Hiç birimiz kaçmadık vergiden
Vergi kul hakkıdır diyen insanların evladıyız
Şimdi inanmamakta öyle haklısın ki
Yine de ümidi kesmedim, bir gün her şey güzel olacak
Vakıflar kara para aklamak ve rüşvetler için kullanılan enfes paravanlar:)))Amerikada vakıf yapıllır heralde:)))
Aaa ben sizin yıllar önde evlatlık verilmiş ikinizim.Amaaan ondan bende çok var.
Program tarzı tamda bizim milletin sevdiği hayt höt üzerine kurulu formatıyla egosu tavan yapmış bir kadınbugun migren agrisi tutmus
hastaneye gitmeye korkmus
dr u igne yapsin diye aracina cagirmis dr gitmemis diye programina cikti biseyler zirvaladi ve o arada dr lara neden siddet uygulandigini suan anliyorum tarzi bisey soyledi
hani su bizim dr lar koronadan dolayi evine gidemeyen cocuklarina sarilamayan gunlerce uykusuz kalan dr lara dedi bunu
Bir de internet hediye ediyormuş buradan bol bol yazışabileceğiz.Üstüne bizden vergi istemezlerse iyi demiştim de bazı arkadaşlarım kızmıştı
Ay izleyemedim gerçekten öyle mi dedi
Düğünlerimizde Hermes takılıyor bizim .Aaa ben sizin yıllar önde evlatlık verilmiş ikinizim.
Gardaşımmm benimm
haklısınız kim suçlayabilir? Çalıştığım dönemlerde çevremde yardım ettiğim insanlar oluyordu, kendi çapımda. Çok zorda kaldım bilirim ama bu devlet kurumlarına bağış yapılmaz. Kimse kusura bakmasın.Ben de bağışlamıyorum. Hele en son Elazığ depreminden sonra asla bağışlamam, ne benim onlara 1 kuruşum geçsin ne onların bana.
Valla kimse birşeyi sorgulamaz hala kendi sonunu bilmeyen halk yardım etmek zorunda.Bu millet bugün olanı unutmayacak ben bundan eminim. Bu ülkede ekonomi her zaman değerli olmuştur. Devletin kasası neden boş, vergilerimiz nerede diye inşallah sorgularlar.
Külçe yok mu külçe?Düğünlerimizde Hermes takılıyor bizim .
Oo bir Hermes bir kulceden fazla.Külçe yok mu külçe?
Bir de internet hediye ediyormuş buradan bol bol yazışabileceğiz.
Üstüne bir de en adaletsiz vergi olan dolaylı vergi ödüyoruz. Yani bebek bezi alan asgari ücretli de trilyon kazanan da aynı vergiyi ödüyor temel gıda ve bakım ürünleri alırken.Vergi kaçıranlar versin para valla biz her ay maaşımızdan veriyoruz zaten elimize bile geçmeden. Maaşlı çalışanın sırtına binmiş gidiyor ülke.( vergisini ödeyen iş yeri sahiplerini tenzih ediyorum)
Elden ne gelir? Çocuğun aklı erken gelmiş başınaOkulumuzda Kızılay haftasında kan bağışı kampanyası olacaktı. Ara tatil öncesi imza aldık velilerden. Kanlar şubat tatili sonrasına kaldı. Bu arada haberler çıktı. Tatil sonrası öğrencim yanıma geldi. Öğretmenim annem kan vermekten vazgeçti dedi. Neden dedim haberlerden dolayı dedi. İki ders Kızılay'ın nasıl kurulduğunu geçmişini anlattım. Kişiler yüzünden kurum zarar gördü. 10 yaşındaki çocuğun aklında bu şekilde yer etmesi sinir bozucu
Hermes i takacak el kol yok bende, külçe olursa keşlerimOo bir Hermes bir kulceden fazla.
Valla kimse birşeyi sorgulamaz hala kendi sonunu bilmeyen halk yardım etmek zorunda.
Vergi kaçırmak için fiş vermeyim diyen, kirayı elden alan, 100 yaşına gelmiş dedesiniz zorla hastaneye götürüp engelli raporu alan insanların ülkesinde yaşıyoruz hatırlatayım da. Onlar sormazlar, soramazlar.Bu millet bugün olanı unutmayacak ben bundan eminim. Bu ülkede ekonomi her zaman değerli olmuştur. Devletin kasası neden boş, vergilerimiz nerede diye inşallah sorgularlar.
ben pek izlemem son 3 senedir hic izlemiyorum kizim etkilenir diye onceden izlerdimProgram tarzı tamda bizim milletin sevdiği hayt höt üzerine kurulu formatıyla egosu tavan yapmış bir kadın
Bugün değil yıllardır böyle
Vergi kaçırmak için fiş vermeyim diyen, kirayı elden alan, 100 yaşına gelmiş dedesiniz zorla hastaneye götürüp engelli raporu alan insanların ülkesinde yaşıyoruz hatırlatayım da. Onlar sormazlar, soramazlar.
Bilmez miyim!Vakıflar kara para aklamak ve rüşvetler için kullanılan enfes paravanlar:)))
Bazılarının vakıflar kurup haşır neşir olması gerçi hep iyilikten:)
valla arkadasim 3 5 kurusum geride var cok degil ama olsun
evdeki bulgurumu pirincimi bile paylasmaya raziyim ben yeterki yerine gitsin.
coronadan korunurken aç kalmasin ne ana babalar ne çocukları.
çocugu aç uyuyanin cigerinin sizisi koronanin verdigi agriya siziya 5 çeker eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?