bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu sabah 6 da kalktım
Eşimi işe yolladım, dün rapor almasını istedim, önceden geçirdiği zartürre sebebiyle ciğerlerinde tahribat var, rapor alabiliyor istese, çalıştığı kurumun yarısından fazlası kronik hastalıkları sebebi ile izinli (yersen) , alamam rapor bu zamanda çalışmamız lazım bizim işimiz amme hizmeti dedi, hiç bir şey diyemedim....
6 dan beri gözümün yaşı dinmedi, öyle bakakaldım ardından pencerede, yediğim yemekten, içtiğim sudan utandım, on ay önce benim alerjim var hasta oluyorum diye işi bıraktırdı bana, sana bir şey olursa ne yaparım dedi, şimdi ona bir şey olursa ben ne yapacağım....
O saatten beri namaz kıldım, kuran okudum, dikiş diktim oyalanmaya çalışıyorum ama içimde isyan eden bir ses var, durduramıyorum kendimi, sinirlerim laçka oldu, kendime hakim olamıyorum
Devleti, politikası, ekonomisi batsın diye çığlık atasım var, bu kadar ucuz insan canı, kimse memleket birlik beraberlik kasmasın, candan can gittiği zaman sadece vah vah diyor herkes hepsi bu....
Hayatımda ilk kez çocuğum olmadığı için mutluyum, herkes zorla şartları tedaviyle olur dedi, yapmadım iyi ki yapmamışım, hiçe sayılacak bir canım daha olacaktı çocuğum olsaydı....
Çok doluyum, çok şey söyleyesim var, içimden taşıyor bugün üzüntüm ne olacak bilmiyorum ne olacak.... yine size geldim yani kk kadınları biri bana geçecek desin lütfen, hiç bir şey olmadan geçip gidecek....

Ben niye 2.bir çocuk doğurmadım zannediyorsun,birde 33 yıllık evliyim.

Yok akıl işi değil üremek. Çocuğa yazık. Var olan evladımın geleceğinin bile teminatı yok. He gayet de inançlı biriyim ve rızka da inanırım. Ama mesele yiyeceği ekmek değil sadece. Mutsuz, psikolojisi bozuk, özgürlüğü bilmeyen çocuklara yazık.

Ben kendi kızıma diyorum sakın 2.bir çocuk yapma diye.
Bir çocuk kolayına büymüyor,şu rızk işine ben inanmam öyle,haa durumun vardır tamamda yok olan ne yapacak bu drumda.

Benim bir velim 23 Nisan gösterisi yapılacak mı diye sordu 30 nisana kadar okul olmadığına göre sizce olur mu bir düşünün bakalım dedim , tamam dedi

Bizimde ilk karne alinacagi zaman 1 gün öncesi kar basladi ve tamamen doldu heryer. Okul msj atti . Milli egitim bakanligi okullara kar tatili yapti.malesef karne torenini okulun ara tatili bittiginde yapmak durumundayiz diye. Acikcasi ben cok sevindim çünkü yollar cok kötü buz tutmustu ve servise cocugu vermek istemiyordum. ama bir veli bunu nasil dert ettiyse.internetteki bütün sikayet bloglarina yazmis. para veriyoruz cocuklarimiza karne sevinci yasatmadilar diye.

1 nisanda ne desekte insanlara saka yapsak Allahim yaa korono morono bir şakaydıııı
Ben de diyorum, uyusam da uyansam, tüm bunlar rüya olsa, kahvaltıda eşime anlatsam. Eşim de "amaan ne deli deli rüyalar görüyon, bir de anlatıyorsun, hadi tazele çaylarımız, k.çn yine açıkta kalmış" dese.

Bu arada az önce okudum çok hoşuma gitti ;

test yaptırmaya paranız yoksa zengin birine tükürün ve onun sonuçlarını takip edin :)))))

Havalar ısınsın hacı sabancının evine yüzerek ulaşıp etrafa tükürmeyi planlıyorum ben. Spor aletlerine falan hep tükürücem.

Konuya yeni anket eklendi !

ben esime 1 2 ay ucretsiz izin al butun masraflarinj ben karsilayacagim dedim annem kredinizi ben oderim dedi adama babasinin bile sunmadigi imkanlari sunduk dun gece verdigi cevap gidenin cani yokmu?
ben riskli gruptayim bir cocugum var aklim cikiyor bir yakalansam olecekler arasinda ilk siradayim sanirim.
ucretsize ayrilmiyordan ben persembe annemin evine gidiyorum (evi boş suan) bu sureci boyle atlatalim dedim adamdan hala çıt yok.
sinir oluyorum ya

Lutfen esinizi zorlayin rapor alsin. Icinizi daha fazla karartmak istemiyorum ama bu durumda esiniz cok fazla risk altinda. Rabbim yardimciniz olsun

Dün bende ayni tükenmisligi hissettim. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun. Elbetteki bu günlerde geçecek ve hepimiz daha güzel resimler atacagiz bu foruma. Ben domuz gribi salgininda 2 otobüs gidis 2 otobüs gelis ise gidiyordum. Simdiki gibi yolcu sayisi falanda az degildi. Körüklü otobüste agiz agiza tiklim tiklim ise gidiyordun ama bu kadar stresli degildim. Simdi oglum var ve bu sefer cok korkuyorum. Evet bugünlerde gececek . Insallah sende hayirli zamanda saglikli evlatlara sahip olursun. Evet annelik zor ama cokta güzel bir duygu.

Eşin mutlaka rapor alsın,sağlığından daha önemli iş durumu..

evlilerin işi daha zor. şu an evli olsam ne yapardım bilmiyorum ki hep böyle kendi kendine yetebilen, güçlü kadın olmaya çalışırım ve etrafa verdiğim mesaj da hep budur. tabii hayat müşterek ayrı konu ama evliyken normalde çalışan birinin işine ara vermesi gerekiyor çocuk nedeniyle. şu an evli olsam, çocuğum olsa mecburen eşimin parasıyla idare etmem gerekirdi ki o da çalışmasa ne olurdu bilemiyorum. bekarım bu arada. bekarken hadi idare ederim diyor insan, kenarda üç beş kuruş var. zaten ailemleyim, ailemle sorunlarım var ama en azından bir çatım var, karnım doyuyor beş parasız bile kalsam. şimdisi de zor sonrası da zor. sanki her şeyimiz mükemmelmiş gibi bir de virüsümüz çıktı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…