bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Erteleme öteleme kredi başka hicbirsey yok esnafa. Uzaylilar mi odeyecek kredileri. Hemde istihdam üretim devam etsin diyorlar hem sıfır destek. Ya kendimi o kadar degersiz hissediyorum ki ben bu ülkenin evladi degilmiyim. disardan gelenler yillarca bedava yardim aldilar yazik degilmi. Bir insan hicmi destek görmez. Ben namusumla helalinden kazanmak istiyen bir kadin olarak yanimda 4 bayan daha calistiriyorum nereye kadar dayanicam bilmiyorum. Maaslari normalde ayin 1 inde olmasina ragmen 5 6 gün once gönderdimki biliyorumki kafalarinda acaba maas alabilecezmi düsüncesi var rahat etsinler dite erken gönderdim.Bu ulkede namuslu kalabilmek iyice zorlasmaya basladi.

milyonlarca beyaz yakalıdan hunharca kesilen vergiler nerede acaba çok merak ediyorum.. sene sonunda vergi kesintileriyle neredeyse yarı yarıya azalan garip maaşım bugünler için bu hallere düşmüyor muydu ? tüm o işsizlik güvencesi adı altında kesilen vergiler nerede ?
ben gene kampanyaya para vereceksem kesmeyin abi maaşımdan !

ya para olmadıgını bılıyordum da boyle pat dıye... ben sok. sımdı kımse nasıl ınandıracagız para olmadıgını demeyecegım, inanmayan gene inanmayacak. ah ah bebegim için öyle korkuyorum ki.

Konusmayi falan dinlemedim. Zira birsey cikacagini sanmiyordum. Ki suan buradan okuduklarima bakarak yanilmadigimi dusunuyorum

Yardim kampanyasi tam olarak ne icin bilmiyorum ama o gelecek olan paralar da seffaflikla amacina uygun harcanir mi diye dusunmeden edemiyorum.

Bilimden, ilimden uzak bir Turkiye. Ne hallere dustuk Allahim icim yaniyor.

Çıtayı yükseltseymiş bari 7 ne? 7nin üstüne çıkamazlar şimdi. Belki de oh dediler 27 demedi diye

Konuyu okuyordum şaka sandım bir an sonra kafamı tv ye çevirdim aha dedim gerçek töbeler olsunnnn
Benim beklediğim ve istediğim bir şeydi bu.
Devlet kasaları daha önce indiragandi olunca, sonuç bu tabi ki.
Çok da iyi oldu, devletten bir halt olmayacağını anlayan bizler, gene kendi derdimizin dermanı olacağız, en azından olabileceğiz!

Olabilecek miyiz?
Yardımlar nereye nasıl gidecek
İşsizlik ödeneklerinin bankalara aktarılması gibi olur mu?
Kafamda deli sorular!

Olabilecek miyiz gerçekten

arkadas biz ispanyaya yardim malzemesi gonderebilecek durumdaysak neden kendi milletinden bagis istiyor anlayan varsa bana anlatabilir mi kaldi ki daha bugun izledim aile hekimlerinede gerekli ekipmanlar verilmiyormuş ne gonderdik acaba ispanyaya
Malzememiz var, keşimiz yok.
Aşımız yok, prestijimiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…