- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.636
- 548
- 40
Almanya 750 milyar euroluk corona yardım paketi
Fransa 320 milyar dolar corona bütçesi
Türkiye pamuk eller cebe smsle yardım kampanyası
Ay sinirlerim bozuldu
Bu yardımlaşma kampanyası bize de iyi gelecek arkadaşlarAlmanya 750 milyar euroluk corona yardım paketi
Ay sinirlerim bozuldu
Büyükşehir belediyeleri başlattı biliyorsunuzdur, birçok yardım derneği de ön plandaydı.Olabilecek miyiz?
Yardımlar nereye nasıl gidecek
İşsizlik ödeneklerinin bankalara aktarılması gibi olur mu?
Kafamda deli sorular!
boş olduğu çok uzun suredir belliydi zaten.Ahaha şaka mı bu? Resmen Pamuk eller cebe konuşması yaptıAy hakikaten çok kötü durumdayız ya devletin kasası boş buna emin oldum şu an.
Belliydi de böyle açıkça itiraz edilmemişti daha önce hiç.boş olduğu çok uzun suredir belliydi zaten.
neyseki doler bağışlayanlar var yırttık.
deseki kasamiz dolu sokaga cikma yasagida ilan ediyoruz.Büyükşehir belediyeleri başlattı biliyorsunuzdur, birçok yardım derneği de ön plandaydı.
Haluk Levent günlerdir kendi camiasından söke söke alıyor yardımı, helal olsun.
Bunların hepsi tek bir çatıda birleşirse, gerçekten çok güzel işler olur.
Daha bugün yazdım konuya, devlet açık açık ‘ben maddi kaygı ile sokağa çıkma yasağı ilan edemiyorum, siz halk olarak birbirinize destek olun ben de yasağı ilan edeyim’ dese açık açık, ondan sonra her şeye inancım artar demiştim.
Ki ilk günden beri ülkemizin en fazla kayıp veren ülkelere gireceğini öngörüyorum, yanılıyor gibi de durmuyorum.
Tek yolu sokağa çıkma yasağı, aç kalma derdi olmadan insanları kaygısız şekilde eve sokmak.
Bunun yolu neyse yine biz yurttaş olarak sen ben demeden yapmalıyız, komşumuz hasta olduktan sonra sağlıkla oturamayacağımıza göre, birlikle hareket etmek en mantıklısıdır.
Büyükşehir belediyeleri başlattı biliyorsunuzdur, birçok yardım derneği de ön plandaydı.
Haluk Levent günlerdir kendi camiasından söke söke alıyor yardımı, helal olsun.
Bunların hepsi tek bir çatıda birleşirse, gerçekten çok güzel işler olur.
Daha bugün yazdım konuya, devlet açık açık ‘ben maddi kaygı ile sokağa çıkma yasağı ilan edemiyorum, siz halk olarak birbirinize destek olun ben de yasağı ilan edeyim’ dese açık açık, ondan sonra her şeye inancım artar demiştim.
Ki ilk günden beri ülkemizin en fazla kayıp veren ülkelere gireceğini öngörüyorum, yanılıyor gibi de durmuyorum.
Tek yolu sokağa çıkma yasağı, aç kalma derdi olmadan insanları kaygısız şekilde eve sokmak.
Bunun yolu neyse yine biz yurttaş olarak sen ben demeden yapmalıyız, komşumuz hasta olduktan sonra sağlıkla oturamayacağımıza göre, birlikle hareket etmek en mantıklısıdır.
umarim bağişlayacak olanlarin paralari uygun yerlere gider ne diyeyim.Belliydi de böyle açıkça itiraz edilmemişti daha önce hiç.
Sms le mi toplaniyor gercekten para?Almanya 750 milyar euroluk corona yardım paketi
Ay sinirlerim bozuldu
umarim bağişlayacak olanlarin paralari uygun yerlere gider ne diyeyim.
Her şey güzel olacak hayat bu bazen kötü şeyler olacak ama sonu güzel olacak. Güzel düşün fazla araştırma herkesi dinleme.. Kendi kendine ilaç ol insanlar enerji sömürücü hep Bi karanlık tablo çizerler oyüzden sen kendi tablonu aydınlık çizHaklısıniz ama iyi birşeyler duymaya çok ihtiyacım varHep böyle mi gidecek daha mı kötü olacak diye düşünüyorum sürekli
Köprülerin geçiş garanti parası ödenmez inşAllah diye düşünmüyor değil insanumarim bağişlayacak olanlarin paralari uygun yerlere gider ne diyeyim.
aslinda kasa doluydu da imf ye borç verdik ya ondan bitti herhal.
İstersen hesaba yatırabiliyorsun istersen kısa mesajla.Sms le mi toplaniyor gercekten para?
Himm.bizim burda buyuk sirketler millet vekilleri falan para ayirdi orda da oyle sandim benİstersen hesaba yatırabiliyorsan istersen kısa mesajla.
Anlamaniza sevindim.Bu yardımlaşma kampanyası bize de iyi gelecek arkadaşlar
Zor bir dönemden geçiyoruz
Evet ülkemizin durumu gerçekten kötü bunu şuan daha iyi anladık
Ama herkesin bu zincire katılması manevi olarak bizi çok güçlendirecek
Yani şimdi karantina tedbileri yüzünden köprü kullanımı da iyice azaldı. Hele şehir dışına çıkış da izne tabi oldu. Bi şekilde ödenmesi gerekiyor. Hakkımızda hayırlısı. Vergi vergi vergi iliğimiz kurudu zaten. Bilmiyorum sonumuz ne olacak.Köprülerin geçiş garanti parası ödenmez inşAllah diye düşünmüyor değil insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?