bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hiç birimiz kaçmadık vergiden
Vergi kul hakkıdır diyen insanların evladıyız
Şimdi inanmamakta öyle haklısın ki
Yine de ümidi kesmedim, bir gün her şey güzel olacak

Bu millet bugün olanı unutmayacak ben bundan eminim. Bu ülkede ekonomi her zaman değerli olmuştur. Devletin kasası neden boş, vergilerimiz nerede diye inşallah sorgularlar.

Program tarzı tamda bizim milletin sevdiği hayt höt üzerine kurulu formatıyla egosu tavan yapmış bir kadın
Bugün değil yıllardır böyle

Ben de bağışlamıyorum. Hele en son Elazığ depreminden sonra asla bağışlamam, ne benim onlara 1 kuruşum geçsin ne onların bana.
haklısınız kim suçlayabilir? Çalıştığım dönemlerde çevremde yardım ettiğim insanlar oluyordu, kendi çapımda. Çok zorda kaldım bilirim ama bu devlet kurumlarına bağış yapılmaz. Kimse kusura bakmasın.

Üstüne bir de en adaletsiz vergi olan dolaylı vergi ödüyoruz. Yani bebek bezi alan asgari ücretli de trilyon kazanan da aynı vergiyi ödüyor temel gıda ve bakım ürünleri alırken.

Sermayeden vergi almayıp halkın geniş kesiminin sırtına binilmiş durumda. Bazılarına binebilirler tabi gönüllüler onlar ama kalanlara yazık

Elden ne gelir? Çocuğun aklı erken gelmiş başına halay:

Bu millet bugün olanı unutmayacak ben bundan eminim. Bu ülkede ekonomi her zaman değerli olmuştur. Devletin kasası neden boş, vergilerimiz nerede diye inşallah sorgularlar.
Vergi kaçırmak için fiş vermeyim diyen, kirayı elden alan, 100 yaşına gelmiş dedesiniz zorla hastaneye götürüp engelli raporu alan insanların ülkesinde yaşıyoruz hatırlatayım da. Onlar sormazlar, soramazlar.

Program tarzı tamda bizim milletin sevdiği hayt höt üzerine kurulu formatıyla egosu tavan yapmış bir kadın
Bugün değil yıllardır böyle
ben pek izlemem son 3 senedir hic izlemiyorum kizim etkilenir diye onceden izlerdim
ama gercekten bu hareketi beklemiyordum

@Axelia diyecek birşey bulamıyorum. Sadece üzgünüm.

O 3-5 kurusu bağışlamayı mi yoksa sen kendin ihtiyacı olana vermeyi mi istersin, olayın özü bu.

Yardımda de günde 10 kilo erişte kesip dağıtalım ihtiyacı olana, ama yok bende bağışa para mara kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…