Pammik dedi, eller dedi, cebe dedi.Kizceler Tayyip amca ne açıklama yaptı?
Hangi Pamuk ellermis onlar. Seçim zamanı o pammik ellerim onu görmeye cekmis oyle. Diyor ellerim...Pammik dedi, eller dedi, cebe dedi.
Şimdi eşime aynı şeyi söyledim.deseki kasamiz dolu sokaga cikma yasagida ilan ediyoruz.
biz toplum olarak zaten vermeyi seven bir toplumuz herkes mahallesinde kim aç kim tok bilir yardim her türlü yapilir zaten.
yeterki kapatsin ya.
Sonumuz yok, biz günü kurtaran bir ülkeyiz, uzun zamandır da öyleydik.Yani şimdi karantina tedbileri yüzünden köprü kullanımı da iyice azaldı. Hele şehir dışına çıkış da izne tabi oldu. Bi şekilde ödenmesi gerekiyor. Hakkımızda hayırlısı. Vergi vergi vergi iliğimiz kurudu zaten. Bilmiyorum sonumuz ne olacak.
Kizceler Tayyip amca ne açıklama yaptı?
Hiç sanmıyorum. Hala romantik takılanlar var. Öf aman yaa karışmıyorum artık ben. Hep beraber çekeceğiz.Sonumuz yok, biz günü kurtaran bir ülkeyiz, uzun zamandır da öyleydik.
3 senedir gizli olan kriz ayyuka çıktı, reddeden herkes bugün gerçeği görmüştür umarım.
Bir şeyler satmadan, bir şeye zam yapmadan kasamızda kuruş yok, çark dönmüyor.
Pammik dedi, eller dedi, cebe dedi.
Deprem mi vergisi?pamuk eller cebe dedi..
deprem vergilerini depreme saklıyor zaar..
Romantik?Hiç sanmıyorum. Hala romantik takılanlar var. Öf aman yaa karışmıyorum artık ben. Hep beraber çekeceğiz.
Yok, deprem vergileriyle ‘duble’ yol ve ‘otoban’ yapıldı, uçan araba icat edilmişken.pamuk eller cebe dedi..
deprem vergilerini depreme saklıyor zaar..
Deprem mi vergisi?
neye yardim edecegiz o aciklanmadi galiba degilmiKöprülerin geçiş garanti parası ödenmez inşAllah diye düşünmüyor değil insan
Ank’da bildiğim öğrenci evi ve borcu olanlara, ödeyemese de 2 ay kesilme sağlanmayacak, bu aylarda da yüzde 20 si yansıyacak.BU arada hçbir faturanın ertelendiği yok, dün internet bugün telefon geldi. Hani ertelenmişti??
Sonumuz yok, biz günü kurtaran bir ülkeyiz, uzun zamandır da öyleydik.
3 senedir gizli olan kriz ayyuka çıktı, reddeden herkes bugün gerçeği görmüştür umarım.
Bir şeyler satmadan, bir şeye zam yapmadan kasamızda kuruş yok, çark dönmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?