- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Sen bugün uzak kaldın bizden, ben battım
Bugün iş yeri sahibini arayıp, yarı kira teklif ettim
Adam da cik dedi
Sonra bir düşündü dur emlakcimla konuşayım falan dedi
Sanırım yerime tam kira verecek birini bulacak.
Şu devirde de bir tek kolonyaci olur.
Benim canım iş yeri oldu sana selin kolonyaları.
Yaş, tansiyon, şeker, kanser geçmişi, astım resmen imkansıza yakın. İlk vakadan beri market için bile çıkmıyoruz.Bence doğru bagısıklık kazanmak gerekıyor
Geç enfekte olursa atlatabılır o zamana kadar bir şeyler bulunur
ondan dolayı evımızdeyız zaten
Bir de yanlış düşünüyor olabilirim ama bazı zengin ünlü insanların bu kadar erken taburcu olması(iyileşsin yoksa yanı sevındım) ben de acaba tedavide fırsat eşitsizliği mi var sorusu akıllara geldi
yine mi parayla
Gerçekten mi şu an istemsizce gözümde dolar işaretleri oluştuayrica abdde yatirdigin vergilerin cogunu yil sonunda geri aliyorsun + bilgi olsun buda
Virüsü nasıl öldüreceklerini buldularmı ki? Ben tam tersi şans işi diye düşünüyorum. Belki bağışıklığı güçlü belki vadesi dolmadı.Ben erken teşhis olduğunu düşünüyorum. Ciğere inmesine fırsat bulamadan öldürüyorlardır virüsü. Hatta boğaza bile inmeden yakalamışlardır. Yani yine para.
ayrica abdde yatirdigin vergilerin cogunu yil sonunda geri aliyorsun + bilgi olsun buda
Bir de yanlış düşünüyor olabilirim ama bazı zengin ünlü insanların bu kadar erken taburcu olması(iyileşsin yoksa yanı sevındım) ben de acaba tedavide fırsat eşitsizliği mi var sorusu akıllara geldi
yine mi parayla
A
Virüsü nasıl öldüreceklerini buldularmı ki? Ben tam tersi şans işi diye düşünüyorum. Belki bağışıklığı güçlü belki vadesi dolmadı.
A
Virüsü nasıl öldüreceklerini buldularmı ki? Ben tam tersi şans işi diye düşünüyorum. Belki bağışıklığı güçlü belki vadesi dolmadı.
Erken teshis, erken müdahale, erken tedavi = para +tanıdıkBen erken teşhis olduğunu düşünüyorum. Ciğere inmesine fırsat bulamadan öldürüyorlardır virüsü. Hatta boğaza bile inmeden yakalamışlardır. Yani yine para.
Ben de bundsn bahsetmiştim tekrardan çok geçmiş olsun taramanın önemi işte bunu biz bile biliyoruz ülke taranmalıerken teshis vander. benim babam da normalden kisa surede taburcu oluyor cunku kendisinin tek sikayeti siddetli ekrem agrilari ve 38 kusur atesti. cigerlerinde pnomoni yoktu. kendi istegiyle test yaptirdi pozitif cikti.
testlere ulasma konusunda esitsizlik vardir evet maalesef insanlarin whatsapp uzerinden sattigini bile gorduk.
Çok geçmiş olsun.su an icin ebola+sars icin kullanilan ilaclar veriliyor. ilac ismi yazmayayim ama guclu ilaclar. vitamin takviyeleri de var. ek olarak bazi hastalara cinden gelen bir kur uygulaniyor.
şöyle bie sistem var diyelim isveren sana 15 dolar oduyor saatlik sen diyorsun ki ben kendim verecegim vergimi istersen erkenden veriyorsun zamani gelemden ozaman daha az veriyorsun istersen yil sonu ya da diyorsun ki isveren adima odesin ozaman sana 11 dolar oduyor misal veriyorum yani.En son sen her seyi hesapliyorsun belgeleri gonderip surada sunu odedim bunu odedim diye alacagim var devletten diyorsun geri veriyolarlar.orada sistem cok farkli diyelim vergi verdin o ara evlendin ya da cocugun oldu vergiden dusuyor parani geri aliyorsun gibi bir suru sey var daha önce bu islemleri yaptigim icin biliyorumABD napıyor topladığı vergilerle borsa mı oynuyor. Madem geri verecek niye topluyor.
Curly,Pardon ?
Yanlis alinti yaptiniz sanirim.
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun hepinizi.su an icin ebola+sars icin kullanilan ilaclar veriliyor. ilac ismi yazmayayim ama guclu ilaclar. vitamin takviyeleri de var. ek olarak bazi hastalara cinden gelen bir kur uygulaniyor.
Hangi video o izlemek istiyorum.şuan bir video izledim ve birdaha dank etti arkadaslar farkında mısınız bu kadar az günde bu denli artış hic bir ulkede yok izledigim videodada adam ulkeleri ve olum sayilarini yorumluyordu listenin asagisina inemem gerekirse bir ulke var ki hic biri bu kadar hizli artis gostermedo diyordu evet o ulke biziz ve suan dunyada 12. siradayiz ilk vakamiz 10 mart sadece 20 günde kac bin kusur vakadayiz ve test edilmeyenleri dusununce birde cok iyi yurttugumuz söyleniyor evet harikayiz bence 20 gunde kaç bin vaka soylemeye dilim varmiyor
şöyle bie sistem var diyelim isveren sana 15 dolar oduyor saatlik sen diyorsun ki ben kendim verecegim vergimi istersen erkenden veriyorsun zamani gelemden ozaman daha az veriyorsun istersen yil sonu ya da diyorsun ki isveren adima odesin ozaman sana 11 dolar oduyor misal veriyorum yani.En son sen her seyi hesapliyorsun belgeleri gonderip surada sunu odedim bunu odedim diye alacagim var devletten diyorsun geri veriyolarlar.orada sistem cok farkli diyelim vergi verdin o ara evlendin ya da cocugun oldu vergiden dusuyor parani geri aliyorsun gibi bir suru sey var daha önce bu islemleri yaptigim icin biliyorum
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun hepinizi.
_________
Ayrıca hanımlar lütfen bu topiğe siyaset karışmasın rica ediyorum, topik karışmasın şimdiye kadar iyi gidiyorduk bundan sonrasında da iyi gitsin istersiniz hepiniz.
Siyaset yapmak istiyorsanız Siyaset Meydanı bölümündeki ilgili başlıklara yazabilirsiniz, lütfen istirham ediyorum çünkü yorumlar sertleşmeye hakaretlere doğru gidiyor.
whatsaptan gelen bi video upload edip atmam yasak mi acaba bilmiyorum paylassam banlanir miyim kiHangi video o izlemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?