bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yazık yani yazik böyle bir başlık neden siyaset bölümüne koyulur? Daha geçen siyaset yok biz burada hemhal olalım diye açtık demiştiniz oysa??
Kayırma mı? Yoksa ne?
Tövbe estf üstüme iyilik sağlık.
Siz değil misiniz oraya çeken konuyu ve birçok üye tarafından size uyarı yapılmadı mı?
Biri kayrıldıysa şahsınızdır, bilin istedim.

Keza ayrıma inanmıyorum, eğer varsa böyle bir şey biricik minnoşcuk beni kayırırdı sevgili Mune, asırlar süren banlarım olmazdı

Aslında yanlış anlaşılacak bir durum yok.Gayet net yazmışsınız.Elazığ gibi küçük bir şehir için bile depremde yardım toplanıyor.Oysa ki biz 99 depreminden beri deprem için vergi ödüyoruz.Peki İstanbul’da deprem olursa?Bu şehiri hiçbir yardım kurtaramaz.

Yazık yani yazik böyle bir başlık neden siyaset bölümüne koyulur? Daha geçen siyaset yok biz burada hemhal olalım diye açtık demiştiniz oysa??
Kayırma mı? Yoksa ne?
Aslında konunun yeri burası sitaset ve gündem haberleri
Tani konu evine döndü
Bana kalırsa böyle

Yanmak az kalacak, konu çivili tahta gibi oldu
Bu bölüm karnımı acıktırıyor, aksiyon tatlı isteğimi tetikliyor, yok ki şöyle şerbetli şerbetliii of of of en iyisi gidip raporlara bakayım

Ne çivili tahtası Mune. Ne olsa azıcık polemik ç azıcık geyık, biraz dalga olsa hayat geçer mi böyle. Zaten virüs sarmış dört tarafımızı :)

valla ben cipsi cipse banıp yiyorum o derece delirdim su yüzüme iyilik olmaz okadar bakim yaptim ihh ergen gıbı sivilce cikariyorum isin tirt yani ergenken bir tane aivilcem yoktu
Bunlar heeeep Corona'dan, kendisini lanetliyoruz bir an önce yok olup gitsin inşaallah, Corona çok zararlı bir virüs sivilce ve kilo yapıyor.
Bakınız her ilkbaharda tvde yaza fit girmek için neler yapmalıyız haberleri yapılırdı, Corona yüzünden fit değil fat olacağız.

Onu ales te fark ettim ben :)
Ales e türkçe de zor diyen gördü bu gözler.
Yuksek lisans yapacak insan, ana dilinde, paragraf sorularının ağırlıklı olduğu sınavı nasıl zor bulur?
Burda alt tarafı dediğiniz elazigda 41 deprem nedeniyle vedat etti çoğu insan evsiz kaldı bazıları memleket lerini terk etti hayla çoğunun psikolojisi bozuk en önemlisi çocukların uykudan uyanip ağlayan çocuklar var işsiz kalanlar var ben alt tarafı elazığ dediğine üzüldüm benim evimde yıkıldı Tuana-38 haklı

Onu ales te fark ettim ben :)
Ales e türkçe de zor diyen gördü bu gözler.
Yuksek lisans yapacak insan, ana dilinde, paragraf sorularının ağırlıklı olduğu sınavı nasıl zor bulur?
Burda alt tarafı dediğiniz elazigda 41 insan deprem nedeniyle vedat etti çoğu insan evsiz kaldı bazıları memleket lerini terk etti hayla çoğunun psikolojisi bozuk en önemlisi çocukların uykudan uyanip ağlayan çocuklar var işsiz kalanlar var ben alt tarafı elazığ dediğine üzüldüm benim evimde yıkıldı Tuana-38 haklı

Kayırma mı? Yoksa ne?

