bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
sizinle tartışmayacağım ayrica uslubumde bir sertlik olduğunu düşünmüyorum o sizin fikriniz nokta

Tabiki zaman geçsin faydalı paylaşımlar yapılsın ama insanlar işine gelmediğinde siyaset yapıyorsun dememeli.
Burada kimisi beğenmediği yorumu alıyor bir güzel çarpıtıyor ama suçlu sen oluyorsun.
Buralar daha cok karışır. Neden maalesef ölüm oranları artacak. Zengin fakir ayrımı da ortaya belirgin olarak çıkacak. Zenginin coronasi bile bes gun suruyor.

O boş kasaya rağmen nasıl yabancı ülkelere yardım gönderiyor biz eczanelerde maske bulamıyoruz

Size bir soru Korona virus belasi bitse kac kisi uzulur? Yada Teror ? Multeci sorunu bitse ? Devlet tam anlamiyla sosyal devlet olsa uzulenler olur mu aranizda ?

Var mıdır gerçekten buna üzülecek? Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız, burada doğduk burada yaşıyoruz, sevdiklerimiz burada, çocuk doğuruyor büyütüyoruz, insan üzülür mü buna?

Size bir soru Korona virus belasi bitse kac kisi uzulur? Yada Teror ? Multeci sorunu bitse ? Devlet tam anlamiyla sosyal devlet olsa uzulenler olur mu aranizda ?
Kendimce fikrimi belirttim yukarıda ama bu soruya gerek varmıydı bu konu başlığında bilemedim doğrusu.
Umarım sizin yüzünüzden gereksiz tartışmalar çıkmaz ve Mune hanım tezzz vurun kellesini diyerek fırlamaz bir köşeden

Arkadaşlar farklı fikirleri savunalım saygı duyalım ama birbirimize kabul ettirmeye çalışmayalım

hepımız virüs mağduruyuz bir şekilde
Müthiş çaba harcanıyor bunun için
Güzel yazdınız teşekkür ederim

Pardon ?

Yanlis alinti yaptiniz sanirim.

Buralar daha cok karışır. Neden maalesef ölüm oranları artacak. Zengin fakir ayrımı da ortaya belirgin olarak çıkacak. Zenginin coronasi bile bes gun suruyor.
asil korkutugum sey solunum cihazlari yetersiz gelince araya torpiller girecek parasi olan yasayacak diğerleri ölecek oyle italyada ki gibinsanmiyorum gencleri secip yaslilar olume terk edilsin fakirler olume terk edilecek bizde

Allah’ın izniyle senin işin batmaz. Biraz sabır.

Var mıdır gerçekten buna üzülecek? Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız, burada doğduk burada yaşıyoruz, sevdiklerimiz burada, çocuk doğuruyor büyütüyoruz, insan üzülür mü buna?
Bende bunu merak ediyorum insan uzulur mu buna ?

O boş kasaya rağmen nasıl yabancı ülkelere yardım gönderiyor biz eczanelerde maske bulamıyoruz
Çünkü türk milleti melek olarak yaratılmış fkfkfk
Şakaydı bu da
Ben doğru mu yorumluyorum bilmiyorum
Kızılay eliyle yapılıyor bence bu yardımlar

ülkemizin yurtdısındaki insani ülke imajı dkdkdkd için yapılıyor
Çok önemli bir imaj

çin bunun karşılığını verdi yardımın belki öyle bir anlaşmada olabılır

ama tek bıldıgım şey melek olmamız istenseydı öyle yaratılırdık
İnsan olarak yaratıldık ve elbetteki bencillik özelliğinin de devreye girmesi lazım

asil korkutugum sey solunum cihazlari yetersiz gelince araya torpiller girecek parasi olan yasayacak diğerleri ölecek oyle italyada ki gibinsanmiyorum gencleri secip yaslilar olume terk edilsin fakirler olume terk edilecek bizde
Maalesef inşallah yaşamayız bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…