Yok yazamam gerçekten sıkıntılı şeyler, ama psişikler yani dedikledi olacak değil illa. Ama astroloji de benzer şeyler söylüyormuş ilginç geldi.
Yalnız biri virüsü söyledi, Avrupa nüfusu kötü etkilenecek falan, dalga geçtim hatta geçen sene ( yok uzaylılar da istila edecek) . Ama bu mudur başkası mı bilmem,
Üç atarsın ikisi tutmaz bırı tutar hıkayesidir belki, belkı zamanda kırılmadır, belki zaman sarmaldır , sorular sorular :)))
Sirkeli suya ben tuzda ekliyorum yarım saat en az bekletiyorumBen marketten getirdigimde hemen acik balkona gotürüyorum posetleri. sonra elime eldiven gecirip sebze meyveleri sandalyelerin üstune buyuk siniler koyup yayiyorum. Diger paketli gidalarida ayni sekilde posetlerden cikarip balkona koyuyorum. ust posetleri baska bur cop posetine koyup baglayip kapiya koyuyorum.Sadece bozulacak seyleri o anda sirkeli suyla silip hemen dolaba koyuyorum. Digerlerini ertesi gün sirkeli suyla siliyorum. Meyve sebzeleride sirkeli ayri bir yarim saat bekletip kovada yikiyorum. ben mümjün oldugunca gitmiyorum markete en erken 15 gün olur.
Doğrudur ben etkilenmiyorum ama etkilenen vardır kesin. Yalnız arkadaşınızın süreci çok farklı, çok acı bir şey yaşamış, ve ağır bir evre geçiriyor çok üzücüBence bu surecte bu tip seyleri bu tip platformlarda cokta konusmamak lazim zaten. Cünkü zaten insanlar asiri stres ve gelecek kaygisi yasiyorlar. Herkes bu tip yorumlamalari kaldirmayabilir. Mesela bundan 5 yil once bir arkadasima babasinin cenazesinde bir akrabasi okudugu kitaplardan bazi seyler anlatmis. Iste suanda baban aslinda burda aslinda farkli zaman dilimlerinde ayni yerde farkli insanlar var vs. Kız kafayi yedi. Hala antidepresanlar kullaniyor ve gecen yil intahardan kurtarildi. Belki normal zamanda anlatilsaydi etkilenmezdi belkide güler gecerdi ama yasadigi uzuntü ve kaygi aninda anlatildigi icin kaldiramadi. herkesin yasanilan durumdaki tepkimeleri cok cok farkli .
Oyüzden şu sürecte bu tip kahanet vs seyleri paylasip kimsenin vebaline girmemek lazim.
Doğrudur ben etkilenmiyorum ama etkilenen vardır kesin. Yalnız arkadaşınızın süreci çok farklı, çok acı bir şey yaşamış, ve ağır bir evre geçiriyor çok üzücü
Normalde gülüp geçilir böyle şeylere gerçi ama epey korkanda var doğru diyorsunuz
Umarım sokağa çıkma yasağından bahseder zira yapılması gereken şey buAçıklama geliyor, izleyelim bakalım neler diyecekler
Açıklama geliyor, izleyelim bakalım neler diyecekler
Filmin sonunda ne oluyor bari onu söyleyin :)Dünya için değil, Türkiye için öngörüleri tabi bunlar, daha da var da yazmam:)
Paketleri ya da yüzeyleri sirkeli suyla silmeyin bu arada, işe yaramaz. Sirke bakteri öldürür sadece. Paketten ya da yüzeyden kaydırmak istiyorsanız sabunlu ya da deterjanlı su kullanmalısınız temizlik için. Virüsün kabuğu yağ tabakası çünkü. Şüpheli bir şeye dokununca da elinizi yüzünüze gözünüze sürmeden yıkayın, bu kadar. Yıkamayı da abartmayın tabi.
Tv de bir prof sirkeli su demisti. 24 saat balkonda duruncada gider gibime geliyor aslinda
Filmin sonunda ne oluyor bari onu söyleyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?