bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Anaa üzüldüm ya. Yok mu bir çaresi, bir şekilde birkaç ay idare etmesi için borç verecek aile tanıdık vs?

Bence doğru bagısıklık kazanmak gerekıyor
Geç enfekte olursa atlatabılır o zamana kadar bir şeyler bulunur

ondan dolayı evımızdeyız zaten
Yaş, tansiyon, şeker, kanser geçmişi, astım resmen imkansıza yakın. İlk vakadan beri market için bile çıkmıyoruz.
umarım artık bulunur tedavisi yoksa naparım bilmiyorum

Ben erken teşhis olduğunu düşünüyorum. Ciğere inmesine fırsat bulamadan öldürüyorlardır virüsü. Hatta boğaza bile inmeden yakalamışlardır. Yani yine para.

A
Ben erken teşhis olduğunu düşünüyorum. Ciğere inmesine fırsat bulamadan öldürüyorlardır virüsü. Hatta boğaza bile inmeden yakalamışlardır. Yani yine para.
Virüsü nasıl öldüreceklerini buldularmı ki? Ben tam tersi şans işi diye düşünüyorum. Belki bağışıklığı güçlü belki vadesi dolmadı.

erken teshis vander. benim babam da normalden kisa surede taburcu oluyor cunku kendisinin tek sikayeti siddetli ekrem agrilari ve 38 kusur atesti. cigerlerinde pnomoni yoktu. kendi istegiyle test yaptirdi pozitif cikti.

testlere ulasma konusunda esitsizlik vardir evet maalesef insanlarin whatsapp uzerinden sattigini bile gorduk.

A

Virüsü nasıl öldüreceklerini buldularmı ki? Ben tam tersi şans işi diye düşünüyorum. Belki bağışıklığı güçlü belki vadesi dolmadı.

su an icin ebola+sars icin kullanilan ilaclar veriliyor. ilac ismi yazmayayim ama guclu ilaclar. vitamin takviyeleri de var. ek olarak bazi hastalara cinden gelen bir kur uygulaniyor.

Erken teshis, erken müdahale, erken tedavi = para +tanıdık

Bugun git yarın gel denilmiyor onlara.

Ben de bundsn bahsetmiştim tekrardan çok geçmiş olsun taramanın önemi işte bunu biz bile biliyoruz ülke taranmalı

su an icin ebola+sars icin kullanilan ilaclar veriliyor. ilac ismi yazmayayim ama guclu ilaclar. vitamin takviyeleri de var. ek olarak bazi hastalara cinden gelen bir kur uygulaniyor.
Çok geçmiş olsun.
Tüm sağlık çalışanlarının Allah yardımcısı olsun.

ABD napıyor topladığı vergilerle borsa mı oynuyor. Madem geri verecek niye topluyor.
şöyle bie sistem var diyelim isveren sana 15 dolar oduyor saatlik sen diyorsun ki ben kendim verecegim vergimi istersen erkenden veriyorsun zamani gelemden ozaman daha az veriyorsun istersen yil sonu ya da diyorsun ki isveren adima odesin ozaman sana 11 dolar oduyor misal veriyorum yani.En son sen her seyi hesapliyorsun belgeleri gonderip surada sunu odedim bunu odedim diye alacagim var devletten diyorsun geri veriyolarlar.orada sistem cok farkli diyelim vergi verdin o ara evlendin ya da cocugun oldu vergiden dusuyor parani geri aliyorsun gibi bir suru sey var daha önce bu islemleri yaptigim icin biliyorum

Pardon ?

Yanlis alinti yaptiniz sanirim.
Curly,
siyaset bölümü hariç diğer bölümlere siyasi ve dini yorum yazmak yasak, çok feci tartışma ve ayrışma oluyor, o yüzden sağolsunlar topiğe siyaset karışsın istemiyorlar, ne deseler ucu siyasete gidecek ve banlanacaklar diye yazmıyorlar.

şuan bir video izledim ve birdaha dank etti arkadaslar farkında mısınız bu kadar az günde bu denli artış hic bir ulkede yok izledigim videodada adam ulkeleri ve olum sayilarini yorumluyordu listenin asagisina inemem gerekirse bir ulke var ki hic biri bu kadar hizli artis gostermedo diyordu evet o ulke biziz ve suan dunyada 12. siradayiz ilk vakamiz 10 mart sadece 20 günde kac bin kusur vakadayiz ve test edilmeyenleri dusununce birde cok iyi yurttugumuz söyleniyor evet harikayiz bence 20 gunde kaç bin vaka soylemeye dilim varmiyor

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun hepinizi.
_________

Ayrıca hanımlar lütfen bu topiğe siyaset karışmasın rica ediyorum, topik karışmasın şimdiye kadar iyi gidiyorduk bundan sonrasında da iyi gitsin istersiniz hepiniz.
Siyaset yapmak istiyorsanız Siyaset Meydanı bölümündeki ilgili başlıklara yazabilirsiniz, lütfen istirham ediyorum çünkü yorumlar sertleşmeye hakaretlere doğru gidiyor.

Hangi video o izlemek istiyorum.

Adamlar dolar basıyor dolar yükseliyor. Aldığı vergileri de geri verir almadıklarını da. Biz ne yapsak paramız değer kaybediyor. Bakmadığımız millet kalmadı. İhtiyacı olan olmayan devletten yardım alan, yatalak hastasının üzerinden %50 vergi indirimiyle araba alan o da yetmez ev almaya niyetlenen, hastaya bakana verilen maaşı bu ay sen bak parayı sen al diye ordan oraya taşıyan insanları barındırıyor bu ülke. Şimdi bu ülke nasıl bir ABD olsun.

Tamam apla. Kırmızı nickli mertebesi yüksek bir üyeye de aynı uyarıyı üstelik biz sefil halkı savunarak yaptın ya, sözünü dinlemeyen taş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…