- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Benim max bir gun ama bir aylik almiyorum. Belki bir haftalik. Kiloyu düşündüğüm yok gidip alamıyorum. Öyle saklasam da yarin yesem gibi bir huyum da yok. Keske olsaydi bu ara cok lazim.1 aylık abur cubur stokladim 1 haftada bitti ne diyeyim obez olmak artik kaderimiz
Pardon da burda derdiniz korona hakkında bilgi edinmek konuşmak sorunlarınizi paylaşmak mi!! nüfusu kaç ki diye dile getirdiginiz ELAZIĞ'DA bir çok insan yaşıyor ve bir çoğu küçümseyerek gördüğünüz şehirde deprem sebebiyle can verdi bende ELAZİĞ'LİYİM önemli olan bir şehrin büyüklüğü veya küçüklüğü degildir orada yaşayan insanlar ve canlaridir. Ama siz yapılan yardımları uğraşları bile gereksiz goruyorsunuz.
Acıyorum sana turuncu:))) bir de üşenmemiş kendi yazdığının özetini yazmışsın:) hahahahaAy yok artik!
Bundan nasıl bunu çıkardınız?
Gereksiz görmüyorum, bunu nasıl söylersiniz.
Devlet tek başına altından kalkabilecek güçte olmalıydı diyorum.
Aynı deprem 20 milyonluk istanbul da olsa demek, hiç altından kalkamayacak, güven vermiyor diyorum.
Elâzığ depremi için acun un topladığı 70 milyon yerine, devletin cat diye ortaya koyabilecegi bunun icin ayirdigi 170 milyonluk butcesi olmalıydı diye düşünüyorum
Nasıl bir canın değersiz olduğunu düşünürüm
Yapmayın allah aşkına.
benim ezelden beri öyle kucukken koyde yasardik alinca 1 aylık alirdik minumum sonra annemde öyle alisti banada oyle gecti sebze meyveyi haftalık diger her seyi aylık alirim en buyuk hobim derin dondurucuyu doldurmak yeter ki boş kalmasin tam stokcuyumBenim max bir gun ama bir aylik almiyorum. Belki bir haftalik. Kiloyu düşündüğüm yok gidip alamıyorum. Öyle saklasam da yarin yesem gibi bir huyum da yok. Keske olsaydi bu ara cok lazim.
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz farkında bile değilsiniz. Lütfen günde en az bir sata kitap okuyup özet falan çıkarın. Resmen şu yazdığınız ile uluslararası istatistikler için bir rakamsınız.
Sen okuduğun için bulamazsın ancak ve ancak o sonuç okumadan çıkarılabilir çünkü.Geri dönüp dönüp okudum nereden anlaşıldı böyle diye
Bacım sana ben azıcık makale atayım. Türkiye ‘de yetişkinlerin okuduğunu anlamada sıkıntısı var ciddi ilkokul düzeyinde. Çok şaşırmıştım görünce ama sonra üni. Sınavlarına hazırlıkta Türkçe parafrag anlam bilgisi çalışanların olduğunu anımsadım! Adam paragrafın özeti nasıl oluyor diye çalışıyor düşün! Okuduğunu anlamazsan ne iyi matematik ne fen yaparsın bir de temel o.Geri dönüp dönüp okudum nereden anlaşıldı böyle diye
Cumlelerinize dikkat edin ne yapıp ne yapmayacagimi sizden öğrenecek değilim rahatsiz olduğum bir cümle vardı bende onu dile getirdim sizle alakası olmayan bir msja cvp yazıp gerginlik çıkarmak da sizin hobiniz olmalıOkuduğunuzu anlamıyorsunuz farkında bile değilsiniz. Lütfen günde en az bir saat kitap okuyup özet falan çıkarın. Resmen şu yazdığınız ile uluslararası istatistikler için bir rakamsınız.
