orası öyle ama bakmak istedigimiz kisileri bakmak istedigimiz icin baktik ab den zamannda belli bir miktarda para alarak bunu kabul ettik ve ab de bunlari basindan savmis oldu. biz abd falan olamayizda şu coronadan ölmeden kurtulabilsek bariAdamlar dolar basıyor dolar yükseliyor. Aldığı vergileri de geri verir almadıklarını da. Biz ne yapsak paramız değer kaybediyor. Bakmadığımız millet kalmadı. İhtiyacı olan olmayan devletten yardım alan, yatalak hastasının üzerinden %50 vergi indirimiyle araba alan o da yetmez ev almaya niyetlenen, hastaya bakana verilen maaşı bu ay sen bak parayı sen al diye ordan oraya taşıyan insanları barındırıyor bu ülke. Şimdi bu ülke nasıl bir ABD olsun.
whatsaptan gelen bi video upload edip atmam yasak mi acaba bilmiyorum paylassam banlanir miyim ki
200 bine kadar ölüm bekleniyor. Ongorulen ve söylediklerine gore en iyi ihtimal olan rakamDün konuşuldu o konu. Yapılan test sayısıyla alakalı bir durum. ABD’nin sayılarını gördün mü. Çok fazla test fazla vaka. Yalnız onlarda ölüm de çok fazla.
iste bizde test daha dogru duzgun yapilamadigi icin kac yuz bin kisi var belli degil test yapabilsek bence listenin bası oluruz hala karantina yok ve devam ediyoruz butun ulkeler shutdowna gecti yahu hindistan bile gecti biz olelim mi ya bukadar mi degersiz bizim insanimiz ya 2 hafta devlet bizi idare edemeyecek mi valla toplasalim herkes birbirine yardimci olsunda girelim su karantinaya delirecem artik evde yaDün konuşuldu o konu. Yapılan test sayısıyla alakalı bir durum. ABD’nin sayılarını gördün mü. Çok fazla test fazla vaka. Yalnız onlarda ölüm de çok fazla.
Tövbe tövbeTamam apla. Kırmızı nickli mertebesi yüksek bir üyeye de aynı uyarıyı üstelik biz sefil halkı savunarak yaptın ya, sözünü dinlemeyen taş olur.
Adamlar dolar basıyor dolar yükseliyor. Aldığı vergileri de geri verir almadıklarını da. Biz ne yapsak paramız değer kaybediyor. Bakmadığımız millet kalmadı. İhtiyacı olan olmayan devletten yardım alan, yatalak hastasının üzerinden %50 vergi indirimiyle araba alan o da yetmez ev almaya niyetlenen, hastaya bakana verilen maaşı bu ay sen bak parayı sen al diye ordan oraya taşıyan insanları barındırıyor bu ülke. Şimdi bu ülke nasıl bir ABD olsun.
iste bizde test daha dogru duzgun yapilamadigi icin kac yuz bin kisi var belli degil test yapabilsek bence listenin bası oluruz hala karantina yok ve devam ediyoruz butun ulkeler shutdowna gecti yahu hindistan bile gecti biz olelim mi ya bukadar mi degersiz bizim insanimiz ya 2 hafta devlet bizi idare edemeyecek mi valla toplasalim herkes birbirine yardimci olsunda girelim su karantinaya delirecem artik evde ya
Söylediğin o kadar garip ki, adamın dolar basması ve doların yükselmesi ile bizim ulkenın ekonomısı ne alaka. Parası dolar, dolar harcanıyor. Oranın vergi sistemi de farklı yani, pek karşılaştıracak gıbı değil. Dolar bakmak ıyı bir şey değil, daha doğrusu fazla para basmak piyasadaki parayı çoğaltır kıymeti kalmsz paranın.adamların nüfusu da 300 milyon Türkiye'nin üç katından fazla. Ama vergisin peşinden gider halkı, isterse kuruşunu rüşvetle yesin, gırlarına binlerler.
