bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynen başka konu yok valla derdimiz korona

Daha dün alt yazı gördüm habertürkte, merkez bankası başkan yardımcısı diyor ki bu süreçten en sağlam Türkiye ekonomisi çıkacak hangisine inanalım şimdi

hayır yani daha geçen sağlık bakanı her şey var sağlık çalışanlarının maskesiz olduğu söylentilerine itibar etmeyin dedi.
e reiz bugün yatak var solunum cihazı var her şey var dedi.. kaldı ki ispanyaya yardım edilmiş ama çinden altını çize çize parasıyla almışız testleri. üstelik o kadar mevzudan uzağız ki antijenli hiç bir halta yaramayan test almışız ama neyse ki içimiz rahat etsin uygulanmamış o testler.
ben şimdi kime yardım edicem..

Kız senin yediğin banlardan bulaşmış olmasın bu corona
Küf koktun içerde,az biraz gün yüzü gör,canına yazık

Daha dün alt yazı gördüm habertürkte, merkez bankası başkan yardımcısı diyor ki bu süreçten en sağlam Türkiye ekonomisi çıkacak hangisine inanalım şimdi

Türkiye ekonomisinden ne anladığına bağlı.
Isim versinler
Biz battık mesela
Solunum cihazını gösteriyordu bugün damat ferit paşa.
Belki o çıkar

Kız senin yediğin banlardan bulaşmış olmasın bu corona
Küf koktun içerde,az biraz gün yüzü gör,canına yazık
Yaz mevsimini bekliyom ki iyi bronzlasayim valla dedim ya banim 5 gune dusmus bise degil.. 10 gundu cunku.. her gun olsun her gun yerim munisim duymasin

Millet aç aç
Erzak yardımı zaar

Bu cinliler bi tuhaf. Uyanik.. hem virusu saldilar deniyor hem ise yaramaz kitleri sattilar.. avrupa ulkelerine yanlis maske bile sattilar yani.
Hem yaslilari hastalari olduruyolar.. hem ise yaramaz kitlerden maskelerden para kazaniyolar.. hemde avrupada buyuk sirketleri satin almaya basladilar.. cunku kriz var.. bundan kim karli cikti simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…