Cıks istikrarla cımbızlarız, daha ne yapalım eyyyyy üyeler bu bölüme özel siyasi polemik serbest dedik gayet yeterli bir esnetme varBelki siz de bir af yasası getiriverirsiniz şu arada yamalum virüs var
Valla beni at ablaKK F tipi mapusumuza ek hücreler ekledik, her biriniz için maske eldiven dezenfektan kolonyadan oluşan Corona çantası hazırladık, girişte ateşleriniz ölçülecek
Bir de ne için bagis yapacağımızi tam bir anlasak. Bu kez fatura isteriz.Şuan devlete değil de Haluk Levent e güven fazla, bu bizim sorunumuz değil. Neden böyle diye düşünmek de....
Aynen başka konu yok valla derdimiz koronaAma koronadan onemli konu mu var munisimsabah korona aksam korona kolonya Alkol kokuyo her yer cinliye laf etmisim ban yemisim.. hayvan pazarlarini yeniden acmis zalımın uşakları gelsin koronalar gitsin virusler ne kadar ban yesemde faydasi yok
Evet kurallardan bahsetmiyorum ben, şu her fırsatta hayınnn diye damga vuranlardan bahsediyorum.
Ben de buna rağmen hala türkiye süper güç olacak,
Islamın başkenti olacak, doğu bu bayrak altında birleşecek söylemlerini ve inananlari şaşkınlıkla izliyorum
Kendimize hayrımızın olmadığının farkındalar mi acaba
Ama görürsün bak, biz avrupa dan amerika dan daha çabuk toparlarız
Cünkü alıştık batıp çıkmaya
Öldürmeyen güçlendiriyor.
Benim babam ihracat yapıyor.
Müşterileri şok oluyor, yahu sizden daha üst üste verdiğimiz iki siparişte aynı kuru kullanmadiniz nasıl uyum sağlıyorsunuz, diye
Hayir birde siyasete gelmiski vay anam vay..Allah hayatlarimizi geri versin bizlere insallah.. aminnnAynen başka konu yok valla derdimiz korona
Ileri goruslu adamın hali başka oluyor.
Benim eşim de sen neden üstüne alındın,
Mesaj sana değildi dedi
Devlete işi düşüp, yapılmayan iş adamları, bagis yapın, biz de derdinize derman olalım mesajıymış.
Alınmayın yani :)
Kız senin yediğin banlardan bulaşmış olmasın bu coronaAma koronadan onemli konu mu var munisimsabah korona aksam korona kolonya Alkol kokuyo her yer cinliye laf etmisim ban yemisim.. hayvan pazarlarini yeniden acmis zalımın uşakları gelsin koronalar gitsin virusler ne kadar ban yesemde faydasi yok
Yok ya sana niye yükseleyimSen bir bana yükseliyorsun sanki? Smiley olmayan cümleler, ciddi ciddi konuşmalar hayırdır fetöcü müsün? Hayın mısın,?
Daha dün alt yazı gördüm habertürkte, merkez bankası başkan yardımcısı diyor ki bu süreçten en sağlam Türkiye ekonomisi çıkacakhangisine inanalım şimdi
Yaz mevsimini bekliyom ki iyi bronzlasayimKız senin yediğin banlardan bulaşmış olmasın bu corona
Küf koktun içerde,az biraz gün yüzü gör,canına yazık
Millet aç açhayır yani daha geçen sağlık bakanı her şey var sağlık çalışanlarının maskesiz olduğu söylentilerine itibar etmeyin dedi.
e reiz bugün yatak var solunum cihazı var her şey var dedi.. kaldı ki ispanyaya yardım edilmiş ama çinden altını çize çize parasıyla almışız testleri. üstelik o kadar mevzudan uzağız ki antijenli hiç bir halta yaramayan test almışız ama neyse ki içimiz rahat etsin uygulanmamış o testler.
ben şimdi kime yardım edicem..
Atış serbestse eleştirin kızlar ama suyunu da çıkarmayın.okuyana da yazık :)
"Megri megri,bilenzik,ssk,kemal k.başgandı" lara kadar inmeyin gözünüzü seveyim
Yürü be tontriYaz mevsimini bekliyom ki iyi bronzlasayimvalla dedim ya banim 5 gune dusmus bise degil.. 10 gundu cunku.. her gun olsun her gun yerim munisim duymasin
Gözünü seveyim beynimiz yanık zaten,duman tütüyoZaten kendimi o kadar bastırmışım ki hala neyse yazmayayım diyip geçiyorum
Millet aç aç
Erzak yardımı zaar
Kalbinin götürdüğü yere gitdamat ekonomimiz hiç bu kadar iyi olmadı dediydi
hangisi hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?