hayır yani daha geçen sağlık bakanı her şey var sağlık çalışanlarının maskesiz olduğu söylentilerine itibar etmeyin dedi.
e reiz bugün yatak var solunum cihazı var her şey var dedi.. kaldı ki ispanyaya yardım edilmiş ama çinden altını çize çize parasıyla almışız testleri. üstelik o kadar mevzudan uzağız ki antijenli hiç bir halta yaramayan test almışız ama neyse ki içimiz rahat etsin uygulanmamış o testler.
ben şimdi kime yardım edicem..
38 dun gibi aklimdaBen kolanyayı çok severim çocukluğumdan beri , 80 derece diye hatta ikram ederim. Eşime az önce bu Perihan Abla dizisinden kalma dedim, Şevket Altuğ`un karakterinden. Bunu hatırlayan bir ben mi varım, eşim hatırlamadı o 49, ben 44 yaşındayım.
Biraz nostalji yapalım :)
Ya tam dinleyemedim bagis ne icin olacakmis kixlar beni aydinlatirmisinizBir de deseler ki sokağa çıkma yasagı olacak sizin verdıgınız paradan işsiz insanların ihtiyaçları karşılanacak yine tatmın olurum yardımlaşma diye
Çok sağolun ya internette video da bulamadım:)38 dun gibi aklimdaesin fosil olma yolunda belki ondan hatirlamiyodur
Bagistan sonra sokaga cikma yasagi diyenler oldu.. suan zaten cikti aksam 21-6 arasi yasak diye duydum. Dogru mu?Ya tam dinleyemedim bagis ne icin olacakmis kixlar beni aydinlatirmisiniz
Birde bazi hanelere 1000 tl gbi bisey duydum kim yararlanacak bundan
Vardi sanki yaa.. trt arsivinde olabilirÇok sağolun ya internette video da bulamadım:)
Ne güzel bir diziydi bu arada
Samimi bir diziydi. Kizlar yurdu vardi bir de. Teleon. O gunler daha guzeldi, daha yardimseverdik.Ben kolanyayı çok severim çocukluğumdan beri , 80 derece diye hatta ikram ederim. Eşime az önce bu Perihan Abla dizisinden kalma dedim, Şevket Altuğ`un karakterinden. Bunu hatırlayan bir ben mi varım, eşim hatırlamadı o 49, ben 44 yaşındayım.
Biraz nostalji yapalım :)
yaw he he he teyzem saglik calisani kac zaman maskesi yoktu yani devlet bir sey vermedi biz kendimiz aldik maskeler yeni geldi bugunde o koruyucu plastik gelmis ayrica bir aile hekimi cikip bize 2 tane maske verildi diyor baska verilmeyecek diyor o maskeler saatlik takiliyor gunluk degil her sey yalan ya her soylenenin alti bos kendim bizzat yasamasam inanacagim inanmak isteyecegim cunku cok kotu durumdayiz insan olarak pozitif bir seylere tutunma ihtiyaci güdeceğim ama yapamiyorum cunku her seyin yalan oldugunu bizzat yasayarak görüyorumhayır yani daha geçen sağlık bakanı her şey var sağlık çalışanlarının maskesiz olduğu söylentilerine itibar etmeyin dedi.
e reiz bugün yatak var solunum cihazı var her şey var dedi.. kaldı ki ispanyaya yardım edilmiş ama çinden altını çize çize parasıyla almışız testleri. üstelik o kadar mevzudan uzağız ki antijenli hiç bir halta yaramayan test almışız ama neyse ki içimiz rahat etsin uygulanmamış o testler.
ben şimdi kime yardım edicem..
Yok ben duymadim tam jzleyemedimde zten ondan sordum sjzeBagistan sonra sokaga cikma yasagi diyenler oldu.. suan zaten cikti aksam 21-6 arasi yasak diye duydum. Dogru mu?
Pardon da burda derdiniz korona hakkında bilgi edinmek konuşmak sorunlarınizi paylaşmak mi!! nüfusu kaç ki diye dile getirdiginiz ELAZIĞ'DA bir çok insan yaşıyor ve bir çoğu küçümseyerek gördüğünüz şehirde deprem sebebiyle can verdi bende ELAZİĞ'LİYİM önemli olan bir şehrin büyüklüğü veya küçüklüğü degildir orada yaşayan insanlar ve canlaridir. Ama siz yapılan yardımları uğraşları bile gereksiz goruyorsunuz.Bence soru tersten sorulmalı.
Bu belaların bitmemesi kimin işine geliyor?
Gerçekten herkes bize düşman, herkes bizi kıskanıyor da mi onlarla mücadele etmekten bu sorunlar çözülmüyor?
Corona ile mücadelede takdir ettiğim çok şey var
Ama içimdeki yahu bu virus aralıkta cikti aralıkta!
Sesini susturamıyorum.
Cünkü hastane çalışanları ekipmansız kaldı.
Bazı hastanelerde doktor kimliği ile kişi başı 2 maske verdiler
30 kuruşluk maskeden bahsediyoruz.
Niye hazır değildik?
