bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bende yardim yapacak para bile kalmadı
valla arkadasim 3 5 kurusum geride var cok degil ama olsun
evdeki bulgurumu pirincimi bile paylasmaya raziyim ben yeterki yerine gitsin.
coronadan korunurken aç kalmasin ne ana babalar ne çocukları.
çocugu aç uyuyanin cigerinin sizisi koronanin verdigi agriya siziya 5 çeker eminim

Merhametsiz bir yorum, evet.
Çünkü hepimizin ihtiyaçları varken bazılarımızın ‘yaşamak için temel ihtiyaçları’ var.
İnsanlar bitti, işçisi de işvereni de bitti!
İyide ne alaka yani? Bu yeni bişey mi? Şuan heran herkes işsiz kalabilir neyse ben uzatmayayım

PAra mı bağışlayacaksınız:))) orta ve alt gelir grubu para bağışlıyor:) kime? Kendileri gibi alt gelir grubuna . Kendilerinin ne olacağı belli değil. Üstelik paranın nereye gideceği de belli değil, belki hir yere üyelik aranıyordur. İlla yardom etmek istesem bütçeme göre bildiğim desteğe ihtiyacı olan aileye veririm.

Hiç izlemedim, bilmiyorum.
Sadece capslerini bilirim bir de ondan kaçış yok, malum
O sebeple birçok kişiyi bırakıp güven sıralamasında zirvede yer alıyor.

Bugün sahip olduğu medyatik pozisyonu kullanarak, sırf kendisinin acil olmayan (öldürmeyen) bir sağlık sorunu uğruna zaten stres altında olan sağlık çalışanlarına karşı kabul edilemez derecede kötü bir tutum sergiledi. Hiç yakıştıramadım, eğitimli, donanımlı bir kadın olarak biliyordum kendisini.

Şey olabilir mi yarın itibariyle emeklilerin ikramiyeleri ödenecek diye biliyorum? Paket paket diye 1 haftadır onu söylüyorlar ya
Hıııı, aydınlanma yaşadım şuan.
Vay anasını, hiç aklıma gelmemişti.
Bir de sağlıkçıların vardı aynı şekilde, 30 bin sağlık çalışanı da iş başı yapacak.
Hııı şimdi anladım

Yardım, bağış, birlik neyse adı sonuna kadar destekliyorum, o ayrı.
Ama teminatlarla, şeffaflıkla, kime neye harcanacağı ve sokağa çıkma yasağı garantisiyle.
Hatta tüm kuruluşların da birleşip ülkece seferberlik ilan edilmesine varım.

Ben herzaman vatan sagolsun devletimiz varolsun birlik beraberligimiz bozulmasinda varsin kazandigim herkurusun vergisini veriyim diye yasardim. Bugünden sonra hicbirseye inancim kalmadi

Böyle devam ederde bir kesim desteklenmezse ve ihtuyaclari karsilanmazsa sonuc ne olur.
Millet hırsız olur hapse girer yine devlet icerde besler
Ama biz düsmeden kimse bizi kaldirmaz

Hapistekileri de çıkartıyorlar fırsattan istifade, kimseye caydırıcı olamaz artık hapis

Hiç izlemedim, bilmiyorum.
Sadece capslerini bilirim bir de ondan kaçış yok, malum
O sebeple birçok kişiyi bırakıp güven sıralamasında zirvede yer alıyor.
bugun migren agrisi tutmus
hastaneye gitmeye korkmus
dr u igne yapsin diye aracina cagirmis dr gitmemis diye programina cikti biseyler zirvaladi ve o arada dr lara neden siddet uygulandigini suan anliyorum tarzi bisey soyledi
hani su bizim dr lar koronadan dolayi evine gidemeyen cocuklarina sarilamayan gunlerce uykusuz kalan dr lara dedi bunu

Sormayın bağışlar Amerikadaki bir vakiftan çıkmıştı bildiğim. Kızılaya kan bile bağışlamıyorum artık.
Okulumuzda Kızılay haftasında kan bağışı kampanyası olacaktı. Ara tatil öncesi imza aldık velilerden. Kanlar şubat tatili sonrasına kaldı. Bu arada haberler çıktı. Tatil sonrası öğrencim yanıma geldi. Öğretmenim annem kan vermekten vazgeçti dedi. Neden dedim haberlerden dolayı dedi. İki ders Kızılay'ın nasıl kurulduğunu geçmişini anlattım. Kişiler yüzünden kurum zarar gördü. 10 yaşındaki çocuğun aklında bu şekilde yer etmesi sinir bozucu

Ben herzaman vatan sagolsun devletimiz varolsun birlik beraberligimiz bozulmasinda varsin kazandigim herkurusun vergisini veriyim diye yasardim. Bugünden sonra hicbirseye inancim kalmadi

Hiç birimiz kaçmadık vergiden
Vergi kul hakkıdır diyen insanların evladıyız
Şimdi inanmamakta öyle haklısın ki
Yine de ümidi kesmedim, bir gün her şey güzel olacak

Vergi kaçıranlar versin para valla biz her ay maaşımızdan veriyoruz zaten elimize bile geçmeden. Maaşlı çalışanın sırtına binmiş gidiyor ülke.( vergisini ödeyen iş yeri sahiplerini tenzih ediyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…