bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Almanya 750 milyar euroluk corona yardım paketi
Fransa 320 milyar dolar corona bütçesi
Türkiye pamuk eller cebe smsle yardım kampanyası
Ay sinirlerim bozuldu

acun gelsin bizi çeksin, gerçek survivor, her gün yakalanmamayı başaranlara da ödül olarak yemek verir.

Almanya 750 milyar euroluk corona yardım paketi
Fransa 320 milyar dolar corona bütçesi
Türkiye pamuk eller cebe smsle yardım kampanyası
Ay sinirlerim bozuldu
Bu yardımlaşma kampanyası bize de iyi gelecek arkadaşlar
Zor bir dönemden geçiyoruz
Evet ülkemizin durumu gerçekten kötü bunu şuan daha iyi anladık
Ama herkesin bu zincire katılması manevi olarak bizi çok güçlendirecek

Olabilecek miyiz?
Yardımlar nereye nasıl gidecek
İşsizlik ödeneklerinin bankalara aktarılması gibi olur mu?
Kafamda deli sorular!
Büyükşehir belediyeleri başlattı biliyorsunuzdur, birçok yardım derneği de ön plandaydı.
Haluk Levent günlerdir kendi camiasından söke söke alıyor yardımı, helal olsun.
Bunların hepsi tek bir çatıda birleşirse, gerçekten çok güzel işler olur.

Daha bugün yazdım konuya, devlet açık açık ‘ben maddi kaygı ile sokağa çıkma yasağı ilan edemiyorum, siz halk olarak birbirinize destek olun ben de yasağı ilan edeyim’ dese ondan sonra her şeye inancım artar demiştim.

Ki ilk günden beri ülkemizin en fazla kayıp veren ülkelere gireceğini öngörüyorum, yanılıyor gibi de durmuyorum.
Tek yolu sokağa çıkma yasağı, aç kalma derdi olmadan insanları kaygısız şekilde eve sokmak.
Bunun yolu neyse yine biz yurttaş olarak sen ben demeden yapmalıyız, komşumuz hasta olduktan sonra sağlıkla oturamayacağımıza göre, birlikle hareket etmek en mantıklısıdır.

deseki kasamiz dolu sokaga cikma yasagida ilan ediyoruz.
biz toplum olarak zaten vermeyi seven bir toplumuz herkes mahallesinde kim aç kim tok bilir yardim her türlü yapilir zaten.
yeterki kapatsin ya.

Evet bizlerin desteğiyle sokağa çıkma yasağı gelecekse elimizden geleni yaparız
Hala eşim çalışıyor
Çalışan milyonlarca kişi gibi
Ve destekliyorum bu kampanyayı

Haklısıniz ama iyi birşeyler duymaya çok ihtiyacım var Hep böyle mi gidecek daha mı kötü olacak diye düşünüyorum sürekli
Her şey güzel olacak hayat bu bazen kötü şeyler olacak ama sonu güzel olacak. Güzel düşün fazla araştırma herkesi dinleme.. Kendi kendine ilaç ol insanlar enerji sömürücü hep Bi karanlık tablo çizerler oyüzden sen kendi tablonu aydınlık çiz

Kizceler Tayyip amca ne açıklama yaptı?

Köprülerin geçiş garanti parası ödenmez inşAllah diye düşünmüyor değil insan
Yani şimdi karantina tedbileri yüzünden köprü kullanımı da iyice azaldı. Hele şehir dışına çıkış da izne tabi oldu. Bi şekilde ödenmesi gerekiyor. Hakkımızda hayırlısı. Vergi vergi vergi iliğimiz kurudu zaten. Bilmiyorum sonumuz ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…