- 20 Temmuz 2019
- 1.580
- 2.896
- 133
- 38
Bu test sayısı artışını görmek memnun etti beni. Ama yeterli değil. Daha artması lazım. Türkiye’de çok yaygın . Karantinaya geç girdik. Blr de çok üzgünüm ama salgını en yüksek sayı olacağı döneme giriyoruz.11.535 test yapılmış gün geçtikçe artıyor
Ooy kimler neler diyor.Tv de bir prof sirkeli su demisti. 24 saat balkonda duruncada gider gibime geliyor aslinda
Açıklandı 37 kayıp var bugünBirazdan günün bilançosu açıklanır inşallah umut verici rakamlar görürüz
Maalesef ki öyle inşallah en hafif hali ile atlatırız bu dönemiBu artışı görmek memnun etti beni. Ama yeterli değil. Daha artması lazım. Türkiye’de çok yaygın . Karantinaya geç girdik. Blr de çok üzgünüm ama salgını en yüksek sayı olacağı döneme giriyoruz.
Açıklandı 37 kayıp var bugün
Köpük deniyor genelde, sabun yada deterjan köpüğü virüsün etrafındaki yağ tabakasını etkisiz hale getiriyormuş, ve tabi yüksek dereceli alkol de. Ev yapımı sirkeyi içerek ya da yiyerek tüketin, bağışıklığınız güçlenir deniyor.Tv de bir prof sirkeli su demisti. 24 saat balkonda duruncada gider gibime geliyor aslinda
11 bin testen cikan vaka sayisi eskiye gore daha iyi degilmi
Ben seyreltilmiş çamaşır suyu kullanıyorum olur heraldePaketleri ya da yüzeyleri sirkeli suyla silmeyin bu arada, işe yaramaz. Sirke bakteri öldürür sadece. Paketten ya da yüzeyden kaydırmak istiyorsanız sabunlu ya da deterjanlı su kullanmalısınız temizlik için. Virüsün kabuğu yağ tabakası çünkü. Şüpheli bir şeye dokununca da elinizi yüzünüze gözünüze sürmeden yıkayın, bu kadar. Yıkamayı da abartmayın tabi.
Grafiğin gidişatına göre pike yaklaşıyor gibi sanki.
Tv de bir prof sirkeli su demisti. 24 saat balkonda duruncada gider gibime geliyor aslinda
İtalya çok yaşlı nufus ve yaşlılarla beraber yaşayan genç sayısı çok yüksekmiş. İtalyanın bu hale gelme sebebi bu oldu. Bizde öyle olmayacak benceİtalya da ne zaman düşüş olacak ya 812 kişi ölmüş bugün çok üzülüyorum
dususe gecti heralde cuma 919 dun 889 bugun 812İtalya da ne zaman düşüş olacak ya 812 kişi ölmüş bugün çok üzülüyorum
Ben seyreltilmiş çamaşır suyu kullanıyorum olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?