- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Maalesef bende sanırımAhaha şaka mı bu? Resmen Pamuk eller cebe konuşması yaptıAy hakikaten çok kötü durumdayız ya devletin kasası boş buna emin oldum şu an.
Sagolasin nanacim sen nasilsin
Çok şükür canım, daha virüs kapmadık yaşıyoruzSagolasin nanacim sen nasilsin
Haydiiiii zenginlere pamuk eller cepe
Haklısıniz ama iyi birşeyler duymaya çok ihtiyacım varCanim bu tip şeyleri ancak bizi yaratan bilir. O ol der olur.
Ahaha şaka mı bu? Resmen Pamuk eller cebe konuşması yaptıAy hakikaten çok kötü durumdayız ya devletin kasası boş buna emin oldum şu an.
Umudumuz bu yöndeInsallah toplanan yardimlar bizim kendi vatandaslarimiza gider
Benim beklediğim ve istediğim bir şeydi bu.Konuyu okuyordum şaka sandım bir an sonra kafamı tv ye çevirdim aha dedim gerçek töbeler olsunnnn
Benim beklediğim ve istediğim bir şeydi bu.
Devlet kasaları daha önce indiragandi olunca, sonuç bu tabi ki.
Çok da iyi oldu, devletten bir halt olmayacağını anlayan bizler, gene kendi derdimizin dermanı olacağız, en azından olabileceğiz!
Olabilecek miyiz gerçektenBenim beklediğim ve istediğim bir şeydi bu.
Devlet kasaları daha önce indiragandi olunca, sonuç bu tabi ki.
Çok da iyi oldu, devletten bir halt olmayacağını anlayan bizler, gene kendi derdimizin dermanı olacağız, en azından olabileceğiz!
Malzememiz var, keşimiz yok.arkadas biz ispanyaya yardim malzemesi gonderebilecek durumdaysak neden kendi milletinden bagis istiyor anlayan varsa bana anlatabilir mi kaldi ki daha bugun izledim aile hekimlerinede gerekli ekipmanlar verilmiyormuş ne gonderdik acaba ispanyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?