bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hosgeldin sassycim baban nasıl oldu? Tekrar geçmiş olsun

cok tesekkur ederim. babam normal sartlarda bugun eve gelebilirdi, yasi sebebiyle gondermediler hala hastanede. ilaclari devam ediyor. yaklasik 10 gundur hastanede. bu hafta ici cikmasini umuyoruz.

Bir de deseler ki sokağa çıkma yasagı olacak sizin verdıgınız paradan işsiz insanların ihtiyaçları karşılanacak yine tatmın olurum yardımlaşma diye

Yazdığım bir kaç cümleyi hedef göstermediğim halde devlete millete nerdeyse düşman olduğumu ima eden şahıslar şimdi hükümet yanlısı değilim diyor çok komik.
Yorumlarımdan dolayı beğenmedim atanlar şimdi eleştiri içeren yorumları beğeniyorsunuz? iki yüzlülük derim ben buna.
Gerçekleri söyleyince siyaset yapmış oluyoruz uyarılar ban'lar alıyoruz ama ponçiklik yapmaya gelince ses yok.

Sakin ol sakin ol

Burada zaman zaman oluyor. Aslinda oyle olmadığım halde beni de bir cumlemden doktor düşmanı ilan edenler olmustu. Halbuki alakam yok ama hastaneleri elestiririm.

Yaşanan her afet sonrasında aynı şey oluyor. insanlar bunu sorguladıkları zaman ise malum güruh, milli duyguları kullanarak prim elde ederek yine milyonları topluyor ve galiba o milyonlarla yardım ediyor insanlara.
devlet neden var?
devlete verilen vergiler neden var?
iyi hoş elbette birbirimize yardım etmeliyiz toplum olarak. hatta bu yardımlar bizi mutlu etmeli değil mi? ama içimize çektiğimiz havadan bile alınan paraların bu gibi durumlarda ortaya çıkıp bize geri dönmesi gerekmiyor mu?
ekonomiden zerre anlamam ama ben kendime bir bisküvi alırken, bir tane bisküvi parası kadar da vergi veriyorsam, kusura bakma ama zorda kaldığım zaman bana bisküvi vermek zorundasın.

Burada zaman zaman oluyor. Aslinda oyle olmadığım halde beni de bir cumlemden doktor düşmanı ilan edenler olmustu. Halbuki alakam yok ama hastaneleri elestiririm.
Tabiki zaman geçsin faydalı paylaşımlar yapılsın ama insanlar işine gelmediğinde siyaset yapıyorsun dememeli.
Burada kimisi beğenmediği yorumu alıyor bir güzel çarpıtıyor ama suçlu sen oluyorsun.

at gözlükleri bir kere devreye girdimi çikmiyor bos ver gitsin laf anlamayana anlatilmaz
Üslubunuz ne kadar sert ve itici sizinle aynı fikirde görüşte olmayan insanları bu kadar yermeye hiç bir hakkınız yok
Herkesin düşüncesi kendine ha beğenir beğenmezsiniz o ayrı ama bu şekilde yererek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…