bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bırakın arkadaşlar, buraya bağışlanan paralar kim bilir nereye gidecek? Birilerinin sarayında köşkünde harcanması bile muhtemel.

Zengin olsam kendim bulurum ihtiyaç sahiplerini paramın nereye gittiğini bilirim. İnşallah aklı olan da öyle yapar. Deprem vergisine dönmesin sonra iş.

İhtiyacı olan ailelere mi acaba? Diyeceğimde merhametsizmiş gibi görünmek istemiyorum çok saçma geldi bana şuan ülke olarak herkesin ihtiyacı var birşeylere

İhtiyacı olan ailelere mi acaba? Diyeceğimde merhametsizmiş gibi görünmek istemiyorum çok saçma geldi bana şuan ülke olarak herkesin ihtiyacı var birşeylere
Merhametsiz bir yorum, evet.
Çünkü hepimizin ihtiyaçları varken bazılarımızın ‘yaşamak için temel ihtiyaçları’ var.
İnsanlar bitti, işçisi de işvereni de bitti!

Böyle devam ederde bir kesim desteklenmezse ve ihtuyaclari karsilanmazsa sonuc ne olur.
Millet hırsız olur hapse girer yine devlet icerde besler
Ama biz düsmeden kimse bizi kaldirmaz

İşinle ilgili yazdıklarını zaman zaman okuyorum
Keşke çoğalsa senin gibi insanlar
Kırgın olmakta çok haklısın
Aynı kırgınlığı bende yaşıyorum ömrüm boyu çalıştım, hak ettiğim emekliliğe kadar alındı elimden hislerimi anlatamam
Gün doğmadan neler doğar demiş eskiler lütfen umudunu yitirme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…