- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Nerdesinizİyi aksamlar kizlar.demin bizde sokaga cikma yasagi ilan edildi bile
neredeİyi aksamlar kizlar.demin bizde sokaga cikma yasagi ilan edildi bile
AzerbaycanNerdesiniz
Evet haberini aldık buradan, inşallah aynı karar çıkar bizden deAzerbaycan
Cikma ihtimali yuksek gibi sankiEvet haberini aldık buradan, inşallah aynı karar çıkar bizden de
İnşallahCikma ihtimali yuksek gibi sanki
konusmanin gidisatin cikmayacak yine ayni seyleri donup dolasmasini dinlemekten biktik artik ayrica bizde gayet hizli sekilde yayildi bi ay olmadan 10 bin kusur vakadayiz ya gerizekalimiyiz biz goruyoruz herhaldeEvet haberini aldık buradan, inşallah aynı karar çıkar bizden de
İtalya da ne zaman düşüş olacak ya 812 kişi ölmüş bugün çok üzülüyorum
Bana da öyle geliyor şu an bu karar çıkmazsa güvenim kalmayacakkonusmanin gidisatin cikmayacak yine ayni seyleri donup dolasmasini dinlemekten biktik artik ayrica bizde gayet hizli sekilde yayildi bi ay olmadan 10 bin kusur vakadayiz ya gerizekalimiyiz biz goruyoruz herhalde
Gelmeyecek, gerekirse şehir içi de ulaşımı kısıtlarız diyor. Demek ki gerek görmüyorpek sanmıyorum yasak geleceğini.
Sanirim en erken onlem alan ulke ola biliriz.iranda oldugu duyurulur duyurulmaz onlemler alindi.1 haftaya yakindir sehirler kapatildi.herkes oldugu yerde hic kimse baska sehre gidemiyor.heryer kapali.acik olan isletme sahiplerini zabitalar aliyorİnşallah
Sizde neredeyse başında verildi bu karar gördüğüm kadarıyla vaka sayısı yüksek değil
Keşke bizde de aynı karar uygulansaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?