bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Alt tarafı Elazığ mı? Beyimin memleketine haa, alt tarafı haa?!!

Astroia görüşmeyeli bey mi oldu doktorun :) azıcık da dedıkodu yapalım, depresyondayım astoria online gönüllü hizmet ver bana :) freud dızııne baktım, onun yaptığından yapmanı ıstiyorum :) saaatı tut gözümün önüne" philly şu an bahamalardasın suya dokunuyorsun, mohitonu getırıyorlar falan de "

saglik çalışanlarımizdan daha fazlası hasta olursa ne yapacağız zaten her sey yetersizken bu beklenen bir şey boğularak ölmek istemiyorum bana yine geliyolar çok guzel bir biçimde
Yok, sakin oluyoruz.
Ülkemizde çoğu şeyi beğenmem ama sağlıkta gerçekten dünyada sayılı ülkelerdeniz.
45 bin yoğun bakım yatağı ve cihazı demek, inanın çok büyük bir rakam.
Hastanelerimizde yatak kapasitesi de fazla fazla mevcut, aynı şekilde doktor sayımız da.

Burada devreye giren en önemli unsur yığılışı önlemek, hastalığı değil.
Elbet rakamlar yükselecek ama bir yerde stabil kalacak.
O stabil sayıyı 25 bin üzerine çıkarmadan atlatabilirsek, arınmamız yakındır.

saglik çalışanlarımizdan daha fazlası hasta olursa ne yapacağız zaten her sey yetersizken bu beklenen bir şey boğularak ölmek istemiyorum bana yine geliyolar çok guzel bir biçimde

Atlatıyorlar, atlatacaklar. Eşimin arkadaşlarından da enfekte olanlar var ama toparladılar. Desteğinizi ve duanızı eksik etmeyin onlardan.

Doktor sayımız az, yatağımız var ama. Felç olan İtalya da bızım üç katımız sağlık çalışanı varmış

Hamile sağlık çalışanları hala çalışıyor mu bilenler var mı?

İzmir ve İstanbul tabipler odası açıklamış, ist da 2000in üzeri.
Tabipler odası daha önce de virüs işe ilgili bir açıklama yapmıştı.Hükemetciğimiz yalanlamıştı,yıldızları pek barışık değil adamlar doğru söylüyorsa demek.

Ben bilişsel davranışçıyım ya Freud ekolünden değilim :/ Şii yapsam sana, bilişsel çarpıtmalarını incelesek? Olmaz mı ehehe.

Hassasımdır biliyor musun bir de bu konuda:)
hic kimsenin memleketi yada milliyeti hakkında ileri geri konusan biri değilim.
Astoria nin beyi de elazigliymis. Astoria yi severim, beyi ile ilişkisinin ilk günden beri fanıyım
Sayilmaz mı
Hala kendimi açıklamaya çalışıyorum.
Canım kendim.

Benim beyimi seven tüm Elazığlıları sever. Ben turuncu hanıma kefilim.

valla bakan 3 gun once falan yoğun bakimlarim %60 doldu dedi kendi agziyla deyince bence ben delireyim en temizinden sabah beri dusunmim dusunmim diyorumda düşündükçe isin icinden cikamiyorum ölüp gideceğiz valla yer mer kalmayacak

Ben bilişsel davranışçıyım ya Freud ekolünden değilim :/ Şii yapsam sana, bilişsel çarpıtmalarını incelesek? Olmaz mı ehehe.

Dur bakayım bu dediğin şey neymiş, şii ile Bahamalar'a gidiyorsam yapalım:)))

Bu arada hipnozu denedim ben. Tabi ki hipnoz olamadım :) tam dalacağım komut verıyor , eee dur daha ben oraya gelemedim ki :) hahah olan paracıklarıma oldu.

Henüz izindekileri de çağırmadılar.
2 arkadaşım doğum sonrası ücretsiz izinde.
Hatta yine doğum icin ucretsiz izni yeni alan var
Dilekçeye çağrıldığımda gelecegimi beyan ediyorum gibi bir sey ekledi ve onaylandi
Şimdilik ihtiyaç olmadı sanırım

Doktor sayımız az değil, özelde ya da kendi polikliniğinde.
Tek bir yönergeye bakar durum.
Olağanüstü hal ilan edildiği anda, hepsi çözülecektir.

Ben virüs vakasını toplum alışkanlıkları olarak değerlendirmek gerektiğine inanıyorum.
Evet dışadönük bir ülke olsak dahi, kendi içinde yaşadığımız çekirdek ailelerimiz ve sıradan hayatlarımız var.
İtalya her konuda riskliydi, kalabalık yaşamları, fazla ilintili hayat akışı vs.
Ocak ayınca bile millet döt döte sokakta oturuyor, şaka gibi.
Yüzölçümü olarak küçük, şehirler yakın, eğlence yani ciddiyete almama durumu vs.
En küçük toplanmaları 20 30 kişi.
Keza fransa da öyle, ama daha şanslı, daha bireyseller.

Yüksek vaka ve ölüm oranları göreceğiz ülkemiz adına, yaşlı nüfus sebebiyle.
Ama sistemimiz çökmeyecek, asla dünya devleri gibi olmayacağız.
Ekonomik olarak meteliğe kurşun atsak da, hastane kapısında yerlerde yatan insanlar olmayacak.

Bahamalar'a gidemeyebilirsin ama Bahamalar fikrinin çok da uzak olmadığını düşünebilirsin :)

Hıı nasıl bir şey yaptı ki sana acaba benim hipnoz deneyimim biraz daha farklı. Ben uygulamıyorum ama bana da yapan bir hocam olmuştu.

İstatistikleri bulursam atacağım oranları. Keşke dediğin gibi olsa , her şeyi zaman gösterecek filmdelisi. En iyisini umalım.elden temenniden de başka şey gelemiyor.

Bugün imandan ibana hızlı geçiş yapılan Ulusa sesleniş konuşmasında yeni hastahane yaptık gibi birşey dedi sanki.Tam dinlemediğimden yanlış mı anladım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…