Onların İngilizlere bağımsızlık savaşı bile vergi üzerine "taxation without representation" derler. Yani "ben vergi vereceğim ama temsil edilmeyeceğimin" hesabın bağımsızlık savaşı vererek sorarlar.
Bızım ülkenın üç kağıtcı insanı sorunsa, bunun kontrolünü yapmayan gorevlıler de sorun. Liyakat sıfır, vergı ödeyen suçlu çünkü bazılarının vergısı affediliyor. Hata bizde , yanlış bizde.
Şimdi atış serbest, siyaset yapabilirsiniz.Tamam apla. Kırmızı nickli mertebesi yüksek bir üyeye de aynı uyarıyı üstelik biz sefil halkı savunarak yaptın ya, sözünü dinlemeyen taş olur.
Şimdi atış serbest, siyaset yapabilirsiniz.
Siyaset bölümünde siyasi polemik serbest, hakaret, küfür, sağdan soldan alıntılarla görsellerle ben demedim miki dedi uyanıklığı yaparak hakaret etmek, kanunlara aykırı yazılar yasaktır.
Teşekkür ederim Adminlerim
Şimdi atış serbest, siyaset yapabilirsiniz.
Siyaset bölümünde siyasi polemik serbest, hakaret, küfür, sağdan soldan alıntılarla görsellerle ben demedim miki dedi uyanıklığı yaparak hakaret etmek, kanunlara aykırı yazılar yasaktır.
Teşekkür ederim Adminlerim
Valla Allah razı olsun demek için 3-5 gün beklese miydiniz acaba:))) işin içine siyaset girmeden önce minnoş olanlar siyaset karışınca tırnaklarını çıkaracak, eh o zaman ardımızdan sövmeyin deHay allah razı olsun
Valla Allah razı olsun demek için 3-5 gün beklese miydiniz acaba:))) işin içine siyaset girmeden önce minnoş olanlar siyaset karışınca tırnaklarını çıkaracak, eh o zaman ardımızdan sövmeyin de
Valla Allah razı olsun demek için 3-5 gün beklese miydiniz acaba:))) işin içine siyaset girmeden önce minnoş olanlar siyaset karışınca tırnaklarını çıkaracak, eh o zaman ardımızdan sövmeyin de
Bende elazığ da oturuyorum elazığ liyim burda nerdeyse evlerin çoğu yıkılıyor ve haylada hasar gören evleri yıkıyorlar bir yandan deprem bir yandan virüsBence soru tersten sorulmalı.
Bu belaların bitmemesi kimin işine geliyor?
Gerçekten herkes bize düşman, herkes bizi kıskanıyor da mi onlarla mücadele etmekten bu sorunlar çözülmüyor?
Corona ile mücadelede takdir ettiğim çok şey var
Ama içimdeki yahu bu virus aralıkta cikti aralıkta!
Sesini susturamıyorum.
Cünkü hastane çalışanları ekipmansız kaldı.
Bazı hastanelerde doktor kimliği ile kişi başı 2 maske verdiler
30 kuruşluk maskeden bahsediyoruz.
Niye hazır değildik?
Terör vs için bir şey diyemiyorum
Devletin kasasının bir kısmı baktığı 4 milyon suriyeli ve sınırdaki mevcut duruma da gitti
Peki bunun sorumlusu kim? Onu da bilmiyorum.
Ama artık üzülüyorum
Deprem oluyor, 5. Dakikasında mesajlar geliyor bağış için
Yahu alt tarafı elazığ? Nüfusu kaç? Devletsin sen. 5. Dakikadan noluyoruz?
Acun para topladı ya. Acun. Kim ki o?
Tek başına dev kadro. Fenerbahceye para topla, devlete para topla
Erdoğan çıkmayıp susup, acuna bıraksaydı daha karda olurdu bence.
Baştan deseydinizİsteyen tırnağını çıkartsın isteyen neresini çıkartırsa çıkartsın, birşey demeye korkuyoruz ban yiyeceğiz bu karantina günlerinde diye
Ponçik ponçik konuşa konuşa beynimiz yandı, içimizde fırtınalar kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?