- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.410
- 798
Tövbe estf üstüme iyilik sağlık.Yazık yani yazik böyle bir başlık neden siyaset bölümüne koyulur? Daha geçen siyaset yok biz burada hemhal olalım diye açtık demiştiniz oysa??
Kayırma mı? Yoksa ne?
Aslında yanlış anlaşılacak bir durum yok.Gayet net yazmışsınız.Elazığ gibi küçük bir şehir için bile depremde yardım toplanıyor.Oysa ki biz 99 depreminden beri deprem için vergi ödüyoruz.Peki İstanbul’da deprem olursa?Bu şehiri hiçbir yardım kurtaramaz.'Alt tarafı elazığ' yazmam mi yanlış anlaşıldı acaba?
80 milyonun basina da felaket gelebilir, ki bakın geldi
Elazığ 500-600 bin nüfuslu bir şehir.
Bunun altından kalkmak için bir tv yapımcısının yardim toplamasına ihtiyaç duymak benim canımı sıkan.
Daha büyük felaketlere hazırlıklı değiliz demek bu.
Bakin biz guneyde sınır korumaya çalışıyoruz.
Ara ara tansiyon yükseliyor, yoksa savaşa mı giriyoruz diye.
Ya girersek? para=güç
Bu benim degil, dunyanin duzeninin denklemi.
Ama sanirim bizde yok ki devleti bana gore güçsüz gösteren yardim çağrılarını duyuyoruz.
Hem de tek bir ili etkileyen olayda bile.
Azıcık insan olan kimse oraya yardımı gereksiz bulmaz. Böyle anlaşıldığı için de üzgünüm.
İstanbul İzmir Ankara Kocaeli Trabzon Kastamonu şanlı Urfa Van ilk veriler buradanmışHangi şehirde olduğunu bir an evvel açıklamaları gerekiyor. Bunu bilmemiz lazım. Rabbim ulkemizi korusun. İnşaallah fazla yayılmaz
Aslında konunun yeri burası sitaset ve gündem haberleriYazık yani yazik böyle bir başlık neden siyaset bölümüne koyulur? Daha geçen siyaset yok biz burada hemhal olalım diye açtık demiştiniz oysa??
Kayırma mı? Yoksa ne?
Link icin tesekkürler! Türkiye halkina cok sey anlatiyorOnlar vergilerin karşılığını alıyor: Corona virüs nedeniyle ülkelerin açıkladığı önlem paketleri
Biz Dünyan'nın en çok vergi veren ulkeleri arasındayız bize soylenen 'pamuk eller cebe'
Hani böyle zamanda işe gitmek zorunda kalanlara, işsiz kalanlara bir önlem?
Yanmak az kalacak, konu çivili tahta gibi oldu
Bu bölüm karnımı acıktırıyor, aksiyon tatlı isteğimi tetikliyor, yok ki şöyle şerbetli şerbetliii of of ofen iyisi gidip raporlara bakayım
Bunlar heeeep Corona'dan, kendisini lanetliyoruz bir an önce yok olup gitsin inşaallah, Corona çok zararlı bir virüs sivilce ve kilo yapıyor.valla ben cipsi cipse banıp yiyorum o derece delirdim su yüzüme iyilik olmaz okadar bakim yaptim ihh ergen gıbı sivilce cikariyorum isin tirt yani ergenken bir tane aivilcem yoktu
İzmir açıklama yapmış şuan 700 vakamız vardır, 75 i sağlık çalışanı diye.İstanbul İzmir Ankara Kocaeli Trabzon Kastamonu şanlı Urfa Van ilk veriler buradanmış
Burda alt tarafı dediğiniz elazigda 41 deprem nedeniyle vedat etti çoğu insan evsiz kaldı bazıları memleket lerini terk etti hayla çoğunun psikolojisi bozuk en önemlisi çocukların uykudan uyanip ağlayan çocuklar var işsiz kalanlar var ben alt tarafı elazığ dediğine üzüldüm benim evimde yıkıldıOnu ales te fark ettim ben :)
Ales e türkçe de zor diyen gördü bu gözler.
Yuksek lisans yapacak insan, ana dilinde, paragraf sorularının ağırlıklı olduğu sınavı nasıl zor bulur?
Burda alt tarafı dediğiniz elazigda 41 insan deprem nedeniyle vedat etti çoğu insan evsiz kaldı bazıları memleket lerini terk etti hayla çoğunun psikolojisi bozuk en önemlisi çocukların uykudan uyanip ağlayan çocuklar var işsiz kalanlar var ben alt tarafı elazığ dediğine üzüldüm benim evimde yıkıldıOnu ales te fark ettim ben :)
Ales e türkçe de zor diyen gördü bu gözler.