Terör vs için bir şey diyemiyorum
Devletin kasasının bir kısmı baktığı 4 milyon suriyeli ve sınırdaki mevcut duruma da gitti
Peki bunun sorumlusu kim? Onu da bilmiyorum.
Ama artık üzülüyorum
Deprem oluyor, 5. Dakikasında mesajlar geliyor bağış için
Yahu alt tarafı elazığ? Nüfusu kaç? Devletsin sen. 5. Dakikadan noluyoruz?
Acun para topladı ya. Acun. Kim ki o?
Tek başına dev kadro. Fenerbahceye para topla, devlete para topla
Erdoğan çıkmayıp susup, acuna bıraksaydı daha karda olurdu bence.
Pardon da burda derdiniz korona hakkında bilgi edinmek konuşmak sorunlarınizi paylaşmak mi!! nüfusu kaç ki diye dile getirdiginiz ELAZIĞ'DA bir çok insan yaşıyor ve bir çoğu küçümseyerek gördüğünüz şehirde deprem sebebiyle can verdi bende ELAZİĞ'LİYİM önemli olan bir şehrin büyüklüğü veya küçüklüğü degildir orada yaşayan insanlar ve canlaridir. Ama siz yapılan yardımları uğraşları bile gereksiz goruyorsunuz.
Bilakis, Elazığ’daki vatandaşlarımıza koskoca devlet yardım uzatamıyor, halkından bekliyor vs.Pardon da burda derdiniz korona hakkında bilgi edinmek konuşmak sorunlarınizi paylaşmak mi!! nüfusu kaç ki diye dile getirdiginiz ELAZIĞ'DA bir çok insan yaşıyor ve bir çoğu küçümseyerek gördüğünüz şehirde deprem sebebiyle can verdi bende ELAZİĞ'LİYİM önemli olan bir şehrin büyüklüğü veya küçüklüğü degildir orada yaşayan insanlar ve canlaridir. Ama siz yapılan yardımları uğraşları bile gereksiz goruyorsunuz.
Elazıği küçümseme anlaminda yazılmış bir mesaj değildi. Gönül ister ki yardım toplanmadan devletin yardımları yeterli olsun. Yoksa yardım tabi ki toplansın. Milletimiz o konuda sessiz kalmaz kalamaz zaten.Pardon da burda derdiniz korona hakkında bilgi edinmek konuşmak sorunlarınizi paylaşmak mi!! nüfusu kaç ki diye dile getirdiginiz ELAZIĞ'DA bir çok insan yaşıyor ve bir çoğu küçümseyerek gördüğünüz şehirde deprem sebebiyle can verdi bende ELAZİĞ'LİYİM önemli olan bir şehrin büyüklüğü veya küçüklüğü degildir orada yaşayan insanlar ve canlaridir. Ama siz yapılan yardımları uğraşları bile gereksiz goruyorsunuz.
Her an markete gidemiyoruz ki zaten ben su toptan alışveriş işini cozemedim. Bir gun sut bitiyor bir gun yogurt. Liste yapsam markete gidince hep abur cubur reyonlari:)Arkadaşlar diyet yapmayın. Sağlıklı yemeye çalışın herzaman çıkamadığımız için meyve sebze almak zorlaştı. Bu dönem kilo almamız olası. Ama diyet bağışıklık sisteminizi zayıflatır.
sağlıkı iyi yemekleri yeterince yiyin. Çok su için
Siz bilirsiniz Tabiki. Ama böylesi daha doğru geliyor.
1 aylık abur cubur stokladim 1 haftada bitti ne diyeyim obez olmak artik kaderimizHer an markete gidemiyoruz ki zaten ben su toptan alışveriş işini cozemedim. Bir gun sut bitiyor bir gun yogurt. Liste yapsam markete gidince hep abur cubur reyonlari:)
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz farkında bile değilsiniz. Lütfen günde en az bir saat kitap okuyup özet falan çıkarın. Resmen şu yazdığınız ile uluslararası istatistikler için bir rakamsınız.Pardon da burda derdiniz korona hakkında bilgi edinmek konuşmak sorunlarınizi paylaşmak mi!! nüfusu kaç ki diye dile getirdiginiz ELAZIĞ'DA bir çok insan yaşıyor ve bir çoğu küçümseyerek gördüğünüz şehirde deprem sebebiyle can verdi bende ELAZİĞ'LİYİM önemli olan bir şehrin büyüklüğü veya küçüklüğü degildir orada yaşayan insanlar ve canlaridir. Ama siz yapılan yardımları uğraşları bile gereksiz goruyorsunuz.
Pardon da burda derdiniz korona hakkında bilgi edinmek konuşmak sorunlarınizi paylaşmak mi!! nüfusu kaç ki diye dile getirdiginiz ELAZIĞ'DA bir çok insan yaşıyor ve bir çoğu küçümseyerek gördüğünüz şehirde deprem sebebiyle can verdi bende ELAZİĞ'LİYİM önemli olan bir şehrin büyüklüğü veya küçüklüğü degildir orada yaşayan insanlar ve canlaridir. Ama siz yapılan yardımları uğraşları bile gereksiz goruyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?