Sagol ya.Hapi yuttunuz
Mevcut krediler ve kart borçları da ötelendi şükürler olsun! Ama ne kadar faiz binecek cidden komedi.. o kadar faiz ödeyebilecek olsak zaten öteleme talep etmeyeceğiz. Özel kurumda özel eğitim öğretmeniyim ve durum sıkıntı, mart maaşımı alacağım ama sonrasını bilmiyorum diyor idarecimiz. 1300 tl kredim ve taksitlerim var yeni evime geçebildim 10 yıldır eşimin ailesi ile beraber oturuyorduk.. ağız tadıyla yaşayamadım bile daha, pat diye bu olaylar çıktı. Olayı asla ırkçılığa yada siyasete bağlamam ama güneyimizden bize sığınan insanlara milyarlar harcayan devletimizin bizim için de bişeyler yapması lazım.ya şaka gibi millet isten cikartilmis kredi alın ayağı yapiliyor kredilerde faizli şaka gibi ulkede yasiyoruz fransa isten çıkarılmayı yasakladi ustune her vandasina para dagitti keza diger ulkelerde.Bizde de kredi çek öde oda faizle şaka mı ya
HarikasinBuldum varmış PDF i : İnsanın anlam arayışı ( 167 Sayfa )
Ancak uyarmam lazım, hiç iç açıcı bir kitap değil, oldukça ağır, insan darma duman oluyor okurken ama benim hayata bakış açımı tümden değiştirdi, müthiş bir kitap.
Başka zaman halk diliyle konuşabiliyorlar. "Ananı da al evde otur" diyebilir mesela :)Beni de en çok geren bu. Yurt dışındaki bakanlar, belediye başkanları çıldırmış diye video paylaşıyorlar mesela ama bana söylenenler çok normal geliyor. Tek farkı siyasi bir dil kullanılmamış, çevrelerindeki insanlarla konuşur gibi konuşmuşlar, çıkmayın dışarı kardeşim diyorlar, ne bileyim durum kötü diyorlar şunu atlatalım diyorlar olması gereken bu değil mi?
Başka zaman halk diliyle konuşabiliyorlar. "Ananı da al evde otur" diyebilir mesela :)
Hepimiz yuttuk bebaamSagol ya.
Bu gezegenler bilmem neler, bunlara cok aklim ermiyor. Burclara inaniyorum ama ozellikleri vs. Ama haftalik aylik burc yorumlari cikar onlara inanmiyorum mesela. Falci gibj oluyo ve fala inanmiyorum.nickim sebebiyle yanıt vericem :)
anlattıkları senelerdir astrologların kendi bakış açılarıyla, sosyal bilimcilerin kendi bakış açılarıyla anlattıkları çok beklenen şeyler.
jüpiter-satürn kavuşumu kova burcunda olduğunda hava mutasyonu denen yeni bir dönem başlayacak ki bu dönem önümüzdeki yaklaşık 200 yılın nasıl olacağını gösterecek.
kova insanlık için birşeyler yapmak ve özgürleşmek anlamına geldiğinden tam da bugünlerde konuştuğumuz gibi kapitalist düzen yıkılıp yerine insan odaklı daha farklı bir sistem gelecek.
yazdım mı durmam, ben susayım :)
elbette astrolojiye inanmıyor da olabilirsiniz, sadece kendi adıma astrolojik açıdan beklenenlerle olanların örtüştüğünü belirtmek istedim..
Yalniz Entube ve yoğun bakim hasta sayısı yüksek ölümler artabilir sanırım . Ama vaka sayısında artış teste göre azTest sayısı artmasına rağmen vaka sayısı çok artmamış.. iyi gibi sanki, umarım böyle gider ve biter
Evet onlar fazla ama ne kadar az vaka o kadar az entübe yoğun bakım yada ex olacaktırYalniz Entube ve yoğun bakim hasta sayısı yüksek ölümler artabilir sanırım . Ama vaka sayısında artış teste göre az
InşallahBence bu akşam beklediğimiz haberi alacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?