- 8 Nisan 2017
- 57.307
- 308.108
- 698
Demişler ki onlar öldü, bilsinler izole team geri döndüKizlar relax çok can yakacak bugün burası
Yazdim yazdim sildim. Ne desem ban yerim. üzüntünüze derinden katiliyorum demek istiyorum sadece.gerçekten anladılar mı sımdı bızlerı? anlayan var mı gercekten? ısyan edesım var. geyik falan yapmak guzelde bu çok ciddi boyutta hem korkunç hem de uzucu.... gelecegimiz yokmus ya gelecegimiz.
hani biz bas bas bagırıyorduk ya ihtişyac akçesi gidiyor bilmem ne gidiyor diye.... bizim halkımızın dısındakilere yapılan yardımın y si bile yapılmıyor bize. hiç bir ulke tarihinde böyle bir şey yaşanmamıştır bence.
Sosyal devletdeprem olur kızılay bağış toplar, salgın olur yok birileri çıkar maaşımı bağışlıyorum der ayrıca hesap numarası verir bağış için, arkadaş devlet hazinesi nerede. Ödediğimiz vergiler nerede diye soruyoruz. Zengin iş adamının yardım etmesi ayrıdır ama halktan para isteyecekseniz bu nasıl bir sosyal devlet, bilmiyorum.
Yıllaaardır her a dediğimizde siyaset karıştırmayın! Dedikleri için artık insanlar ne siyasi ne değil algılayamaz oldular galiba.Bir de bu iş nasıl politika olmuyor, politika ne haberınız yok galiba. Yarın işsiz kalıp kalmayacağınız, devlet hastanesine gıdıp gıdemyecgınız, devletın egıtımden para alıp almaması, aldığınız maaşlar,neyin yasak neyin olmadığı, hatta özgürlüğünüz bile politika. Birilerinin ıyı dudaıgının arasında her şeyiniz tüm hayatınız, attığınız adım bile! Politika yapmayın demek komedi ve cahilce.
Oh be!Bir de bu iş nasıl politika olmuyor, politika ne haberınız yok galiba. Yarın işsiz kalıp kalmayacağınız, devlet hastanesine gıdıp gıdemyecegınız, devletın egıtımden para alıp almaması, aldığınız maaşlar,neyin yasak neyin olmadığı vs vs, hatta özgürlüğünüz bile politika. Birilerinin ıyı dudaıgının arasında her şeyiniz tüm hayatınız, attığınız adım bile! Politika yapmayın demek komedi ve cahilce.
Aynen katılıyorum size. Bence en iyisi acun ılıcalı yine bir bağış kampanyası düzenlesin, zengin kesimden baya bir bağış geliyor bu tarz kampanyalara. Halkın nesi kalmış artıkBirde şimdi halkın çoğunluğu işsiz ondan önce zaten kriz vardı
Kim ne kadar bağış yapacak çok merak edıyorum
Bağış her zaman iyi bir şeydir ama devlet olarak zaten halkın çok zorlandığı dönemde bilemiyorum beni aşırı üzdü
kasa boş
Her yer delik
ı.Madem atıyorsunuz bari destekli atın
hanimlar merhaba,
etiketlerinizi ve mesajlarinizi yeni gordum hepinize cok tesekkur ederim. umarim hepiniz ve aileleriniz sagliklisinizdir. inanilmaz kotu gunler gecirdim umarim bir an once butun dunya icin bu durum duzelir.
Geçmiş olsun kendine iyi bakhanimlar merhaba,
etiketlerinizi ve mesajlarinizi yeni gordum hepinize cok tesekkur ederim. umarim hepiniz ve aileleriniz sagliklisinizdir. inanilmaz kotu gunler gecirdim umarim bir an once butun dunya icin bu durum duzelir.
İlahiŞimdi günü gününe size tablo çıkaramayacağım ama gidin araştırın, 16-17 diye gittiği oldu. Bir gün 30 ertesi gün 35 oldu.
Yorum yapacaksanız ya da eleştirecekseniz biraz daha seviyeli bir dil kullanın, hiç tartışma seviyeme uygun değil uslubun.
Bende şaşırdım yorumunu bende uyeyye sandım az çok yorumlarını biliyorum ince senin :))İlahiben size değil açıklama yapanlara yazmıştım onu
Sizin yorumunuzu desteklemiştim yani ama neyse canınız Sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?