Nereye konmalı gerçekten, siyaset üstü mü bu? Öğretmensiniz sanırım, herkes devlet memuru değil. Yarın sabah mılyonlar kalkıp işe gıdecek, minnoş minnoş yazarak onları koruysbılecek mısınız?virüs yoksa sadece öğretmenlere ve diğer devlet memurlarına mi bulaşıyor

Kayırma mı? Yoksa ne?

philly nin mesajını bulamadım şimdi, ama siz kesin onu da begenmemissinizdir
Hayatınızda hic sağlık politikası diye bir şey duydunuz mu?
Sizce neden açıklamaları doktorlar değil bakanlar yapıyor? Bakanimizda doktor elbette ama doktor kimligi ile orada degil.
Yada neden bilim kurulunda maliye bakanı var?
Bu süreç ister beğenin, ister beğenmeyin, aynı zamanda politik bir süreç
Şu anda hükümet bir sınav veriyor.
Kriz yönetimi, sistemimiz ne kadar hazır? Pandemi için neler yapıldı? Şeffaf bilgilendirme var mı?
Bu başlıkta geri donerseniz yada okuduysanız,
Farazi bilgilendirmeleri defalarca uyardım.
Gorumcesinin bilmem nesi şunu demis diyenleri de rapor ettim.
Bilgi kirliliğine ihtiyacımız yok.
Ama neler yapılabilir konuşabiliriz.
Eleştirebilir, alternatif uretebiliriz.
Hiç olmadı şu karantina günlerinde beyin hucrelerimiz biraz harekete geçmiş olur.
Korkmayın bu kadar siyaset konuşmaktan.
Saygıyı korudukça sorun yok

İzmir açıklama yapmış şuan 700 vakamız vardır, 75 i sağlık çalışanı diye.
Olmayan yer kalmadı herhalde.
tam olarak kim yapti acaba saglik bakani hastalanan saglik calisanlarimiz var ama sayi vermek dogru olmaz diye vermedi.ayrica her yere yayilmasi allahin emri gerzek gibi hala disarida dolaniyorlar ah bir beyzbol sopam yok ki vurayim kafalarina

Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.
Alt tarafı Elazığ, evet doğru.
Elazığ nüfusu ve yıkımı az olan bir depremde ertesi gün olağan hayat hiçbir yoksunluk yaşanmadan devam etmeliydi.
Ama biz haberlerde izledik sizleri, enkaz altından günler sonra çıkacak sesi bekledik.
Şaka mı bu?
Kaç hane yıkıldı, varsın 10 bin(ki değil afaki rakam bu) olsun.
83 milyonluk ülkede 100bin insanı oraya yığamıyorsak, sokaklarda titreterek yaşatıyorsak vah bizim halimize!

Çin de adamlar 8 günde koca hastane dikti, biz günlerce çadır, prefabrik yapı kuramadık.
İşte bu sebeple alt tarafı Elazığ, sizlerin mağduriyeti 24 saatte giderilmeliydi.

Yemin edıyorum sabrına hayranım yıllar geçti sakin tavrın hıc değişmedi. Eskiden yazardım uzun uzun hatırlarsan makale eklerdım, şimdi bıraktım ne gerek var !

@canınfıstıgı mıydı neydı bir üye vardı, nasıl akıllı nasıl sakınce yazardı bir de içeriden yazardı yani. . Bıraktı gıttı, diğerleri de bıraktı.

tam olarak kim yapti acaba saglik bakani hastalanan saglik calisanlarimiz var ama sayi vermek dogru olmaz diye vermedi.ayrica her yere yayilmasi allahin emri gerzek gibi hala disarida dolaniyorlar ah bir beyzbol sopam yok ki vurayim kafalarina
İzmir ve İstanbul tabipler odası açıklamış, ist da 2000in üzeri.

Alt tarafı Elazığ mı? Beyimin memleketine haa, alt tarafı haa?!!
Yapma canım
Bari sen yapma.
Az kaldı elazığlılar derneği gelecek.
Biliyorsun, severim doktorun civanini
Dilim kopaydi elazığ demeyeydim . Ben trabzonluyum. Mune ablacım ilgili mesaji trabzon yap gözünü seveyim.
Alt tarafı trabzondaki afet için bile kaynakları yoktu.
Şimdi 80 milyona nasıl kaynak sağlasınlar?

Insanimiz nasil da vicdansiz olabiliyor su hale bak. Gecmis olsun size Ileride daha iyisini tutarsiniz umarim.

İzmir ve İstanbul tabipler odası açıklamış, ist da 2000in üzeri.
saglik çalışanlarımizdan daha fazlası hasta olursa ne yapacağız zaten her sey yetersizken bu beklenen bir şey boğularak ölmek istemiyorum bana yine geliyolar çok guzel bir biçimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…