bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya ne serefsiz insanlar var. Balkondayim.10 yaslarinda bir kiz cocugu mahallemizin köpeklerinden biriyle bakkala dogru yürüyordu.O anda bir adam cikti elinde sopasiyla köpege vurmaya kalkisti köpek kactı biraz ileriye.Cocukta yavrum dondu kaldı baktı baktı baktı adama dogru.Eli gozlerine gitti gozyaslarini sildi muhtemelen ve kopegin yanina gidip ona sarildi onu optu kokladi...Cok duygulandim.Bu kizin yureginden sen herkese ver yarabbim.Adninda allah belasini versin.Serefsiz merhametsiz pislik.Zaten zor gunler geçiriyor insanlar ve hayvanlar aç biraz sevgiyi de fazla gormek ne bileyim kendimi cok kotu hissediyorum ben artik.

Kazen bey anketinize bir şık daha ekleye bilirmisiniz?
-Maske takma zorunluluğu

Bence herkes maskeyle ve mesafeli dişariya ciksa önleyebiliriz ,durdura biliriz.
Yeterlice maske yok piyasada diyenlere ,bizim hanimlar çok becerikli .Youtub ta bir sürü anlatim var .
Yada türkiyede textil üreten çok sayida şirkelterimiz var ,onlar üretime gece bilirler .
Saf beyaz kumaş sıcak suyla ve bulaşik deterjanla yikandimi tamam .
Ne dersiniz?
Sizlerin fikirlerini merak ediyorum

maskeyi sadece hasta olanlar taksin hasta olmayanlar icin daha tehlikeli denmiyormuydu ya

Umarım neler yaşadığımızı anlamışsınızdır...

3m maskeler lazim filtreli korunmak icin öyle düz bez maske ne ise yarar

Muhtmelen bizimkiler de öyle diyecek. Kalan son üç bileziğime göz diktim ben. Oğlana saklamıştım. Bileziği bile olmayan insanlar için üzülüyorum sadece...
Benim beklediğim bir şeydi. Evden çalışmaya imkan veren bir iş zaten ağustostan beri evden çalışma düzenindeyiz. Önümüzdeki üç ay çok sıkıntılı, belirsiz. Normal şartlar altında maaş ödenmeyecek lafını duyduğum an başka iş arardım ama şu an ne dışarı çıkabilirim ne de krize girmeyen firma kaldı bizim sektörde. Şu dönem resmen para almadan, ama evde zaman geçsin diye çalışacağım. Allah'tan iş için herhangi bir masraf yapmıyorum zaman ayırmak dışında. E zaman da bol. Umarım toparlar kendini eğer toparlamazsa hadiii baştan başka iş bak, kalan paranı almaya çalış falan derken hayat zehir olacak bana. Umarım kısa sürede atlatırız toplum olarak ne diyeyim. 10 yıldır bu işi yapıyorum, zorluk gördüm ama böylesini görmedim dedi patron dün. Şu an bu durumdan etkilenmeyen firma var mı merak ediyorum.

Bunlar ne yiyor, ne iciyor? Boyle mi kandiriyorlar bunlari? Italya'ya, Ispanya'ya malzeme gonderene kadar aile saglik merkezlerine malzeme yollasalarmis. Bir suru doktor enfekte olmus asmlerde. Yazik.

Goruntuyu whatsapptan herseyin iyiye gittigine, ekonomik durumun vs. gayet iyi olduguna inanan bir tanidigim yolladi..

Yasak canım, yasak kuzum

Gerçekten deli çıkıcam. İnan ki kendimden yana korkum yok. En fazla bilezik bozdurur zengin yılan görümcemlere gurur yapmadan el açar, bir şekilde hayatta kalırım. Ama sırf benim tanıdığım ve mağdur olmuş, olacak onlarca insan var. İstiyorum ki hepsine yardım edeyim ama bende de yok. Bir arkadaşım ücretli öğretmenlik yapıyordu maaşı da krediye veriyordu onun kredisi kalacak ödeyemeyecek birikecek. Kayınvalidemin kiracısı faturalarını ödeyemiyor. Karşı apartmanda bir aile normalde bile geçinemiyor iken kocasını ücretsiz izne çıkarmışlar. İki çocuğu var. Deliricem ya. Bilsem ki bu yapılacak yardımlar herkese ulaşacak ona da razıyım. Ama ulaşamayacak.

yeni bir anket açacağım yakında

Yasak idrakcım,ama içinden gönlünden geçeni diyebiliyorsun ben öyle yapıyorum.

Yazık evlatlara. Nasıl boktan bir dünyaya doğdular. Biz en azından yokluk gördük ama mutluyduk çocuklukta. İkinci çocuk için emin değildim ama artık asla ürememeye karar verdim.

Kesinlikle, uzaktan bilmeyene basit gibi görünen ama içine girince zor olduğu anlaşılan işlerden, durumlardan.

gelen soruları saklıyorum 2. kitapta içerik bu olacak 7-8 bin mail geldi akıl kaçırtan sorular

teşekkür ederim :)

ay yemin ediyorum bende hayretler içindeyim bu insanlar hayatlarina nasil devam edebiliyorlar ben yine sizin kadar olmasada böyle insanlara çokça maruz kaliyorum da deliriyorum bizim ulkede cahil cok dedigim dedik cok bana bir sey olmazcilar ön safada sayelerinde her yere bulasti aynen dediginiz gibu bu saaten sonra karantina hic bir sey fark ettirmeyecek.Kaldiki diger ülkeler bizim yarı sayımızdayken karantinadaydi biz psikolojik sınırıda geçtik.Kimse milletini vatandaşını düşünmüyor bunlar varken bize her şey müstahak

Ben bu yıl iş hayatına dönecektim. Hatta dedim ki geç vakte bırakmayayım Nisan gibi başvurular yapayım. Dört yıldır kıt kanaat geçindim oğlan küçük çalışamıyorum diye. Bu yıl yalan oldu çalışmak. En iyi ihtimal temmuz gibi düzelse iş alanlarına yığılma olacak. Bekar ve Çocuksuz dururken benim işi kapma ihtimalim sıfır :) berbat bir yıl bizi bekliyor.

Bizde erken kayit yaptirdik. Insallah yeni dönemde saglikla okulumuza baslariz. Nisan mayis haziran ödemeleri icin ne karar aldi okulunuz. Bize bilgi veren olmadi

Yazık evlatlara. Nasıl boktan bir dünyaya doğdular. Biz en azından yokluk gördük ama mutluyduk çocuklukta. İkinci çocuk için emin değildim ama artık asla ürememeye karar verdim.

Ben niye 2.bir çocuk doğurmadım zannediyorsun,birde 33 yıllık evliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…