Şu anket nasıl ?
cumhurbaşkanının başlattığı kampanyaya katılacak mısınız ?
Ben niye 2.bir çocuk doğurmadım zannediyorsun,birde 33 yıllık evliyim.
Nisan ve sonrası içln aidat talep etmiyoruz.Bizde erken kayit yaptirdik. Insallah yeni dönemde saglikla okulumuza baslariz. Nisan mayis haziran ödemeleri icin ne karar aldi okulunuz. Bize bilgi veren olmadi
Yok akıl işi değil üremek. Çocuğa yazık. Var olan evladımın geleceğinin bile teminatı yok. He gayet de inançlı biriyim ve rızka da inanırım. Ama mesele yiyeceği ekmek değil sadece. Mutsuz, psikolojisi bozuk, özgürlüğü bilmeyen çocuklara yazık.
Benim bir velim 23 Nisan gösterisi yapılacak mı diye sordu30 nisana kadar okul olmadığına göre sizce olur mu bir düşünün bakalım dedim , tamam dedi
Bu arada az önce okudum çok hoşuma gitti ;
test yaptırmaya paranız yoksa zengin birine tükürün ve onun sonuçlarını takip edin :)))))
Nisan ve sonrası içln aidat talep etmiyoruz.
Ben de diyorum, uyusam da uyansam, tüm bunlar rüya olsa, kahvaltıda eşime anlatsam. Eşim de "amaan ne deli deli rüyalar görüyon, bir de anlatıyorsun, hadi tazele çaylarımız, k.çn yine açıkta kalmış" dese.1 nisanda ne desekte insanlara saka yapsakAllahim yaa korono morono bir şakaydıııı
Bu arada az önce okudum çok hoşuma gitti ;
test yaptırmaya paranız yoksa zengin birine tükürün ve onun sonuçlarını takip edin :)))))
ben esime 1 2 ay ucretsiz izin al butun masraflarinj ben karsilayacagim dedim annem kredinizi ben oderim dedi adama babasinin bile sunmadigi imkanlari sunduk dun gece verdigi cevap gidenin cani yokmu?Bu sabah 6 da kalktım
Eşimi işe yolladım, dün rapor almasını istedim, önceden geçirdiği zartürre sebebiyle ciğerlerinde tahribat var, rapor alabiliyor istese, çalıştığı kurumun yarısından fazlası kronik hastalıkları sebebi ile izinli (yersen) , alamam rapor bu zamanda çalışmamız lazım bizim işimiz amme hizmeti dedi, hiç bir şey diyemedim....
6 dan beri gözümün yaşı dinmedi, öyle bakakaldım ardından pencerede, yediğim yemekten, içtiğim sudan utandım, on ay önce benim alerjim var hasta oluyorum diye işi bıraktırdı bana, sana bir şey olursa ne yaparım dedi, şimdi ona bir şey olursa ben ne yapacağım....
O saatten beri namaz kıldım, kuran okudum, dikiş diktim oyalanmaya çalışıyorum ama içimde isyan eden bir ses var, durduramıyorum kendimi, sinirlerim laçka oldu, kendime hakim olamıyorum
Devleti, politikası, ekonomisi batsın diye çığlık atasım var, bu kadar ucuz insan canı, kimse memleket birlik beraberlik kasmasın, candan can gittiği zaman sadece vah vah diyor herkes hepsi bu....
Hayatımda ilk kez çocuğum olmadığı için mutluyum, herkes zorla şartları tedaviyle olur dedi, yapmadım iyi ki yapmamışım, hiçe sayılacak bir canım daha olacaktı çocuğum olsaydı....
Çok doluyum, çok şey söyleyesim var, içimden taşıyor bugün üzüntüm ne olacak bilmiyorum ne olacak.... yine size geldim yani kk kadınları biri bana geçecek desin lütfen, hiç bir şey olmadan geçip gidecek....
Lutfen esinizi zorlayin rapor alsin. Icinizi daha fazla karartmak istemiyorum ama bu durumda esiniz cok fazla risk altinda.Bu sabah 6 da kalktım
Eşimi işe yolladım, dün rapor almasını istedim, önceden geçirdiği zartürre sebebiyle ciğerlerinde tahribat var, rapor alabiliyor istese, çalıştığı kurumun yarısından fazlası kronik hastalıkları sebebi ile izinli (yersen) , alamam rapor bu zamanda çalışmamız lazım bizim işimiz amme hizmeti dedi, hiç bir şey diyemedim....
6 dan beri gözümün yaşı dinmedi, öyle bakakaldım ardından pencerede, yediğim yemekten, içtiğim sudan utandım, on ay önce benim alerjim var hasta oluyorum diye işi bıraktırdı bana, sana bir şey olursa ne yaparım dedi, şimdi ona bir şey olursa ben ne yapacağım....
O saatten beri namaz kıldım, kuran okudum, dikiş diktim oyalanmaya çalışıyorum ama içimde isyan eden bir ses var, durduramıyorum kendimi, sinirlerim laçka oldu, kendime hakim olamıyorum
Devleti, politikası, ekonomisi batsın diye çığlık atasım var, bu kadar ucuz insan canı, kimse memleket birlik beraberlik kasmasın, candan can gittiği zaman sadece vah vah diyor herkes hepsi bu....
Hayatımda ilk kez çocuğum olmadığı için mutluyum, herkes zorla şartları tedaviyle olur dedi, yapmadım iyi ki yapmamışım, hiçe sayılacak bir canım daha olacaktı çocuğum olsaydı....
Çok doluyum, çok şey söyleyesim var, içimden taşıyor bugün üzüntüm ne olacak bilmiyorum ne olacak.... yine size geldim yani kk kadınları biri bana geçecek desin lütfen, hiç bir şey olmadan geçip gidecek....
Bu sabah 6 da kalktım
Konuya yeni anket eklendi !
Bu sabah 6 da kalktım
Sorsan kimse hasta değil, bu durumda herkesin takması daha mantıklı gibi..maskeyi sadece hasta olanlar taksin hasta olmayanlar icin daha tehlikeli denmiyormuydu ya
evlilerin işi daha zor. şu an evli olsam ne yapardım bilmiyorum ki hep böyle kendi kendine yetebilen, güçlü kadın olmaya çalışırım ve etrafa verdiğim mesaj da hep budur. tabii hayat müşterek ayrı konu ama evliyken normalde çalışan birinin işine ara vermesi gerekiyor çocuk nedeniyle. şu an evli olsam, çocuğum olsa mecburen eşimin parasıyla idare etmem gerekirdi ki o da çalışmasa ne olurdu bilemiyorum. bekarım bu arada. bekarken hadi idare ederim diyor insan, kenarda üç beş kuruş var. zaten ailemleyim, ailemle sorunlarım var ama en azından bir çatım var, karnım doyuyor beş parasız bile kalsam. şimdisi de zor sonrası da zor. sanki her şeyimiz mükemmelmiş gibi bir de virüsümüz çıktı başımıza.Ben bu yıl iş hayatına dönecektim. Hatta dedim ki geç vakte bırakmayayım Nisan gibi başvurular yapayım. Dört yıldır kıt kanaat geçindim oğlan küçük çalışamıyorum diye. Bu yıl yalan oldu çalışmak. En iyi ihtimal temmuz gibi düzelse iş alanlarına yığılma olacak. Bekar ve Çocuksuz dururken benim işi kapma ihtimalim sıfır :) berbat bir yıl bizi bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?