bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yazdim yazdim sildim. Ne desem ban yerim. üzüntünüze derinden katiliyorum demek istiyorum sadece.

Bir de bu iş nasıl politika olmuyor, politika ne haberınız yok galiba. Yarın işsiz kalıp kalmayacağınız, devlet hastanesine gıdıp gıdemyecegınız, devletın egıtımden para alıp almaması, aldığınız maaşlar,neyin yasak neyin olmadığı vs vs, hatta özgürlüğünüz bile politika. Birilerinin ıyı dudaıgının arasında her şeyiniz tüm hayatınız, attığınız adım bile! Politika yapmayın demek komedi ve cahilce.

Birde şimdi halkın çoğunluğu işsiz ondan önce zaten kriz vardı
Kim ne kadar bağış yapacak çok merak edıyorum
Bağış her zaman iyi bir şeydir ama devlet olarak zaten halkın çok zorlandığı dönemde bilemiyorum beni aşırı üzdü

kasa boş
Her yer delik

Sosyal devlet

Yıllaaardır her a dediğimizde siyaset karıştırmayın! Dedikleri için artık insanlar ne siyasi ne değil algılayamaz oldular galiba.

Oh be!

Aynen katılıyorum size. Bence en iyisi acun ılıcalı yine bir bağış kampanyası düzenlesin, zengin kesimden baya bir bağış geliyor bu tarz kampanyalara. Halkın nesi kalmış artık

valla gördüğüm kadariyla bos beleş insan çok ne nereye gidiyor ne oluyor hic birseyden haberileri yok gelmis bik bik konuşuyor gülsem mi aglasam mı bilemedim issiz olanlar devlet hastanesine gidemiyor haberleri var mı acaba onada para ödemeleri gerekli esim ise basladigi halde bildirmemis ki is yeri bildirecek diye biliyordu ve hastaneye gidemedik üstüne ustluk calismadigi zamanlar ödeyemedigi saglik sigortasi borç olarak cikti karsimiza hastaneye gitmediği halde

hanimlar merhaba,

etiketlerinizi ve mesajlarinizi yeni gordum hepinize cok tesekkur ederim. umarim hepiniz ve aileleriniz sagliklisinizdir. inanilmaz kotu gunler gecirdim umarim bir an once butun dunya icin bu durum duzelir.

Hosgeldin sassycim baban nasıl oldu? Tekrar geçmiş olsun

hanimlar merhaba,

etiketlerinizi ve mesajlarinizi yeni gordum hepinize cok tesekkur ederim. umarim hepiniz ve aileleriniz sagliklisinizdir. inanilmaz kotu gunler gecirdim umarim bir an once butun dunya icin bu durum duzelir.
Geçmiş olsun kendine iyi bak
Umarım daha hiç uğramaz size

İlahi ben size değil açıklama yapanlara yazmıştım onu
Sizin yorumunuzu desteklemiştim yani ama neyse canınız Sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…