bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tayyip tavsancigini sermiş oturuyor köşk ler de .. senelerdir tavsancigini büyütmüş uz... Vah vah .. Rabbim e havale ediyorum tutmayın beni eylem yapacam

İtalya olmak için can atanlar ya
Elbet bu zamanlar geçecek, elbet karnı tok olan da acıkacak, tuzu kuru olan da anlayacak. Ben inanıyorum. Şimdiye kadar bu ülkede insanların eeehh yeter be dediği tek şey ekonominin bitmesi oldu.
Sabırsızlıkla o günü bekliyorsunuz değil mi siz ve sizin gibiler şu ülke aç kalsa ve halk hastaliktan kırılsa ancak kininiz dinecek ... Sırf hukumet yüzünden koskoca bir devlete neler yazıyorsunuz!!!
Biz devletin yanındayız Allah sizi ve sizin gibileri sevindirmesin!
Olmayandan istemiyor zaten!

Polemik yaratma, uzaklaş. Okuduğunu anlamadan sataşma.

bagislamaktan kastim ihtiyaci olana vermek tabiki.

Polemik yaratma, uzaklaş. Okuduğunu anlamadan sataşma.
Siz ve sizin gibilerden hep uzak oldum hamdolsun....polemik bı bak bakalım kimin bu sayfa sizin siyaset safsatalarinizbicin açılmadı!

Arkadaşlar aramızda zengin hali vakti yerinde olan vardır, bağış yapmaya niyeti olan varsa gitsin çevresindekilere yardım etsin, konu komuşuyu tanıyordur, sorsun soruştursun, ihtiyaç sahibi işten çıkmış kardeşlerimiz var. Tutsun bir kaçının elinden, devlete bağışlanan para kim bilir hangi vakfın, ihalenin rüşvet parası olarak çıkacak bir yerlerden.. Bundan çnce böyle oldu, kandırmayalım kendimizi... Yazıyoruz yardım edilmez diyoruz ama ihtiyaç sahiplerini gömezden gelmeyelim lütfen. Sizin durumunuz olmayabilir, ama olan yakınızız vardır, onlara da söyleyin.

Bir de evden çıkamayan yaşlılar var, dışarı çıkabiliyorsak soralım bir ihtiyaçları var mı? Eminim birçoğumuz yapıyordur bunları ama aklımızda olsun.

Biz de devletin yanındayız da, devlet bizim yanımızda değil, sorun burada.
Bak, çekildi aradan kaldık yine sen ben sarı çizmeli Mehmet Ağa :)

Herkes de bunu yeni öğrenmiş gibi şok falan oluyor ya komik yani

Surda bir kaç gün sonra Double yolları kemirirsin. Bu ülkede toplanan vergilerin haddi hesabı yok matematiğin yetmez gerçi biraz mantığın calissaydi su yazdiklarindan utanır sin... Bı bitmediniz...

Devlet, hükümet karışmış birbirine kibledim kendisini. Polemiğe girmek istemiyorum okuduğunu anlaması lazım önce.
Ha yok, siyasete girmiyoruz biz.
Sosyal devlet anlayışımızın gerçekten sosyal medya ile sınırlı kalmasına atıfta bulunuyoruz, o kadar, ötesi konuyu bozar

ankara keciorendeyim.camdan bakiyorum farkli saatlerde.dedeler neneler geciyor.top oynayan cocuklar ve gencler oluyor.evet kalabalim yok eskisi kadar ama hala keyfi dolasan cok insan goruyorum buralarda.

Bir bu para başka yere kullanılacak mı
İki bu kadar mı para yok biz vergi verıyoruz ne oldu bunlara
Bağış iyi bir şey ama ben bunları da düşünüyorum

Paralarımızın nereye gittiğini bilmemiz gerek

Ha yok, siyasete girmiyoruz biz.
Sosyal devlet anlayışımızın gerçekten sosyal medya ile sınırlı kalmasına atıfta bulunuyoruz, o kadar, ötesi konuyu bozar

Siyasetten banane yahu, siyasetçi değilim ben
Ben sadece şu virüs belasından kurtulana kadar evine sığınmak isteyen, 10 senedir çalışan ve çalıştığı her ay maaştan çok devletine vergi ödeyen bir vatandaş olarak devletinin sahip çıkmasını isteyen biriyim. Siyaseti mecliste yapsınlar o beni ilgilendirmiyor.

Biz de devletin yanındayız da, devlet bizim yanımızda değil, sorun burada.
Bak, çekildi aradan kaldık yine sen ben sarı çizmeli Mehmet Ağa :)
Kim çekildi ya bu hastahaneler,bu görevliler neyle çalışıyor. Bir hastahaneye gittiniz mi ??? İnsanlar neler yapıyor neler ? Ben hükümetten yana değilim yerinde değil ama sezarin hakkı sezara... Böyle bir kampanya yapıyorlarsa zaten mucburlar şeffaflığa. Çok zor bir dönem... Devlet benim yanımda sağlık konusunda beni ve kızımi önce Allah sonra devlet hastanesi kurtardı.
Vergi vergi diyorsunuz da ABD den tut Almanya ya hepsi vergiden yaka sılkiyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…