Munisim banim 10 gunden 5 gune dusmus benim cok mutluyUmBaştan deseydinizbiz minnoş olmak istemiyoruz tırnak çıkaracağız deseydiniz:)))
Yineliyorum bu bölüme özel siyasi polemik serbest ama bu bölüme özel bunun altını çizeyim, burada polemikten banlanmazsınız ama hakaret, küfür yallah yullah şuraya gidin, buraya gidin yazıları olursa oradan buradan alıntılı hakaretli küfürlü paylaşımlar olursa ya da devletin herhangi bir kurumuna, Cumhurbaşkanı, vekiller, bakanlar vb ve şu topikte yer alan kanunlara aykırı bir yazı, banlanırsınız.
Yasalara göre suç kapsamına giren haller...
ATATÜRK ALEYHİNE İŞLENEN SUÇLAR HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 5816 Kabul Tarihi : 25/7/1951 Resmî Gazete : 31.07.1951/ 7872 Madde 1 - Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Atatürk'ü temsil eden...www.kadinlarkulubu.com
Baştan deseydinizbiz minnoş olmak istemiyoruz tırnak çıkaracağız deseydiniz:)))
Yineliyorum bu bölüme özel siyasi polemik serbest ama bu bölüme özel bunun altını çizeyim, burada polemikten banlanmazsınız ama hakaret, küfür yallah yullah şuraya gidin, buraya gidin yazıları olursa oradan buradan alıntılı hakaretli küfürlü paylaşımlar olursa ya da devletin herhangi bir kurumuna, Cumhurbaşkanı, vekiller, bakanlar vb ve şu topikte yer alan kanunlara aykırı bir yazı, banlanırsınız.
Yasalara göre suç kapsamına giren haller...
ATATÜRK ALEYHİNE İŞLENEN SUÇLAR HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 5816 Kabul Tarihi : 25/7/1951 Resmî Gazete : 31.07.1951/ 7872 Madde 1 - Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Atatürk'ü temsil eden...www.kadinlarkulubu.com
Bu bölümde çok takılırsan tansiyon gibi fırlar gülüm, uzak dur ateş yapıyorMunisim banim 10 gunden 5 gune dusmus benim cok mutluyUm
İsteyen tırnağını çıkartsın isteyen neresini çıkartırsa çıkartsın, birşey demeye korkuyoruz ban yiyeceğiz bu karantina günlerinde diye
Ponçik ponçik konuşa konuşa beynimiz yandı, içimizde fırtınalar kopuyor
ispanyaya ve irana yapılan yardıma mı sponsor olucaz biz şimdi biri açıklasaydı keşke....
Şu can yaman 'ın repliği neydi
Sen minnoş bir ev kedisi değilsin duru, kaplansın miydi leopar miydi neydi o :)
Yürü be, kim tutar seni
Ama koronadan onemli konu mu var munisimBu bölümde çok takılırsan tansiyon gibi fırlar gülüm, uzak dur ateş yapıyor
Ahshjs herkes de yasağın kalkmasını bekliyormuş. Minnoşlar kaplan oldu bir anda shsjjs. Ne tutmuşsunuz içinizde arkadaş.
Ileri goruslu adamın hali başka oluyor.Kanallarda alt yazı geçiyor yahu banka hesap numaraları, korona yaz gönder diyorlar inanılır gibi değil
Geçen seferki konuşmasına başlarken eşim dedi ki, yüzü çok asık para isteyecek herhalde halktan güldük ettik, kısmet bunaymış
Maphusta hepimize uygun karantina şartları var mı?balık istifi tek hücreye kapatmayın şikayetçi olurumBu bölümde çok takılırsan tansiyon gibi fırlar gülüm, uzak dur ateş yapıyor
Ne desek 15 temmuz hayını diye kovuluyoruz, siz italya gibi olmak istiyorsunuz diyenler mi dersin, hırsız diyen mi dersin. Niye eleştiremiyoruz ya biz kimseyi?
Ileri goruslu adamın hali başka oluyor.
Benim eşim de sen neden üstüne alındın,
Mesaj sana değildi dedi
Devlete işi düşüp, yapılmayan iş adamları, bagis yapın, biz de derdinize derman olalım mesajıymış.
Alınmayın yani :)
Bana ne bağırıyorsun ben eleştirme mi dedim hacı ahshsh. Bir noktada anlıyorum kuralları. Çünkü ayarsız ve fevriyiz. Kalıbımı basarım bir noktadan sonra "senin saçını başını yolarım yelloz" cümlesine verilecek konuşmalar.
Bu bir kamu spotudur. KARDEŞ KARDEŞ TARTIŞIN ANACIM shsjjs.
KK F tipi mapusumuza ek hücreler ekledik, her biriniz için maske eldiven dezenfektan kolonyadan oluşan Corona çantası hazırladık, girişte ateşleriniz ölçülecekMaphusta hepimize uygun karantina şartları var mı?balık istifi tek hücreye kapatmayın şikayetçi olurum
KK F tipi mapusumuza ek hücreler ekledik, her biriniz için maske eldiven dezenfektan kolonyadan oluşan Corona çantası hazırladık, girişte ateşleriniz ölçülecek
Bana ne bağırıyorsun ben eleştirme mi dedim hacı ahshsh. Bir noktada anlıyorum kuralları. Çünkü ayarsız ve fevriyiz. Kalıbımı basarım bir noktadan sonra "senin saçını başını yolarım yelloz" cümlesine evrilecek konuşmalar.
Bu bir kamu spotudur. KARDEŞ KARDEŞ TARTIŞIN ANACIM shsjjs.
Ya zaten nasıl alınayım ben ayda 1000 lirayla geçinmeye çalışan insanım, elbet sana bana demiyorlar, elbet aç kalmayız ama koskoca Türkiye yahu insan üzülüyor. Yoksul bir ülke olsak, paraların gittiği yerleri bilmesek hepimiz elimizi taşın altına koyalım, ki en başından beri ben bu halimle diyorum ki yeter ki yasak gelsin, ben razıyım borç harç idare ederiz 3 hafta olsun, hadi 1 ay olsun
Ama cumhurbaşkanının ulusa seslenip haydi yardım kampanyası düzenleyelim demesi içimi acıtıyor.
Seçim zamanı ara ara uğradım siyaset bölümüne.
Hey yavrum hey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?