- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
valla arkadasim 3 5 kurusum geride var cok degil ama olsunBende yardim yapacak para bile kalmadı
7 maaş 1 hermes çanta yapıyorHermes marka çantamı bağışlayayim bari (!)
İyide ne alaka yani? Bu yeni bişey mi? Şuan heran herkes işsiz kalabilir neyse ben uzatmayayımMerhametsiz bir yorum, evet.
Çünkü hepimizin ihtiyaçları varken bazılarımızın ‘yaşamak için temel ihtiyaçları’ var.
İnsanlar bitti, işçisi de işvereni de bitti!
Hiç izlemedim, bilmiyorum.
Sadece capslerini bilirim bir de ondan kaçış yok, malum
O sebeple birçok kişiyi bırakıp güven sıralamasında zirvede yer alıyor.
Hıııı, aydınlanma yaşadım şuan.Şey olabilir mi yarın itibariyle emeklilerin ikramiyeleri ödenecek diye biliyorum? Paket paket diye 1 haftadır onu söylüyorlar ya
İşinle ilgili yazdıklarını zaman zaman okuyorum
Keşke çoğalsa senin gibi insanlar
Kırgın olmakta çok haklısın
Aynı kırgınlığı bende yaşıyorum ömrüm boyu çalıştım, hak ettiğim emekliliğe kadar alındı elimden hislerimi anlatamam
Gün doğmadan neler doğar demiş eskiler lütfen umudunu yitirme lütfen
Kaç bin dölarlik hermeslerim var ben bile bilmiyore.7 maaş 1 hermes çanta yapıyor
Böyle devam ederde bir kesim desteklenmezse ve ihtuyaclari karsilanmazsa sonuc ne olur.
Millet hırsız olur hapse girer yine devlet icerde besler
Ama biz düsmeden kimse bizi kaldirmaz
bugun migren agrisi tutmusHiç izlemedim, bilmiyorum.
Sadece capslerini bilirim bir de ondan kaçış yok, malum
O sebeple birçok kişiyi bırakıp güven sıralamasında zirvede yer alıyor.
7 maaş 1 hermes çanta yapıyor
doler dolerKaç bin dölarlik hermeslerim var ben bile bilmiyore.
Okulumuzda Kızılay haftasında kan bağışı kampanyası olacaktı. Ara tatil öncesi imza aldık velilerden. Kanlar şubat tatili sonrasına kaldı. Bu arada haberler çıktı. Tatil sonrası öğrencim yanıma geldi. Öğretmenim annem kan vermekten vazgeçti dedi. Neden dedim haberlerden dolayı dedi. İki ders Kızılay'ın nasıl kurulduğunu geçmişini anlattım. Kişiler yüzünden kurum zarar gördü. 10 yaşındaki çocuğun aklında bu şekilde yer etmesi sinir bozucuSormayın bağışlar Amerikadaki bir vakiftan çıkmıştı bildiğim. Kızılaya kan bile bağışlamıyorum artık.
Etmeyin bağış dedimmmi gözlerim dölar !doler doler
Ben herzaman vatan sagolsun devletimiz varolsun birlik beraberligimiz bozulmasinda varsin kazandigim herkurusun vergisini veriyim diye yasardim. Bugünden sonra hicbirseye inancim kalmadi
Sormayın bağışlar Amerikadaki bir vakiftan çıkmıştı bildiğim. Kızılaya kan bile bağışlamıyorum artık.
Vergi kaçıranlar versin para valla biz her ay maaşımızdan veriyoruz zaten elimize bile geçmeden. Maaşlı çalışanın sırtına binmiş gidiyor ülke.( vergisini ödeyen iş yeri sahiplerini tenzih ediyorum)PAra mı bağışlayacaksınız:))) orta ve alt gelir grubu para bağışlıyor:) kime? Kendileri gibi alt gelir grubuna . Kendilerinin ne olacağı belli değil. Üstelik paranın nereye gideceği de belli değil, belki hir yere üyelik aranıyordur. İlla yardom etmek istesem bütçeme göre bildiğim desteğe ihtiyacı olan aileye veririm.
Etmeyin bağış dedimmmi gözlerim dölar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?