bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yok hayır size yazdım. Terör, mülteci sorunu vb. konular çok tartışma çıkaran ve ban aldığımız konular oluyorda. Gerek varmıydı böyle bir soruya dedim bende.
"Kendi fikrimi beyan ettim" seklinde cumleye baslayinca size yazdigimi dusundugunuzu sandim.
Korona nin diger belalardan bir farki yok ki... Bela beladir.

Ayrica ben daha yogurdum eksi diyen duymadim...

"Kendi fikrimi beyan ettim" seklinde cumleye baslayinca size yazdigimi dusundugunuzu sandim.
Korona nin diger belalardan bir farki yok ki... Bela beladir.

Ayrica ben daha yogurdum eksi diyen duymadim...

Ne demek istediğinizi anladım, evet içten içe bazı şeylerden haz duyan tipler vardır elbet ama gerçekten endişe duyan insanların sayısından fazla değildir. Ben bu ülkeyi seviyorum, bu ülkede doğdum çok yüksek ihtimalle bu ülkede öleceğim, burası benim yurdum. İnsanlar gelir gider, hükümetler değişir, kim kaldı şimdiye kadar da bundan sonra kalacak? Yapılan her eleştiri de durumdan haz duyanların eleştirisi değil..
İçinde bulunduğumuz durum çok zor.

Bimde 50 li paket 9,45 ti son aldığımızda kv yarası için kullanıyor sık sık alıyoruz ordan aklımda kalmış
Ben de geçenlerde bu fiyata aldm. Evde temizlik yaparken kullanyrm.markete giderken de kullanmayı düşünüyorum. Yani diğer ülkelerd böyle fiyatı yükseltme olmuyor. Burda bu vşcdanszlıktr nedir yani.

benim bildigim kadariyla saglikli bagisikligi yuksek olanlar belirti gostermiyor bugun bir üniversitesinin hocasi yenmis covidi konusma yapiyorsu oglum 22 yasinda hic bir belirtisi bile yok kendisi tasiyici bize bulastirdi biz belirtileri yasadik demisti esinede kendinede bulasmis ama oglunda belirti yoktu

Yok anlamamissiniz. Ben elestirenler bu ulkeyi sevmiyor imasinda bulunmadim.

Soruyu su sekilde sormadim yani. Bu ulke bu belalardan kurtulsa elestirmekten vaz gecer misiniz demedim?
Ben devlet bu belalardan kurtulsa sevinen olur mu dedim?

Bunu da size demedim zaten :)

Kendi adıma cevaplayayım o zaman evet gerçekten sevinirim, umut dolarım, çok mutlu olurum. İnşallah bir gün gerçekten herşey düzelir. Çocuklarımız refah içinde sıkıntıları dertleri olmadan güven içinde huzur içinde yaşarlar.

İyi de sizin devlet dediğiniz şey hükümet. Devletimiz baki, hükümetler geçicidir. Umarım hükümete hanedan gibi bakmadiginiz, padişahlığın 100 küsur yıl önce bittiğini anlayabileceğiniz zamanlar da gelecektir.

Dun izledim ben onu, fizik profesörü . Gecmis olsun ona ama ben normal halktan da iyilesen birilerini gormek istiyorum.

Size bir soru Korona virus belasi bitse kac kisi uzulur? Yada Teror ? Multeci sorunu bitse ? Devlet tam anlamiyla sosyal devlet olsa uzulenler olur mu aranizda ?

Bence soru tersten sorulmalı.
Bu belaların bitmemesi kimin işine geliyor?
Gerçekten herkes bize düşman, herkes bizi kıskanıyor da mi onlarla mücadele etmekten bu sorunlar çözülmüyor?
Corona ile mücadelede takdir ettiğim çok şey var
Ama içimdeki yahu bu virus aralıkta cikti aralıkta!
Sesini susturamıyorum.
Cünkü hastane çalışanları ekipmansız kaldı.
Bazı hastanelerde doktor kimliği ile kişi başı 2 maske verdiler
30 kuruşluk maskeden bahsediyoruz.
Niye hazır değildik?
Terör vs için bir şey diyemiyorum
Devletin kasasının bir kısmı baktığı 4 milyon suriyeli ve sınırdaki mevcut duruma da gitti
Peki bunun sorumlusu kim? Onu da bilmiyorum.
Ama artık üzülüyorum
Deprem oluyor, 5. Dakikasında mesajlar geliyor bağış için
Yahu alt tarafı elazığ? Nüfusu kaç? Devletsin sen. 5. Dakikadan noluyoruz?
Acun para topladı ya. Acun. Kim ki o?
Tek başına dev kadro. Fenerbahceye para topla, devlete para topla
Erdoğan çıkmayıp susup, acuna bıraksaydı daha karda olurdu bence.

Size bir soru Korona virus belasi bitse kac kisi uzulur? Yada Teror ? Multeci sorunu bitse ? Devlet tam anlamiyla sosyal devlet olsa uzulenler olur mu aranizda ?
Bu belalardan sıkıntı çekmeyen var mı? Herkes zor durumda. Kimse üzülmez. Aksine sevinir nefes alırız. Sorunuz anlamsız. böyle birilerinin olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Madem para toplanacaktı, ki bu devletin kasası dün boşalmadı sonuçta, aşikar olan birşeydi, en başında yardım kampanyası düzenlenseydi de şimdiye kadar alınan tedbirler arttırılsaydı bari. Bu kadar yayılma olduktan sonra ne olacak, nasıl geri döneceğiz bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…