oda olmuyor ki bir gün bakiyon twitter engellenmiş bir gün bakiyon whatsapo çökmüşHa yok, siyasete girmiyoruz biz.
Sosyal devlet anlayışımızın gerçekten sosyal medya ile sınırlı kalmasına atıfta bulunuyoruz, o kadar, ötesi konuyu bozar
çok güzel yazmışsınArkadaşlar aramızda zengin hali vakti yerinde olan vardır, bağış yapmaya niyeti olan varsa gitsin çevresindekilere yardım etsin, konu komuşuyu tanıyordur, sorsun soruştursun, ihtiyaç sahibi işten çıkmış kardeşlerimiz var. Tutsun bir kaçının elinden, devlete bağışlanan para kim bilir hangi vakfın, ihalenin rüşvet parası olarak çıkacak bir yerlerden.. Bundan çnce böyle oldu, kandırmayalım kendimizi... Yazıyoruz yardım edilmez diyoruz ama ihtiyaç sahiplerini gömezden gelmeyelim lütfen. Sizin durumunuz olmayabilir, ama olan yakınızız vardır, onlara da söyleyin.
Bir de evden çıkamayan yaşlılar var, dışarı çıkabiliyorsak soralım bir ihtiyaçları var mı? Eminim birçoğumuz yapıyordur bunları ama aklımızda olsun.
Aslında bence şuphe uyandıracak kadar dengeli gidiyor. Her gün 30 - 35 ( Allah rahmet eeyleyin) acaba aynı ortalamayı nasıl tutturuyorlar? Çok şupheli.Ölüm sayisi cok hizli artmiyor mu sizce de ya?
Ne bileyim belki 3-5 bi şey kalmıştır kasanın dibindeYa ne sandin
Bu iyiydiacun gelsin bizi çeksin, gerçek survivor, her gün yakalanmamayı başaranlara da ödül olarak yemek verir.
Entübe hasta da çok arttıÖlüm sayisi cok hizli artmiyor mu sizce de ya?
Fazla dengeli her nasilsaAslında bence şuphe uyandıracak kadar dengeli gidiyor. Her gün 30 - 35 ( Allah rahmet eeyleyin) acaba aynı ortalamayı nasıl tutturuyorlar? Çok şupheli.
Kastım 50 tl değildi, bir kirayı karşılamak, bir gıda paketi almak cinsindendi, ama siz de doğru noktaya parmak bastınız.çok güzel yazmışsın
Lakin bu işler böyle olmuyor
Sosyal devlet dayanışma ve yardımlaşmayı gerektirir
Birileri benim yerime organize eder araştırır tespit eder yardım eder
Mesala sitede 60 daireyi herbirimiz 50 tl versek kimse zorlanmaz toplanan paralarda eminim birilerinin ihtiyacını görülür
Lakin sadece 50 tl tek başına kimsenin bir açığını kapatmaz bu parada pek bir işe yaramaz
O yüzden biraz muğlak bir durum
Yaz tahtaya birdaha diyorsunBiz de devletin yanındayız da, devlet bizim yanımızda değil, sorun burada.
Bak, çekildi aradan kaldık yine sen ben sarı çizmeli Mehmet Ağa :)
Yok hastane değil, Hipokrat yeminli doktor kurtardı.Kim çekildi ya bu hastahaneler,bu görevliler neyle çalışıyor. Bir hastahaneye gittiniz mi ??? İnsanlar neler yapıyor neler ? Ben hükümetten yana değilim yerinde değil ama sezarin hakkı sezara... Böyle bir kampanya yapıyorlarsa zaten mucburlar şeffaflığa. Çok zor bir dönem... Devlet benim yanımda sağlık konusunda beni ve kızımi önce Allah sonra devlet hastanesi kurtardı.
Vergi vergi diyorsunuz da ABD den tut Almanya ya hepsi vergiden yaka sılkiyor!
Yazik ya düsülen duruma bak.İstersen hesaba yatırabiliyorsun istersen kısa mesajla.
koronamiAyy ben de test yaptırdım dün. Sonucu yarın öbür gün alırım herhalde
Ben bu entube sayısının verildiği gün ölü sayısının artacağını düşündükleri için verdilelrini düşünmüştüm öyle de çıktıEntübe hasta da çok arttı
Onların çoğu vefat edecek malesef
Ne olursa olsun sokağa çıkma yasağı geçen hafta gelmeliydi
Her an daha kötüye gidiyor malesef
koronami
Madem atıyorsunuz bari destekli atın.Aslında bence şuphe uyandıracak kadar dengeli gidiyor. Her gün 30 - 35 ( Allah rahmet eeyleyin) acaba aynı ortalamayı nasıl tutturuyorlar? Çok şupheli.
Amerika'nın vergi sisteminden haberiniz dahi yok aslında değil mi?türkiyenin bir sosyal devlet olduğundan da , sosyal devlet gereği eğitim ve sağlığın ücretiz olduğunu, olması gerektiği.Kim çekildi ya bu hastahaneler,bu görevliler neyle çalışıyor. Bir hastahaneye gittiniz mi ??? İnsanlar neler yapıyor neler ? Ben hükümetten yana değilim yerinde değil ama sezarin hakkı sezara... Böyle bir kampanya yapıyorlarsa zaten mucburlar şeffaflığa. Çok zor bir dönem... Devlet benim yanımda sağlık konusunda beni ve kızımi önce Allah sonra devlet hastanesi kurtardı.
Vergi vergi diyorsunuz da ABD den tut Almanya ya hepsi vergiden yaka sılkiyor!
insallah pozitif cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?