bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
BU arada hçbir faturanın ertelendiği yok, dün internet bugün telefon geldi. Hani ertelenmişti??
ertelemeyi birakin kesme bildirimi bile geliyor:) ankara su faturasi icin kesilmeyecek demisti gorucez onuda bakalim

Var, illa ki var.
Tuzu kuru olan görmüyor, din sömürüsüne uğrayan inanın görmüyor ve görmeyecek de.
Ama umrumda değil, ben umudu keseli çok oldu.
Sadece tek umudum devlet vatandaş işbirliği.
Eğer bu yapılırsa, tepedekilerin insafına kalmazsak çok daha iyi bir noktaya gelebiliriz.
Bağışsa bağış, işse iş.
Kendi halimize bıraksalar daha çok saygı duyarım yeter ki bir şeyler yapabilelim, gittik gidiyoruz battık batıyoruz.

İnanın gülüyorum ben klasik” türkiye o kadar güçlü ki herkes bizi kıskanıyor şu ülkeye şu yardımı yaptık buna sunu yaptık ( bakın pnlar muhtaç, veren el üstündür mantığı vurgusu ne kadar güçlü olduğumuş şahlandıgımızı anlatan bölüm ) ve söylenen her şey ile çelişen “herkesin pamuk eller cebe “ diye biten konuşma ve alkışi

İyi bir patronmuşsun, ben işimi iyi yapmaya çalışan bir haber editörüyüm. Girdiğim her yerde kimse değerli bir çalışan olarak görmedi, üstünlük taslayan, maaşı vermeyen, maaş verdi diye yüzü mosmor olanlar, sigorta yapmayanlar, bir bardak suyun hesabını yapanlar.... kimse kusura bakmasın bildiğiniz köpeklerle çalıştım. Şimdi o yerlerin hiçbir batmadı, Allah belalarını versin, batıklarını görmeyi çok isterdim ama piyasada bunun gibiler ayakta kalıyor. Şimdi evden düşük bir ücrete çalışıyorum ama en azından kimsenin nazını, egosunu çekmiyorum. Dışarıdaki hayat böyle, çalışan bilir.

Böyle olacağımı bilsem tüm varlığımı son kuruşuna kadar veririm. Neredeyse 43 yaşındayım bu güne dek öyle çok şey oldu ki 99 depreminde yardımlarımız hiç oldu, geçen yıl yaşanan felakette yıllardır ödediğimiz deprem vergileri hiç oldu, ben tek maaşla yıllarca vergiden belim bükülerek çalışırken koca koca holdinglerin vergi borcu tek kalemde silindi. Dişimden tırnağımdan arttırdığımı çalan o çok meşhur müteahhit halen elini kolunu sallayarak gezerken bugün elimde olsa bir ev alabileceğim param hala dava dosyası olarak duruyor bu ülkede, 6 yıl oldu dava edeli. Tecrübelerim sonucunda parti tutmayı/sevmeyi çok zaman önce bıraktım, vatandaş olarak emek emek kazandığım parayı önüne gelen çar çur etti, x partisi y partisi hiç fark etmiyor benim için hepsi aynı, birlik beraberlik güzeldir, bizim toplumumuzun böyle güzel bir yanı var ama o güzel kalpli insanların niyeti gibi değil yaşadıklarımız. Güzel dilekleriniz umarım gerçek olur, inşallah bu kez başarırız

Bizi bize bırakırlarsa, her şey güzel olacak.

ben umudu yonetıcılerden cok bu sebepten halktan kesmıstım de bu yarım aklımla cocuk sahıbı oldum. bır umut dedım. kac ay dayanabılırız bu duruma? bızım maksımum 3 ay hadı 4 ay sonra ne saglayacagız? bebegım ek gıdaya gececek ona ne verebılecegım? ıs yerım su an cıkarmıyor ama turızm ne kadar sure cıkarmayacak?

Evde olmak zaten yorucu ustune bu kadar da olmaz gercekten olmamalı.

Evet kızlar bencede keşke para dolup taşsaydı devletin kasası ama gelişmekte olan bi ülke olarak durumumuz belli.. IMF den borç istemeyen bi Rusya bi Türkiye ymiş bugün okudum yabancı kaynaklarda bile vardı . En azından imf den almıyoruz ben de destekliyorum kampanyayı, maaşını alamayan insanlar varken rahatça oturamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…