruz. Bu salgın ne zaman biter ne olur bilmiyorum, kaç kişi ölür kaç kişi kalır bilmiyorum ama tarihte hatırlanacak skandal olarak anılacak çok şey yaşıyoruz. Çocuklarımız torunlarımız ne diyecekler bakalım gelecekte :)

Tuhaf gelmiyor aksine biliyorlar sıkıntıyı ama kendi siyasi düşünceleri ile örtüştüğü için eleştirmiyorlar. Eleştiriden hoşlanmıyorlar. Başkası yapsa sıkı sıkı eleştirecek bir sürü insan politik nedenlerle bozuluyor bu süreci eleştirenlere. Oysa kendileri de zarar görecek. Boşver ama yapacağın bir şey yok.

Virüsü de içeriyor mu bu düşündükleriniz? Kurtulamayacakmışız gibi hissedip paniğe kapılıyorum ki bünyem buna müsait.

işin özü ekonomi biterse bastakilerde biter bütün mesele bu

Dünya için değil, Türkiye için öngörüleri tabi bunlar, daha da var da yazmam:)

Tamam bende oyle yapıyorum ama hep yaparken acaba bisey olur mu diyr düşündüm.

Ben marketten getirdigimde hemen acik balkona gotürüyorum posetleri. sonra elime eldiven gecirip sebze meyveleri sandalyelerin üstune buyuk siniler koyup yayiyorum. Diger paketli gidalarida ayni sekilde posetlerden cikarip balkona koyuyorum. ust posetleri baska bur cop posetine koyup baglayip kapiya koyuyorum.Sadece bozulacak seyleri o anda sirkeli suyla silip hemen dolaba koyuyorum. Digerlerini ertesi gün sirkeli suyla siliyorum. Meyve sebzeleride sirkeli ayri bir yarim saat bekletip kovada yikiyorum. ben mümjün oldugunca gitmiyorum markete en erken 15 gün olur.

Aynen bende öyle yapıyorum

Virüsü de içeriyor mu bu düşündükleriniz? Kurtulamayacakmışız gibi hissedip paniğe kapılıyorum ki bünyem buna müsait.

şimdi işin açıkçası kendimin ve hocalarımın öngörülerini burada yazıp kimseyi kötü etkilemek istemiyorum.
en nihayetinde inananlar olduğu kadar astrolojiye inanmayanlar da var. bu tip konuşmalar uzadıkça sonrası hep tartışmaya dönüyor. hele ki bugünlerde tutup kimse astroloji nedir ne değildiri tartışsın, bir de buna siniri zıplasın istemem.

ilginizi çekiyorsa öner döşer, duygu demir gibi öngörüleri geçmişte her seferinde doğrulanmış isimleri youtube'dan takip edebilirsiniz. zaten tanınan isimler olduktan reklama gireceğini sanmıyorum. bu nedenle isimlerini açıkça belirttim. yada bunlar dışında enerjinizin uyduğu kişileri dileyin isterseniz.

Aynen bende öyle yapıyorum

Ben yillardir meyve ve sebzeleri sirkelu suda bekletirim. Esim dalga gecerdi. Simdide diyorki bu sene bahcedeki elmanin hepsiyle sirke yapalim. . Meyveleri genelde 1 gün oncesinde aksamdan sirkeli suya koyup ertesi gün kabuguyla yeriz.

Sende göster ama elletme mood olmadı ama bacım çok merak ederiz :)

Yok yazamam gerçekten sıkıntılı şeyler, ama psişikler yani dedikledi olacak değil illa. Ama astroloji de benzer şeyler söylüyormuş ilginç geldi.

Yalnız biri virüsü söyledi, Avrupa nüfusu kötü etkilenecek falan, dalga geçtim hatta geçen sene ( yok uzaylılar da istila edecek) . Ama bu mudur başkası mı bilmem,
Üç atarsın ikisi tutmaz bırı tutar hıkayesidir belki, belkı zamanda kırılmadır, belki zaman sarmaldır , sorular sorular :)))

Öner döşer i severek takip ediyorum
Bende astroloji ile ilgilenmeyi çok istiyorum
Fırsatım olduğu vakit değerli hocalardan eğitimini almayı çok isterim

Ben yillardir meyve ve sebzeleri sirkelu suda bekletirim. Esim dalga gecerdi. Simdide diyorki bu sene bahcedeki elmanin hepsiyle sirke yapalim. . Meyveleri genelde 1 gün oncesinde aksamdan sirkeli suya koyup ertesi gün kabuguyla yeriz.
bence Öyle olmalı bu günlerde geçecek

astrolojiye inanmiyorum da ne bileyim yıldızlardan falan virusun duracağı gozukecek degil ya bugunde biri virus engelleyici dua paylasmis onu 3 kere okuyunca virus gelmiyormus ulkecek iyi degiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…