bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
11.535 test yapılmış gün geçtikçe artıyor
Bu test sayısı artışını görmek memnun etti beni. Ama yeterli değil. Daha artması lazım. Türkiye’de çok yaygın . Karantinaya geç girdik. Blr de çok üzgünüm ama salgını en yüksek sayı olacağı döneme giriyoruz.
Daha fazla teşhis konmalı.
Hastalara , yakınlarına sabır diliyorum. Tespit artarsa. Yardım artar.

Tv de bir prof sirkeli su demisti. 24 saat balkonda duruncada gider gibime geliyor aslinda
Ooy kimler neler diyor.
Karatay babaanne dev alkol virusu oldurmez,sadece pasifize eder dedi
E be kadin,pardon babaanne,etsin daha ne istiyorsun,elini kolunu kaldiramasin,bize saramasin

Test sayısı arttıkça vaka sayısı da artacak tabi ki. Yoğun bakım ve entübe hasta sayısına bakıyorum; çok çok kötü değil. Ama benim size tavsiyem herkes kendini hastaymış gibi düşünerek hareket etsin. Öyle olmasanız bile düşünün ki hastasınız. Buna göre önlem alın.

Maalesef ki öyle inşallah en hafif hali ile atlatırız bu dönemi

Tv de bir prof sirkeli su demisti. 24 saat balkonda duruncada gider gibime geliyor aslinda
Köpük deniyor genelde, sabun yada deterjan köpüğü virüsün etrafındaki yağ tabakasını etkisiz hale getiriyormuş, ve tabi yüksek dereceli alkol de. Ev yapımı sirkeyi içerek ya da yiyerek tüketin, bağışıklığınız güçlenir deniyor.

Ben seyreltilmiş çamaşır suyu kullanıyorum olur heralde

sirke virüsün üzerindeki tabakayı eritmekte etkili değil. sabun, çamaşır suyu ve 70-80 derece alkol içeren kolonya yeterli.
daha az veya fazla alkol de işe yaramaz.
yani %100 alkol dökeyim deseniz o da yok etmez.

İtalya da ne zaman düşüş olacak ya 812 kişi ölmüş bugün çok üzülüyorum
İtalya çok yaşlı nufus ve yaşlılarla beraber yaşayan genç sayısı çok yüksekmiş. İtalyanın bu hale gelme sebebi bu oldu. Bizde öyle olmayacak bence

Ölenler kimler acaba. Ne çok acı çektiler kimbilir. Aileleri ne yaşıyor şimdi. Nasıl bir şok , çaresizlik içindeler.
Elimizden gelen bişey olsa. Olana , ölene çare yok işte
. elimizden gelen şey yeni hastalara ve bu acıyı çekmelerine engel olmak.
kurallara uyalım. Bilgili, bilinçli olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…