ertelemeyi birakin kesme bildirimi bile geliyor:) ankara su faturasi icin kesilmeyecek demisti gorucez onuda bakalimBU arada hçbir faturanın ertelendiği yok, dün internet bugün telefon geldi. Hani ertelenmişti??
sen ben anladık. baska da anlayan yok.Her şer de hayır vardır bu virüs ile nasıl dolandirildigimizi anladık... Cidden Avrupa bizi kıskanıyor...
yastik altindakileri cikartin basinizin caresine bakin devletede yardim edin bir zahmet dedi kisacaKizceler Tayyip amca ne açıklama yaptı?
Yani öyle bi söylenti var ama şehir efsanesi diye biliyorum benödüyoz ya 99 dan beri.
deprem için değilmiydi o.
bana bana bihterine yalan mı söylediler
bence yakin zamanda biz toplum olarak ciril ciplak soyunup kosmaya baslayacagiz şener şenin filmindeki gibikorona halimize aciyip cekip gidecek bence
Aslında coronadan da vergi alabilsek...korona halimize aciyip cekip gidecek bence
Var, illa ki var.tam su anda, su zor anda gorduler mı? gorsunler lutfen artık.
Tam bır vatan sevdalısıyım. bılmıyor muyduk bılıyorduk en cok buna ısyanım belkı de, bir turlu anlatamamıza... gozlerımden yas gelıyor. napacak bu ulke? yazık cok yazık...
hala gormeyen gozlerın gordugunu sanmıyorum cok yazık.
Onlarda geçiş garantili , yine para ödüyoruzYok, deprem vergileriyle ‘duble’ yol ve ‘otoban’ yapıldı, uçan araba icat edilmişken.
Yani öyle bi söylenti var ama şehir efsanesi diye biliyorum benYanlış ödemişsiniz
İyi bir patronmuşsun, ben işimi iyi yapmaya çalışan bir haber editörüyüm. Girdiğim her yerde kimse değerli bir çalışan olarak görmedi, üstünlük taslayan, maaşı vermeyen, maaş verdi diye yüzü mosmor olanlar, sigorta yapmayanlar, bir bardak suyun hesabını yapanlar.... kimse kusura bakmasın bildiğiniz köpeklerle çalıştım. Şimdi o yerlerin hiçbir batmadı, Allah belalarını versin, batıklarını görmeyi çok isterdim ama piyasada bunun gibiler ayakta kalıyor. Şimdi evden düşük bir ücrete çalışıyorum ama en azından kimsenin nazını, egosunu çekmiyorum. Dışarıdaki hayat böyle, çalışan bilir.12 yil 5 para etmez 3 kurus verince kendini calisanlarinin efendisi goren insanlarin yaninda muhasebecilik yaptim. Tek hayalim kendu işimi kurmakti. 12 yil para biriktirdim tazminatimla birlijte ufak bir is kurdum. Ben dedim bana yapilani asla yapmiyacagim.
Önce 1. Elemanimi aldim. Tecrübeliler geldi. Esim tecrübeli olsun genc olsun dedi. Sonra omründe hic calismamis. Bütün hayati ev ve kösedeki bakkal olan 45 yasinda birini tanidim onu aldim.
Sonra 2.elemanimi aldim. 30 yasinda 1 cocuk annesi. Oglunu okula gotürürken Isyerinin önunden geciyordu.cok ezik kendine guveni olmayan biriydi.evinde hic esyasi yokmus gek calis dedim oglunuda getir götür oglende gelip bizde yesin dedim.valla simdi firtina gibi oldu.
Sonra 3.calisanim. tecrubeli cok ihtiyaci varmis ama yas 50 diye kimse ise almiyormus. Ben aldim iyikide almisim.
Ben batarsam nerde calisirlar soyleyememki gidin diye.
Simdi disimle tirnagimla kurdugum isim batiyor. Yillarca maasimdan kesinti oldu .kac yildirda o vergisi bu vergisi ödeyip duruyorum bu gunler icin degilse ne zaman icin.
Neyse kizlar cok üzgün ve kırgınım .kendimi sudan cikmis balik gibi hissediyorum. En iyisi uyumak.
Evet , sadece kampanya başladıneye yardim edecegiz o aciklanmadi galiba degilmi
Büyükşehir belediyeleri başlattı biliyorsunuzdur, birçok yardım derneği de ön plandaydı.
Haluk Levent günlerdir kendi camiasından söke söke alıyor yardımı, helal olsun.
Bunların hepsi tek bir çatıda birleşirse, gerçekten çok güzel işler olur.
Daha bugün yazdım konuya, devlet açık açık ‘ben maddi kaygı ile sokağa çıkma yasağı ilan edemiyorum, siz halk olarak birbirinize destek olun ben de yasağı ilan edeyim’ dese ondan sonra her şeye inancım artar demiştim.
Ki ilk günden beri ülkemizin en fazla kayıp veren ülkelere gireceğini öngörüyorum, yanılıyor gibi de durmuyorum.
Tek yolu sokağa çıkma yasağı, aç kalma derdi olmadan insanları kaygısız şekilde eve sokmak.
Bunun yolu neyse yine biz yurttaş olarak sen ben demeden yapmalıyız, komşumuz hasta olduktan sonra sağlıkla oturamayacağımıza göre, birlikle hareket etmek en mantıklısıdır.
ben haluk levente bagislayayim ozamanEvet , sadece kampanya başladı
Bizi bize bırakırlarsa, her şey güzel olacak.Böyle olacağımı bilsem tüm varlığımı son kuruşuna kadar veririm. Neredeyse 43 yaşındayım bu güne dek öyle çok şey oldu ki 99 depreminde yardımlarımız hiç oldu, geçen yıl yaşanan felakette yıllardır ödediğimiz deprem vergileri hiç oldu, ben tek maaşla yıllarca vergiden belim bükülerek çalışırken koca koca holdinglerin vergi borcu tek kalemde silindi. Dişimden tırnağımdan arttırdığımı çalan o çok meşhur müteahhit halen elini kolunu sallayarak gezerken bugün elimde olsa bir ev alabileceğim param hala dava dosyası olarak duruyor bu ülkede, 6 yıl oldu dava edeli. Tecrübelerim sonucunda parti tutmayı/sevmeyi çok zaman önce bıraktım, vatandaş olarak emek emek kazandığım parayı önüne gelen çar çur etti, x partisi y partisi hiç fark etmiyor benim için hepsi aynı, birlik beraberlik güzeldir, bizim toplumumuzun böyle güzel bir yanı var ama o güzel kalpli insanların niyeti gibi değil yaşadıklarımız. Güzel dilekleriniz umarım gerçek olur, inşallah bu kez başarırız
Var, illa ki var.
Tuzu kuru olan görmüyor, din sömürüsüne uğrayan inanın görmüyor ve görmeyecek de.
Ama umrumda değil, ben umudu keseli çok oldu.
Sadece tek umudum devlet vatandaş işbirliği.
Eğer bu yapılırsa, tepedekilerin insafına kalmazsak çok daha iyi bir noktaya gelebiliriz.
Bağışsa bağış, işse iş.
Kendi halimize bıraksalar daha çok saygı duyarım yeter ki bir şeyler yapabilelim, gittik gidiyoruz battık batıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?