- 30 Aralık 2009
- 24.064
- 97.458
- 1.123
Ben çok üzülürüm.Size bir soru Korona virus belasi bitse kac kisi uzulur? Yada Teror ? Multeci sorunu bitse ? Devlet tam anlamiyla sosyal devlet olsa uzulenler olur mu aranizda ?
Mülteci sorunu ve terörün 'özellikle terörün' bitmesini istemedikleri için bitirmiyorlar zaten.Size bir soru Korona virus belasi bitse kac kisi uzulur? Yada Teror ? Multeci sorunu bitse ? Devlet tam anlamiyla sosyal devlet olsa uzulenler olur mu aranizda ?
sizinle tartışmayacağım ayrica uslubumde bir sertlik olduğunu düşünmüyorum o sizin fikriniz noktaÜslubunuz ne kadar sert ve itici sizinle aynı fikirde görüşte olmayan insanları bu kadar yermeye hiç bir hakkınız yok
Herkesin düşüncesi kendine ha beğenir beğenmezsiniz o ayrı ama bu şekilde yererek değil
Buralar daha cok karışır. Neden maalesef ölüm oranları artacak. Zengin fakir ayrımı da ortaya belirgin olarak çıkacak. Zenginin coronasi bile bes gun suruyor.Tabiki zaman geçsin faydalı paylaşımlar yapılsın ama insanlar işine gelmediğinde siyaset yapıyorsun dememeli.
Burada kimisi beğenmediği yorumu alıyor bir güzel çarpıtıyor ama suçlu sen oluyorsun.
O boş kasaya rağmen nasıl yabancı ülkelere yardım gönderiyor biz eczanelerde maske bulamıyoruzBirde şimdi halkın çoğunluğu işsiz ondan önce zaten kriz vardı
Kim ne kadar bağış yapacak çok merak edıyorum
Bağış her zaman iyi bir şeydir ama devlet olarak zaten halkın çok zorlandığı dönemde bilemiyorum beni aşırı üzdü
kasa boş
Her yer delik
Size bir soru Korona virus belasi bitse kac kisi uzulur? Yada Teror ? Multeci sorunu bitse ? Devlet tam anlamiyla sosyal devlet olsa uzulenler olur mu aranizda ?
Pekisizinle tartışmayacağım ayrica uslubumde bir sertlik olduğunu düşünmüyorum o sizin fikriniz nokta
Kendimce fikrimi belirttim yukarıda ama bu soruya gerek varmıydı bu konu başlığında bilemedim doğrusu.Size bir soru Korona virus belasi bitse kac kisi uzulur? Yada Teror ? Multeci sorunu bitse ? Devlet tam anlamiyla sosyal devlet olsa uzulenler olur mu aranizda ?
Müthiş çaba harcanıyor bunun içinArkadaşlar farklı fikirleri savunalım saygı duyalım ama birbirimize kabul ettirmeye çalışmayalım
hepımız virüs mağduruyuz bir şekilde
Pardon ?Kendimce fikrimi belirttim yukarıda ama bu soruya gerek varmıydı bu konu başlığında bilemedim doğrusu.
Umarım sizin yüzünüzden gereksiz tartışmalar çıkmaz veMune hanım tezzz vurun kellesini diyerek çıkmaz bir köşeden
asil korkutugum sey solunum cihazlari yetersiz gelince araya torpiller girecek parasi olan yasayacak diğerleri ölecek oyle italyada ki gibinsanmiyorum gencleri secip yaslilar olume terk edilsin fakirler olume terk edilecek bizdeBuralar daha cok karışır. Neden maalesef ölüm oranları artacak. Zengin fakir ayrımı da ortaya belirgin olarak çıkacak. Zenginin coronasi bile bes gun suruyor.
12 yil 5 para etmez 3 kurus verince kendini calisanlarinin efendisi goren insanlarin yaninda muhasebecilik yaptim. Tek hayalim kendu işimi kurmakti. 12 yil para biriktirdim tazminatimla birlijte ufak bir is kurdum. Ben dedim bana yapilani asla yapmiyacagim.
Önce 1. Elemanimi aldim. Tecrübeliler geldi. Esim tecrübeli olsun genc olsun dedi. Sonra omründe hic calismamis. Bütün hayati ev ve kösedeki bakkal olan 45 yasinda birini tanidim onu aldim.
Sonra 2.elemanimi aldim. 30 yasinda 1 cocuk annesi. Oglunu okula gotürürken Isyerinin önunden geciyordu.cok ezik kendine guveni olmayan biriydi.evinde hic esyasi yokmus gek calis dedim oglunuda getir götür oglende gelip bizde yesin dedim.valla simdi firtina gibi oldu.
Sonra 3.calisanim. tecrubeli cok ihtiyaci varmis ama yas 50 diye kimse ise almiyormus. Ben aldim iyikide almisim.
Ben batarsam nerde calisirlar soyleyememki gidin diye.
Simdi disimle tirnagimla kurdugum isim batiyor. Yillarca maasimdan kesinti oldu .kac yildirda o vergisi bu vergisi ödeyip duruyorum bu gunler icin degilse ne zaman icin.
Neyse kizlar cok üzgün ve kırgınım .kendimi sudan cikmis balik gibi hissediyorum. En iyisi uyumak.
Bende bunu merak ediyorum insan uzulur mu buna ?Var mıdır gerçekten buna üzülecek? Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız, burada doğduk burada yaşıyoruz, sevdiklerimiz burada, çocuk doğuruyor büyütüyoruz, insan üzülür mü buna?
Bende bunu merak ediyorum insan uzulur mu buna ?
Çünkü türk milleti melek olarak yaratılmış fkfkfkO boş kasaya rağmen nasıl yabancı ülkelere yardım gönderiyor biz eczanelerde maske bulamıyoruz
Yok hayır size yazdım. Terör, mülteci sorunu vb. konular çok tartışma çıkaran ve ban aldığımız konular oluyorda. Gerek varmıydı böyle bir soruya dedim bende.Pardon ?
Yanlis alinti yaptiniz sanirim.
Aynen oyle. Sözün bittigi yer...asil korkutugum sey solunum cihazlari yetersiz gelince araya torpiller girecek parasi olan yasayacak diğerleri ölecek oyle italyada ki gibinsanmiyorum gencleri secip yaslilar olume terk edilsin fakirler olume terk edilecek bizde
Maalesefasil korkutugum sey solunum cihazlari yetersiz gelince araya torpiller girecek parasi olan yasayacak diğerleri ölecek oyle italyada ki gibinsanmiyorum gencleri secip yaslilar olume terk edilsin fakirler olume terk edilecek bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?