Maalesef öyle.Ben iste ilk seferde zatürre olmadan kurtarirsak diye merak ettim. Sanirim bu konu da göreceli tek doğru yok ve biz de uzman değiliz.
3nity sence virüs dünyada ne gibi değişimlere gebe olacak?
Daha sol daha halkçı politikalar mı talep edilecek ve benimsenecek? Özellikle sağlık konusunda
Ciddi bir geçiş evresine tanıklık ediyoruz. Tüm dünya büyük değişimlere gebe olacak gibi. Okuduğum her şey aynı konu üzerine vurgu yapıyor. Bir iki sene sonrasını görebilmeyi isterdim açıkçası
Daha sol daha halkçı politikalar mı talep edilecek ve benimsenecek? Özellikle sağlık konusunda
Ciddi bir geçiş evresine tanıklık ediyoruz. Tüm dünya büyük değişimlere gebe olacak gibi. Okuduğum her şey aynı konu üzerine vurgu yapıyor. Bir iki sene sonrasını görebilmeyi isterdim açıkçası
Alerji ve kalp kapakçığı sorunları da risk grubunda oluyor mu acaba ? Bide çocukken geçirilmiş bronşit var . Eşim mecbur ise gidiyor gidince ve gelince çok dikkat ediyor ama malesef toplu taşıma kulandığı için tedirginim
Rahatsiz olan benim eşim değil bana buluşturacak diye korkuyorumMaskesiz toplu taşıma kullanmasın. Hoş bence artık herkes kendini potansiyel hastaymış gibi düşünerek dışarı çıktığında maske takmalı. Çünkü semptom göstermeden hastalığı yayan bir taşıyıcı olma ihtimali hepimiz için geçerli. İş yerinde de sosyal mesafeye ve el yıkamaya çok dikkat etsin.
İnsanlar daha ne kadar evde kalabilir ki havalar ısınınca insanlar çıkmak isteyecek daha şimdiden çok sıkıldık..whatsaap dan komşumla konuşurken şöyle birşey dedi "" ben daha fazla sabredemiycem virüsü kaparım atlatirsam ne ala hem bağışıklık kazanmış olurum aman virüs kapıycam stresi olmaz hem istediğim gibi gezerim dedi yok ölürsem de sıkıntıdan patliycagima ölürüm diyo birde herkes bu virüsle tanışacak nasıl olsa ha şimdi kapmışım ha 2 ay sonra "" diyor..
Çok hayal meyal hatırlıyorum. 46 yaşında bir kadının 2. Kere yakalandığı yazıyordu ama bu bir tweet bilgisi.
Güvenilirliğine sen karar ver :)
Virüsün öldürücülügü zamanla azalacak, tezi var bir de.
Konak canlıyı virüs şu an tanımıyor,
Konak canlıyı öldürürse, kendi de ölüyor.
Dolayısı ile yaşamak isteyecek ve mutasyon bizim için avantajlı yönde gerçekleşecek diyorlar.
Bir cumle okumustum.. evde sıkılmak, hastanede sıkılmaktan iyidir diyorduİnsanlar daha ne kadar evde kalabilir ki havalar ısınınca insanlar çıkmak isteyecek daha şimdiden çok sıkıldık..whatsaap dan komşumla konuşurken şöyle birşey dedi "" ben daha fazla sabredemiycem virüsü kaparım atlatirsam ne ala hem bağışıklık kazanmış olurum aman virüs kapıycam stresi olmaz hem istediğim gibi gezerim dedi yok ölürsem de sıkıntıdan patliycagima ölürüm diyo birde herkes bu virüsle tanışacak nasıl olsa ha şimdi kapmışım ha 2 ay sonra "" diyor..
Bir cumle okumustum.. evde sıkılmak, hastanede sıkılmaktan iyidir diyordu
Bu kafa bazen bana da geliyorİnsanlar daha ne kadar evde kalabilir ki havalar ısınınca insanlar çıkmak isteyecek daha şimdiden çok sıkıldık..whatsaap dan komşumla konuşurken şöyle birşey dedi "" ben daha fazla sabredemiycem virüsü kaparım atlatirsam ne ala hem bağışıklık kazanmış olurum aman virüs kapıycam stresi olmaz hem istediğim gibi gezerim dedi yok ölürsem de sıkıntıdan patliycagima ölürüm diyo birde herkes bu virüsle tanışacak nasıl olsa ha şimdi kapmışım ha 2 ay sonra "" diyor..
ben çocugumdan kismis vergi odemisim ağaoğluna gitmiş hemi o paralarelbette vatandaş olarak elimizden geleni yapmak gerekiyor. ama nolursa olsun kesilen onca verginin bu dönemde müteahhitlere gitmiş olduğu gerçeği içimi acıtıyor.
ben çocugumdan kismis vergi odemisim ağaoğluna gitmiş hemi o paralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?