bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Munisim banim 10 gunden 5 gune dusmus benim cok mutluyUm

Anlaştık tamamdır, zaten Silivri soğuk soğuk esiyordur şimdi

Şu can yaman 'ın repliği neydi
Sen minnoş bir ev kedisi değilsin duru, kaplansın miydi leopar miydi neydi o :)
Yürü be, kim tutar seni

ispanyaya ve irana yapılan yardıma mı sponsor olucaz biz şimdi biri açıklasaydı keşke....

Kanallarda alt yazı geçiyor yahu banka hesap numaraları, korona yaz gönder diyorlar inanılır gibi değil
Geçen seferki konuşmasına başlarken eşim dedi ki, yüzü çok asık para isteyecek herhalde halktan güldük ettik, kısmet bunaymış

Bu bölümde çok takılırsan tansiyon gibi fırlar gülüm, uzak dur ateş yapıyor
Ama koronadan onemli konu mu var munisim sabah korona aksam korona kolonya Alkol kokuyo her yer cinliye laf etmisim ban yemisim.. hayvan pazarlarini yeniden acmis zalımın uşakları gelsin koronalar gitsin virusler ne kadar ban yesemde faydasi yok

Ahshjs herkes de yasağın kalkmasını bekliyormuş. Minnoşlar kaplan oldu bir anda shsjjs. Ne tutmuşsunuz içinizde arkadaş.

Ne desek 15 temmuz hayını diye kovuluyoruz, siz italya gibi olmak istiyorsunuz diyenler mi dersin, hırsız diyen mi dersin. Niye eleştiremiyoruz ya biz kimseyi?

Ileri goruslu adamın hali başka oluyor.
Benim eşim de sen neden üstüne alındın,
Mesaj sana değildi dedi
Devlete işi düşüp, yapılmayan iş adamları, bagis yapın, biz de derdinize derman olalım mesajıymış.
Alınmayın yani :)

Ne desek 15 temmuz hayını diye kovuluyoruz, siz italya gibi olmak istiyorsunuz diyenler mi dersin, hırsız diyen mi dersin. Niye eleştiremiyoruz ya biz kimseyi?

Bana ne bağırıyorsun ben eleştirme mi dedim hacı ahshsh. Bir noktada anlıyorum kuralları. Çünkü ayarsız ve fevriyiz. Kalıbımı basarım bir noktadan sonra "senin saçını başını yolarım yelloz" cümlesine evrilecek konuşmalar.

Bu bir kamu spotudur. KARDEŞ KARDEŞ TARTIŞIN ANACIM shsjjs.

Ya zaten nasıl alınayım ben ayda 1000 lirayla geçinmeye çalışan insanım, elbet sana bana demiyorlar, elbet aç kalmayız ama koskoca Türkiye yahu insan üzülüyor. Yoksul bir ülke olsak, paraların gittiği yerleri bilmesek hepimiz elimizi taşın altına koyalım, ki en başından beri ben bu halimle diyorum ki yeter ki yasak gelsin, ben razıyım borç harç idare ederiz 3 hafta olsun, hadi 1 ay olsun

Ama cumhurbaşkanının ulusa seslenip haydi yardım kampanyası düzenleyelim demesi içimi acıtıyor.

Seçim zamanı ara ara uğradım siyaset bölümüne.
Hey yavrum hey

Maphusta hepimize uygun karantina şartları var mı?balık istifi tek hücreye kapatmayın şikayetçi olurum
KK F tipi mapusumuza ek hücreler ekledik, her biriniz için maske eldiven dezenfektan kolonyadan oluşan Corona çantası hazırladık, girişte ateşleriniz ölçülecek

Evet kurallardan bahsetmiyorum ben, şu her fırsatta hayınnn diye damga vuranlardan bahsediyorum.

Atış serbestse eleştirin kızlar ama suyunu da çıkarmayın.okuyana da yazık :)
"Megri megri,bilenzik,ssk,kemal k.başgandı" lara kadar inmeyin gözünüzü seveyim

Ben de buna rağmen hala türkiye süper güç olacak,
Islamın başkenti olacak, doğu bu bayrak altında birleşecek söylemlerini ve inananlari şaşkınlıkla izliyorum
Kendimize hayrımızın olmadığının farkındalar mi acaba
Ama görürsün bak, biz avrupa dan amerika dan daha çabuk toparlarız
Cünkü alıştık batıp çıkmaya
Öldürmeyen güçlendiriyor.
Benim babam ihracat yapıyor.
Müşterileri şok oluyor, yahu sizden daha üst üste verdiğimiz iki siparişte aynı kuru kullanmadiniz nasıl uyum sağlıyorsunuz, diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…