Gelmeyecek, gerekirse şehir içi de ulaşımı kısıtlarız diyor. Demek ki gerek görmüyor
Cümleten dejavu yaşıyoruzYine yasak yok
Madem farklı bi şey söyleyemeyecek neden insanları heyecanlandırıyor boş yere konuşma yapılacak diye.Bunları biliyoruz zaten.
Bizim sitenin karşısındaki koşu parkurunda da en az 50 kişi vardır bugün yürüyüş yapan.hirkis kindi inlimini ilsin
sonuç bu. hani herkes cidden duyarlı olsa bir nebze anlayacağım. bugün sokakta adam yok derken arkadaki okulun bahçesine baktım 5 genç beraber basket oynuyor. anaları babaları yok mu bunların ya ? gene sinirlendim.
Bunların önlemleri alınmadı mıHersey iyi guzel de bi de su kendi isi olan insanlar dusunulse.millet calismadan ne yiyip ne icecek
Krediler durdurulsa falan
Ay acun gibi sms ile yardım kampanyası başlatacak galibasadet kayıp, nerde sadet?
7 aylık maaşını vererek başlattıAy acun gibi sms ile yardım kampanyası başlatacak galiba
Bi seyler dusunuceklermis dahaBunların önlemleri alınmadı mı
Vuuuuu evet şimdi okudum.. önce vekillere bürokratlara dedi7 aylık maaşını vererek başlattı
Bizim sitenin karşısındaki koşu parkurunda da en az 50 kişi vardır bugün yürüyüş yapan.
Bizim burda 1 haftadan fazladir baslatildi.toplandi da baya miktar ama daha dusunuyolar millete verelim mi vermeyelim mi diyeHaydiiiii zenginlere pamuk eller cepe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?