Yuksek lisans yapacak insan, ana dilinde, paragraf sorularının ağırlıklı olduğu sınavı nasıl zor bulur?
Yazık yani yazik böyle bir başlık neden siyaset bölümüne koyulur? Daha geçen siyaset yok biz burada hemhal olalım diye açtık demiştiniz oysa??
Kayırma mı? Yoksa ne?
Yazık yani yazik böyle bir başlık neden siyaset bölümüne koyulur? Daha geçen siyaset yok biz burada hemhal olalım diye açtık demiştiniz oysa??
Kayırma mı? Yoksa ne?
tam olarak kim yapti acaba saglik bakani hastalanan saglik calisanlarimiz var ama sayi vermek dogru olmaz diye vermedi.ayrica her yere yayilmasi allahin emri gerzek gibi hala disarida dolaniyorlar ah bir beyzbol sopam yok ki vurayim kafalarinaİzmir açıklama yapmış şuan 700 vakamız vardır, 75 i sağlık çalışanı diye.
Olmayan yer kalmadı herhalde.
Yahu alt tarafı elazığ? Nüfusu kaç?
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.Burda alt tarafı dediğiniz elazigda 41 deprem nedeniyle vedat etti çoğu insan evsiz kaldı bazıları memleket lerini terk etti hayla çoğunun psikolojisi bozuk en önemlisi çocukların uykudan uyanip ağlayan çocuklar var işsiz kalanlar var ben alt tarafı elazığ dediğine üzüldüm benim evimde yıkıldıTuana-38 haklı
Yemin edıyorum sabrına hayranım yıllar geçti sakin tavrın hıc değişmedi. Eskiden yazardım uzun uzun hatırlarsan makale eklerdım, şimdi bıraktım ne gerek var !philly nin mesajını bulamadım şimdi, ama siz kesin onu da begenmemissinizdir
Hayatınızda hic sağlık politikası diye bir şey duydunuz mu?
Sizce neden açıklamaları doktorlar değil bakanlar yapıyor? Bakanimizda doktor elbette ama doktor kimligi ile orada degil.
Yada neden bilim kurulunda maliye bakanı var?
Bu süreç ister beğenin, ister beğenmeyin, aynı zamanda politik bir süreç
Şu anda hükümet bir sınav veriyor.
Kriz yönetimi, sistemimiz ne kadar hazır? Pandemi için neler yapıldı? Şeffaf bilgilendirme var mı?
Bu başlıkta geri donerseniz yada okuduysanız,
Farazi bilgilendirmeleri defalarca uyardım.
Gorumcesinin bilmem nesi şunu demis diyenleri de rapor ettim.
Bilgi kirliliğine ihtiyacımız yok.
Ama neler yapılabilir konuşabiliriz.
Eleştirebilir, alternatif uretebiliriz.
Hiç olmadı şu karantina günlerinde beyin hucrelerimiz biraz harekete geçmiş olur.
Korkmayın bu kadar siyaset konuşmaktan.
Saygıyı korudukça sorun yok
İzmir ve İstanbul tabipler odası açıklamış, ist da 2000in üzeri.tam olarak kim yapti acaba saglik bakani hastalanan saglik calisanlarimiz var ama sayi vermek dogru olmaz diye vermedi.ayrica her yere yayilmasi allahin emri gerzek gibi hala disarida dolaniyorlar ah bir beyzbol sopam yok ki vurayim kafalarina
Yapma canımAlt tarafı Elazığ mı? Beyimin memleketine haa, alt tarafı haa?!!
Insanimiz nasil da vicdansiz olabiliyor su hale bak. Gecmis olsun sizeSen bugün uzak kaldın bizden, ben battım
Bugün iş yeri sahibini arayıp, yarı kira teklif ettim
Adam da cik dedi
Sonra bir düşündü dur emlakcimla konuşayım falan dedi
Sanırım yerime tam kira verecek birini bulacak.
Şu devirde de bir tek kolonyaci olur.
Benim canım iş yeri oldu sana selin kolonyaları.
saglik çalışanlarımizdan daha fazlası hasta olursa ne yapacağız zaten her sey yetersizken bu beklenen bir şey boğularak ölmek istemiyorum bana yine geliyolar çok guzel bir biçimdeİzmir ve İstanbul tabipler odası açıklamış, ist da 2000in üzeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?