bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tek söyleyeceğim banlanmamak için hep ustu kapalı yazdım ama ben kımseye 2010 dan berı hakkımı helal etmıyorum etmeyecegım. bugun benım bebegımın ve dıger ac yatma ıhtımalı olan cocukların da hakları cıksın tez zamanda. ben yoruldum gercekten.

okudum muhendıs oldum bır baltaya sap olayım bu7 ulkeye katkım olsun dıye. kacıp baska ulkeyı tercıh etmedım ama bugun goruyorum kı cok buyuk hata etmısım. Yıne halıme bın sukur derım kenarda az da olsa param en az 1 ay garantılı ısım cıkarırlarsa tazmınatım ve ıssızlık maasım var.

asıl ofkem asgarı ucret ya da bıraz uzerınde para kazanan ve sadece gununu yasayabılen cogunluk kesımın durumu. cocukları...

Allah ım hıc bır cocugun hasta veya ac yatmasın ...

Ha yok, siyasete girmiyoruz biz.
Sosyal devlet anlayışımızın gerçekten sosyal medya ile sınırlı kalmasına atıfta bulunuyoruz, o kadar, ötesi konuyu bozar
oda olmuyor ki bir gün bakiyon twitter engellenmiş bir gün bakiyon whatsapo çökmüş sosyal medyadanda yürüyemiyoruz

çok güzel yazmışsın
Lakin bu işler böyle olmuyor
Sosyal devlet dayanışma ve yardımlaşmayı gerektirir
Birileri benim yerime organize eder araştırır tespit eder yardım eder
Mesala sitede 60 daireyi herbirimiz 50 tl versek kimse zorlanmaz toplanan paralarda eminim birilerinin ihtiyacını görülür
Lakin sadece 50 tl tek başına kimsenin bir açığını kapatmaz bu parada pek bir işe yaramaz
O yüzden biraz muğlak bir durum

Kastım 50 tl değildi, bir kirayı karşılamak, bir gıda paketi almak cinsindendi, ama siz de doğru noktaya parmak bastınız.

Yok hastane değil, Hipokrat yeminli doktor kurtardı.
Emin olun hastanede değil, sokakta olsanız da kurtarırdı:)

Entübe hasta da çok arttı
Onların çoğu vefat edecek malesef
Ne olursa olsun sokağa çıkma yasağı geçen hafta gelmeliydi
Her an daha kötüye gidiyor malesef
Ben bu entube sayısının verildiği gün ölü sayısının artacağını düşündükleri için verdilelrini düşünmüştüm öyle de çıktı

Aslında bence şuphe uyandıracak kadar dengeli gidiyor. Her gün 30 - 35 ( Allah rahmet eeyleyin) acaba aynı ortalamayı nasıl tutturuyorlar? Çok şupheli.
Madem atıyorsunuz bari destekli atın.
Not : bu mesaj açıklama yapan kurumlara ithafen yazılmıştır linç etmeyiniz

Son düzenleme:
Amerika'nın vergi sisteminden haberiniz dahi yok aslında değil mi?türkiyenin bir sosyal devlet olduğundan da , sosyal devlet gereği eğitim ve sağlığın ücretiz olduğunu, olması gerektiği.
Devlet hastanesinin doktorları " rezalet Allah kahretsin herkesi öldürüyorlar" mı yazmış insanlar?
Devlet ve hükümet aynı şey referandumdan beri ne yazık ki. Lütfen insanların yazdıklarını çarpıtmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…