Su zor gunlerde hala yok liderleriydide yok ekonomiydide.canlar gidiyo canlar.burda elimizde akıllı telefonlarımız faturalarına onlarca lira yatirdigimiz internetimizden yardirip duruyoruz.durun bı ya daha henüz onbeş gün oldu vakalar çıkalı.nesir bu battik bittik durumlari.evet kayıplar yaşayabiliriz evet odemelerimiz sikisabilir ama öncelik su zamanı sagsahlim atlatmak degilmi.2 3 ay sikismakla batmam ben.ulkenin büyük cogunluguda batmaz.ha yokmudur 1 haftada bile sıkıntıya düşen elbet var.onlar içinde devlet elinden geleni yapar.ha yapamoyomu ben varım sen varsın.esimize dostumuza zorgununde el atamicaksak niye insanız diye dolaşıyoruz etrafta. bu durum siyaset üstü bı meseledir benim için.ha sen begenirsin begenmezsin ama bu tutumun ne yeri nede zamanı.bugunlerde birlesemiyeceksek eğer yazıklar olsun hepimize...
Corona Virus Türkiye Taburcu Sayısı : 162 < Corona Virus Türkiye Kayıp Sayısı : 168
162 < 168
hala sıkıntı ! ne zaman ki birinci kolon ikinci kolondan sayı olarak büyük olur bu güzel bir gelişmedir.
Çok üzüldüm umarım atlatır bu durumu çok geçmiş olsunBen taburcu sayısı kısmında iyi iş cikarilacagina eminim.
Dün gece şişli etfalde çalışan doktor arkadaşım covid pozitif olarak evine gönderildi, 3 çocuk babası.
5 gün sonra kontrolü var
Kuluçka süresi bittiğinde işine dönecek.
Arkadaşlarının yükü arttığı için üzgündü.
Sikinti cekmeyen elbet vardir? Mesela vergi vermeyenler. Dusunsenize vergi vermemis ve kesilen vergilerimiz nereye gidiyor diye bir derdi yok.Bu belalardan sıkıntı çekmeyen var mı? Herkes zor durumda. Kimse üzülmez. Aksine sevinir nefes alırız. Sorunuz anlamsız. böyle birilerinin olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Madem para toplanacaktı, ki bu devletin kasası dün boşalmadı sonuçta, aşikar olan birşeydi, en başında yardım kampanyası düzenlenseydi de şimdiye kadar alınan tedbirler arttırılsaydı bari. Bu kadar yayılma olduktan sonra ne olacak, nasıl geri döneceğiz bilmiyorum.
Yayılmanın önüne ne kadar geçilirdi bilmiyorum
Süreci sadece türkiye yaşamıyor.
Dibimizdeki Avrupa virüsten kırılırken, bizim farklı bir tabloyla karsilasacak olmamiz hayal olurdu.
Mesele zaten yayılmaması değil.
Dünyanın her yerindeki uzmanlar nufusun yüzde şu kadarı geçirecek diye açıklama yapıyor.
Mesele tedbir alınmaması
2000 solunum cihazını biz üretebiliyorsak, neden aralıkta başlamadık?
Nisan sonunda alacağız diyorlar. Nisan sonuna kadar ihtiyaç olmaz inşallah. Elimizde olsaydı fena mı olurdu?
Hem dünyaya da faydamız olurdu,?
Senin sağlık çalışanın bu süreçteki tek silahın
Onu koru.
Nerede ekipmanı?
Cine maske yolladıkyine yolla.
Arada 3 ay var. Kendin de hazırlık yap
Test kitleri falan iyi güzel de, şu an tanıyı doktorlar çoğunlukla akciğer tomografi ve klinik muayeneye göre koyuyor.
Cünkü kesin tani için olan testi yapan lab sınırlı?
Neden? Aklımız nerede?
TeşekkürlerÇok üzüldüm umarım atlatır bu durumu çok geçmiş olsun
Çok haklısınız bende bunu diyorum sağlık çalışanları olmazsa bizlerde olamayız. Onların korunması gerekliydi. Bugün bir doktor meslektaşlarım hastalanıyor diye ağlarken, diğeri virüsü kapıp eve gitmek zorunda olduğu için 3 çocuğuna rağmen kendi meslektaşlarına bıraktığı yükü düşünüp üzülüyorken devamını getirmeyeceğimYayılmanın önüne ne kadar geçilirdi bilmiyorum
Süreci sadece türkiye yaşamıyor.
