bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Bence bu surecte bu tip seyleri bu tip platformlarda cokta konusmamak lazim zaten. Cünkü zaten insanlar asiri stres ve gelecek kaygisi yasiyorlar. Herkes bu tip yorumlamalari kaldirmayabilir. Mesela bundan 5 yil once bir arkadasima babasinin cenazesinde bir akrabasi okudugu kitaplardan bazi seyler anlatmis. Iste suanda baban aslinda burda aslinda farkli zaman dilimlerinde ayni yerde farkli insanlar var vs. Kız kafayi yedi. Hala antidepresanlar kullaniyor ve gecen yil intahardan kurtarildi. Belki normal zamanda anlatilsaydi etkilenmezdi belkide güler gecerdi ama yasadigi uzuntü ve kaygi aninda anlatildigi icin kaldiramadi. herkesin yasanilan durumdaki tepkimeleri cok cok farkli .
Oyüzden şu sürecte bu tip kahanet vs seyleri paylasip kimsenin vebaline girmemek lazim.

Sirkeli suya ben tuzda ekliyorum yarım saat en az bekletiyorum
Yani bir bakıma turşu yapıyorum

Doğrudur ben etkilenmiyorum ama etkilenen vardır kesin. Yalnız arkadaşınızın süreci çok farklı, çok acı bir şey yaşamış, ve ağır bir evre geçiriyor çok üzücü

Normalde gülüp geçilir böyle şeylere gerçi ama epey korkanda var doğru diyorsunuz

Bende okuyup geçiyorum ama aynı durumda ne yapardim bilemiyorum. Kızcagiz şuan herkesten kaçıyor ,yanliz kalamiyor uyuyamiyor. Şuanda bile su virüs durumunu hepimiz ayri psikolojiyle yasiyoruz. Bazimiz cok rahat ve mantikli bazimiz orta seviye bazimiz tamamen evhamli. Su surecte destek olmaliyiz birbirimize .uçuruma itmek cok kolay önemli olan ucurumdan çıkartmak

Paketleri ya da yüzeyleri sirkeli suyla silmeyin bu arada, işe yaramaz. Sirke bakteri öldürür sadece. Paketten ya da yüzeyden kaydırmak istiyorsanız sabunlu ya da deterjanlı su kullanmalısınız temizlik için. Virüsün kabuğu yağ tabakası çünkü. Şüpheli bir şeye dokununca da elinizi yüzünüze gözünüze sürmeden yıkayın, bu kadar. Yıkamayı da abartmayın tabi.

Tv de bir prof sirkeli su demisti. 24 saat balkonda duruncada gider gibime geliyor aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…