Ben de tam tersi günlük alışveriş yapan biriydim :)benim ezelden beri öyle kucukken koyde yasardik alinca 1 aylık alirdik minumum sonra annemde öyle alisti banada oyle gecti sebze meyveyi haftalık diger her seyi aylık alirim en buyuk hobim derin dondurucuyu doldurmak yeter ki boş kalmasin tam stokcuyum
Bacım sana ben azıcık makale atayım. Türkiye ‘de yetişkinlerin okuduğunu anlamada sıkıntısı var ciddi ilkokul düzeyinde. Çok şaşırmıştım görünce ama sonra üni. Sınavlarına hazırlıkta Türkçe parafrag anlam bilgisi çalışanların olduğunu anımsadım! Adam paragrafın özeti nasıl oluyor diye çalışıyor düşün! Okuduğunu anlamazsan ne iyi matematik ne fen yaparsın bir de temel o.
Cumlelerinize dikkat edin ne yapıp ne yapmayacagimi sizden öğrenecek değilim rahatsiz olduğum bir cümle vardı bende onu dile getirdim sizle alakası olmayan bir msja cvp yazıp gerginlik çıkarmak da sizin hobiniz olmalı
Gecmis gitmis olsun.cok tesekkur ederim. babam normal sartlarda bugun eve gelebilirdi, yasi sebebiyle gondermediler hala hastanede. ilaclari devam ediyor. yaklasik 10 gundur hastanede. bu hafta ici cikmasini umuyoruz.
Yanmak az kalacak, konu çivili tahta gibi olduAboovv siyasete mi taşıdınız burayı yandık
Hahahah der hem de nasıl. İlkokula başlamadan okunmaya başlayan hıkayeler, ilk okulun bası da düzenli kitap okuma uzun süreli başarıyı getiriyor( sonrası da tabi). Arkadaşlarımın bazıları bunu çalışıyordu . Okuma = başarılı öğrenci + daha iyi bir kariyer.Onu ales te fark ettim ben :)
Ales e türkçe de zor diyen gördü bu gözler.
Yuksek lisans yapacak insan, ana dilinde, paragraf sorularının ağırlıklı olduğu sınavı nasıl zor bulur?
Yanmak az kalacak, konu çivili tahta gibi oldu
Bu bölüm karnımı acıktırıyor, aksiyon tatlı isteğimi tetikliyor, yok ki şöyle şerbetli şerbetliii of of ofen iyisi gidip raporlara bakayım
Hahahah der hem de nasıl. İlkokula başlamadan okunmaya başlayan hıkayeler, ilk okulun bası da düzenli kitap okuma uzun süreli başarıyı getiriyor( sonrası da tabi). Arkadaşlarımın bazıları bunu çalışıyordu . Okuma = başarılı öğrenci + daha iyi bir kariyer.
Uluslararası burun sınavlarda matematık fen soruları destan gıbıdır okuduğunu bakarsan cozersın yoksa kalırsın.
ALES Türkçe de mantık soruları var onları cozemıyorlar
valla ben cipsi cipse banıp yiyorum o derece delirdim su yüzüme iyilik olmaz okadar bakim yaptim ihh ergen gıbı sivilce cikariyorum isin tirt yani ergenken bir tane aivilcem yoktuBenim de canım cips çekiyor, sosa batıra batıra yemelik. Ama sivilcelerimi düşününce soğuyorum ehehe.
Tamam ELAZIĞ 'lı hanımefendi sakin olun :) ama konuyu anlamadan , konunun içinde ELAZIĞ geçince sizinle hiç alakası olmayan bir şeye cevap vermişsiniz , mikro milliyetçilik pek cici bir şey değildir haberınız olsun.Cumlelerinize dikkat edin ne yapıp ne yapmayacagimi sizden öğrenecek değilim rahatsiz olduğum bir cümle vardı bende onu dile getirdim sizle alakası olmayan bir msja cvp yazıp gerginlik çıkarmak da sizin hobiniz olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?