Dibimizdeki Avrupa virüsten kırılırken, bizim farklı bir tabloyla karsilasacak olmamiz hayal olurdu.
Mesele zaten yayılmaması değil.
Dünyanın her yerindeki uzmanlar nufusun yüzde şu kadarı geçirecek diye açıklama yapıyor.
Mesele tedbir alınmaması
2000 solunum cihazını biz üretebiliyorsak, neden aralıkta başlamadık?
Nisan sonunda alacağız diyorlar. Nisan sonuna kadar ihtiyaç olmaz inşallah. Elimizde olsaydı fena mı olurdu?
Hem dünyaya da faydamız olurdu,?
Senin sağlık çalışanın bu süreçteki tek silahın
Onu koru.
Nerede ekipmanı?
Cine maske yolladıkyine yolla.
Arada 3 ay var. Kendin de hazırlık yap
Test kitleri falan iyi güzel de, şu an tanıyı doktorlar çoğunlukla akciğer tomografi ve klinik muayeneye göre koyuyor.
Cünkü kesin tani için olan testi yapan lab sınırlı?
Neden? Aklımız nerede?
Sen zenginsin, madem devlet kendi başımızın çaresine bakmanızı söyledi, senin Bağışa ben talibim. 373773 paket sigara göndersen kafi. Stresliyim evde, içesim geliyor azizim.
Sen bugün uzak kaldın bizden, ben battım
Bugün iş yeri sahibini arayıp, yarı kira teklif ettim
Adam da cik dedi
Sonra bir düşündü dur emlakcimla konuşayım falan dedi
Sanırım yerime tam kira verecek birini bulacak.
Şu devirde de bir tek kolonyaci olur.
Benim canım iş yeri oldu sana selin kolonyaları.
Şurası anlamsız "üzülenler olur mu aranızda" diye sormuşsunuz. bu sitede böylelerinin olacağını düşünmek istemem. varsa da allahından bulsunlarSikinti cekmeyen elbet vardir? Mesela vergi vermeyenler. Dusunsenize vergi vermemis ve kesilen vergilerimiz nereye gidiyor diye bir derdi yok.
Sonra bu bela zamanlarinda ornegin teror zamani silah satanlar terorun bitmesine sevinir mi? Savaslar bitsin analar aglamasin der mi ?
Veya 10 tl lik kolonya yi 100 TL satan vatandas neden sevinsin corona belasinin bitmesine?
Yada yasli oldugu icin evinden cikmayan marketin biz getiriyoruz demesi uzerine markete siparis veren ve kapida kendisinden 50 TL lik alisveriten 150 TYL isteyen (sifati bende kalsin) kisi bu duzenin bitmesine uzulur mu sevinir mi?
Ulke devlet vatan hukumet terimlerinin farkini anlamayan, darbe oldugu zaman sadece hukumetin degil her birseyin dusecegini bilmeyen, darbeyi alkislayanlar olmadi mi ?
EE belki darbenin yapamadigini bu COrona yapar diyenler yok mudur?
Nesi anlamasiz bu sorunun ?
Bence doğru bagısıklık kazanmak gerekıyorBir gün mutlaka herkesin enfekte olacağı doğru mu sizce, bunu ne zaman görsem/okusam kafayı yiyorum. Annem atlatamaz çünkü
Şurası anlamsız "üzülenler olur mu aranızda" diye sormuşsunuz. bu sitede böylelerinin olacağını düşünmek istemem. varsa da allahından bulsunlar
Sikinti cekmeyen elbet vardir? Mesela vergi vermeyenler. Dusunsenize vergi vermemis ve kesilen vergilerimiz nereye gidiyor diye bir derdi yok.
Sonra bu bela zamanlarinda ornegin teror zamani silah satanlar terorun bitmesine sevinir mi? Savaslar bitsin analar aglamasin der mi ?
Veya 10 tl lik kolonya yi 100 TL satan vatandas neden sevinsin corona belasinin bitmesine?
Yada yasli oldugu icin evinden cikmayan marketin biz getiriyoruz demesi uzerine markete siparis veren ve kapida kendisinden 50 TL lik alisveriten 150 TYL isteyen (sifati bende kalsin) kisi bu duzenin bitmesine uzulur mu sevinir mi?
Ulke devlet vatan hukumet terimlerinin farkini anlamayan, darbe oldugu zaman sadece hukumetin degil her birseyin dusecegini bilmeyen, darbeyi alkislayanlar olmadi mi ?
EE belki darbenin yapamadigini bu COrona yapar diyenler yok mudur?
Nesi anlamasiz bu sorunun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?