Müge Anlı ve Haluk Levent bir işbirliğine girse, daha güvenilir insan yok ülkede malum, donumuzu göndermezsek ne olayım!ben haluk levente bagislayayim ozaman
Bırakın arkadaşlar, buraya bağışlanan paralar kim bilir nereye gidecek? Birilerinin sarayında köşkünde harcanması bile muhtemel.
Daha net karar vermediler herhalde.Hakikaten ciddi soruyorum bağışlanacak paralar tam olarak ne için kullanılacak?
muge anliyi cok severdim bu sabaha kadarMüge Anlı ve Haluk Levent bir işbirliğine girse, daha güvenilir insan yok ülkede malum, donumuzu göndermezsek ne olayım!
Yanlış yere giderse bulacak adam da orada, hesabını soracak olan da.
Bende yardim yapacak para bile kalmadıben haluk levente bagislayayim ozaman
Merhametsiz bir yorum, evet.İhtiyacı olan ailelere mi acaba? Diyeceğimde merhametsizmiş gibi görünmek istemiyorum çok saçma geldi bana şuan ülke olarak herkesin ihtiyacı var birşeylere
Şey olabilir mi yarın itibariyle emeklilerin ikramiyeleri ödenecek diye biliyorum? Paket paket diye 1 haftadır onu söylüyorlar yaDaha net karar vermediler herhalde.
Hermes marka çantamı bağışlayayim bari (!)
Amerikada vakıf yapıllır heralde:)))Hakikaten ciddi soruyorum bağışlanacak paralar tam olarak ne için kullanılacak?
Hiç izlemedim, bilmiyorum.muge anliyi cok severdim bu sabaha kadar
artik oda bitti
Açlık dan D.n kemirince akılları başa gelir.. bu virüs 3 ay surerse hepimiz baslicaz kapilari dmnlari kemirmeye.sen ben anladık. baska da anlayan yok.
Sormayın bağışlar Amerikadaki bir vakiftan çıkmıştı bildiğim. Kızılaya kan bile bağışlamıyorum artık.Zengin olsam kendim bulurum ihtiyaç sahiplerini paramın nereye gittiğini bilirim. İnşallah aklı olan da öyle yapar. Deprem vergisine dönmesin sonra iş.
12 yil 5 para etmez 3 kurus verince kendini calisanlarinin efendisi goren insanlarin yaninda muhasebecilik yaptim. Tek hayalim kendu işimi kurmakti. 12 yil para biriktirdim tazminatimla birlijte ufak bir is kurdum. Ben dedim bana yapilani asla yapmiyacagim.
Önce 1. Elemanimi aldim. Tecrübeliler geldi. Esim tecrübeli olsun genc olsun dedi. Sonra omründe hic calismamis. Bütün hayati ev ve kösedeki bakkal olan 45 yasinda birini tanidim onu aldim.
Sonra 2.elemanimi aldim. 30 yasinda 1 cocuk annesi. Oglunu okula gotürürken Isyerinin önunden geciyordu.cok ezik kendine guveni olmayan biriydi.evinde hic esyasi yokmus gek calis dedim oglunuda getir götür oglende gelip bizde yesin dedim.valla simdi firtina gibi oldu.
Sonra 3.calisanim. tecrubeli cok ihtiyaci varmis ama yas 50 diye kimse ise almiyormus. Ben aldim iyikide almisim.
Ben batarsam nerde calisirlar soyleyememki gidin diye.
Simdi disimle tirnagimla kurdugum isim batiyor. Yillarca maasimdan kesinti oldu .kac yildirda o vergisi bu vergisi ödeyip duruyorum bu gunler icin degilse ne zaman icin.
Neyse kizlar cok üzgün ve kırgınım .kendimi sudan cikmis balik gibi hissediyorum. En iyisi uyumak.
Amaaan ondan bende çok var.yenisi gelecek dimi nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?