- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
Hosgeldin sassycim baban nasıl oldu? Tekrar geçmiş olsun
Pardon, çok utandım.İlahiben size değil açıklama yapanlara yazmıştım onu
Sizin yorumunuzu desteklemiştim yani ama neyse canınız Sağolsun
cok tesekkur ederim. babam normal sartlarda bugun eve gelebilirdi, yasi sebebiyle gondermediler hala hastanede. ilaclari devam ediyor. yaklasik 10 gundur hastanede. bu hafta ici cikmasini umuyoruz.
Bende şaşırdım yorumunu bende uyeyye sandım az çok yorumlarını biliyorum ince senin :))
sorun yok mesajı düzelteyim yanlış anlaşılma olmasın birdaha linç yemek istemiyorumPardon, çok utandım.
Ben de düzeltiyorum, sıkıntı çıkmasın.sorun yok mesajı düzelteyim yanlış anlaşılma olmasın birdaha linç yemek istemiyorum
Bende şaşırdım yorumunu bende uyeyye sandım az çok yorumlarını biliyorum ince senin :))
Bir küçük bidon kolonyam var. Kolonyami kusandim bekliyorum.Yılmaz Özdil: "Yani dedi ki, kolonyayı da siz alın..."
Sakin ol sakin olYazdığım bir kaç cümleyi hedef göstermediğim halde devlete millete nerdeyse düşman olduğumu ima eden şahıslar şimdi hükümet yanlısı değilim diyor çok komik.
Yorumlarından dolayı beğenmedim atanlar şimdi eleştiri içeren yorumları beğeniyorsunuz? iki yüzlülük derim ben buna.
Gerçekleri söyleyince siyaset yapmış oluyoruz uyarılar ban'lar alıyoruz ama ponçiklik yapmaya gelince ses yok.
yanlışlıkla birisi ateş yaksa yanımızdaBir küçük bidon kolonyam var. Kolonyami kusandim bekliyorum.
at gözlükleri bir kere devreye girdimi çikmiyor bos ver gitsin laf anlamayana anlatilmazOlacağım canım
Daha fazla yazmayacağım.
Burada zaman zaman oluyor. Aslinda oyle olmadığım halde beni de bir cumlemden doktor düşmanı ilan edenler olmustu. Halbuki alakam yok ama hastaneleri elestiririm.Yazdığım bir kaç cümleyi hedef göstermediğim halde devlete millete nerdeyse düşman olduğumu ima eden şahıslar şimdi hükümet yanlısı değilim diyor çok komik.
Yorumlarından dolayı beğenmedim atanlar şimdi eleştiri içeren yorumları beğeniyorsunuz? iki yüzlülük derim ben buna.
Gerçekleri söyleyince siyaset yapmış oluyoruz uyarılar ban'lar alıyoruz ama ponçiklik yapmaya gelince ses yok.
Ben ne severdim ne sevmezdim. Bu da daha önceden alinmisti, bir seneyi geciyor. Yoksa bu arada bulmak ne mumkun.yanlışlıkla birisi ateş yaksa yanımızda
ailecek alev alacağız kolonyalanmaktan.
Vallahi hiçte sevmezdim kokusunu Rabbim muhtaç etti resmen
Tabiki zaman geçsin faydalı paylaşımlar yapılsın ama insanlar işine gelmediğinde siyaset yapıyorsun dememeli.Burada zaman zaman oluyor. Aslinda oyle olmadığım halde beni de bir cumlemden doktor düşmanı ilan edenler olmustu. Halbuki alakam yok ama hastaneleri elestiririm.
Üslubunuz ne kadar sert ve itici sizinle aynı fikirde görüşte olmayan insanları bu kadar yermeye hiç bir hakkınız yokat gözlükleri bir kere devreye girdimi çikmiyor bos ver gitsin laf anlamayana anlatilmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?