bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
bu coronadan en çok etkilenlerden biride bendim gunlerce delirip ağladım tamam kendi canımda önemli ama ailemde en sevdiğim insanlar hep en yuksek risk grubundaydi ve calismak zorundaydilar iyi ki de cocugum yok bir tane yavru kuşum var ona bir sey olursa diye kahroluyorum cocugu olan insanlar kim bilir ne halde demem o ki sebzelere bile dezenfktan dokme durumuna kadar geldim ama şuan bir bos vermislik geldi hic bir sey düşünemiyorum bari ilk ben öleyim de kimsenin acısını görmeyeyim duruma geldim yapabileceğimiz hic bir sey yok ki kendi karantinami yapsam esim calisiyor devlet arkamizda olmadiktan sonra oturup ölmeyi bekleyeceğiz.

İnşallah teşekkür ederim

Kesinlikle, uzaktan bilmeyene basit gibi görünen ama içine girince zor olduğu anlaşılan işlerden, durumlardan.

Az önce gelen bir SMS ; daha şimdi geldi....

O kadar acılarımı okuyan site yönetimi bir başsağlığı dilemezken 1 hafta engeller.
Tebrikler

Abla sen kimsin ? Kimin öldü ? günde 25.000 mesaj yazılıyor, 4-5 bin konu açılıyor kim nereye ne açtı bunu biz nereden bilelim ? Abla sanıyor ki kendisi güneş bizde gezegenler onun etrafında dönüyoruz.

kesinlikle öyleler. bizim müşterilerin neredeyse hepsi adı sanı duyulmuş markalar, küçük marka pek yok yani ve ben zamanında küçük markalarla da çalıştım. ikisini kıyaslayabiliyorum.
koskoca avm yöneticisi, cümle kurmaktan, anlatılanı anlamaktan aciz. derdini anlatamıyor kadın üstelik 30'lu yaşlarda, evli ve çocuklu. bu yaşa nasıl geldi? merak konusu.
yine ülkemizin en ünlü markalarından birinin başındakiler, bizimle muhatap olanlar net geri zekalı.
gelelim sıradan vatandaşın sorularına...
avm'yi 2 hafta önce kapatıp açıklayıcı bir yazı yayınladık. gelen soru şu:
-tamam avm kapalı ama içindeki mağazalar açık mı?
-ne zaman açılacak?
-yemek katı açık mı?
-mart sonundaki çocuk etkinliği de iptal mi?
-(x bir etkinliği ileri tarihe erteledik, tarih belirsiz çünkü ülkedeki her şey belirsiz, corona bitmeden bu etkinlik yapılamaz ve bunu da duyuru ile paylaştık, gelen soru) x etkinliği hangi tarihe ertelendi?
-(avmde konser yapılacaktı, te şubat başında duyurmuştuk ama genelgeyle zaten konserler de ertelendi, gelen soru) konser iptal mi?

çok daha fazlası kafayı yediğim anlarda bende saklı :)

maskenin şöyle bir artısı da var, sizde maske gören yanınıza pek yanaşmıyor :) markette falan. hani hep sosyal mesafe diyoruz ya, maskeyle insanları bizden uzak durmaya teşvik edebiliriz.
Evet o da mantıklı :) Zaten bizde var mı yok mu ondan da emin olamayız ki.. Evde maske kalmadı o ayrı :/

Çok acı Mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin

Bence yine oyle bir kadin.. ama ne kadar o yapmaz o örnek insan desekte. Neticede bir insan. Vallahi ben migren baş agrilarimla neler diyorum bazen sonra bunu benmi dedim diyorum.. keske yayina cikmasa madem biraz uzak olsa dinlense evinde.. migren kotu bir ilet..
Ben onun samimiyetine inaniyorum kotu birsey demek istemedigine..

Şu durumda resmi açıklamalara güvenmek zorundayım. Diğer türlü koronadan önce felaket senaryoları kalpten götürecek.
1. Seçenek

ahaha yurdumun klasik "hiç mi kalmadı?" sorusunun türevleri. sırf böyle sorularla delirmemek için karşıma fırsatlar çıksa da sıkıcı beyaz yaka işimi bırakıp sosyel medya tarafına yönelmedim.
burda en azından karşımdaki insanlar belli, kime neyi nasıl anlatacağım belli.
zaten kolay yükselen de biriyim, katil olurdum heralde ben bu işi yapsam.

Eşin mutlaka rapor alsın,sağlığından daha önemli iş durumu..

Almaz ki
45 yaşında akıllanmamış bir idealist o
Zatürreyi askerde geçirmiş, pülümürde -15 derecede nöbet tutarken
Soğuktan ön dişleri kırılmış yine tutmuş o nöbeti, sonunda zartürre olmuşta öyle bırakmış, terhis etmek istemişler komutanına vururum kendimi askerden kaçtı dedirtmem demiş, 26 ay askerlik yapmış öyle bir adam, laz anlatamıyorsun dümdüz laz
Şimdi de resmi bir kurumda çalışıyor, aç insanlar var diyor, yardım bekleyen, ilgi bekleyen ben akşam sıcak evime dönüyorum insanlar ayazda kulübelerde yaşıyor nasıl bekliyorlar bir yardım eli, ben nasıl gitmem dedi bir şey diyemedim...

Ocak Şubat aylarında virüsün Türkiyede olacağını düşünmüyordum ama az önce Dr banu taşçının sayfasında paylaştığı br videonun altında bir kaç kişi geçirdiği gribi yazmış ama aynı corona

Doktorlar da corona olduğunun farkında olmamıştır belki tabi

Eşim yabancı ortaklı bir firmada çalışıyor.
Yaptıkları işin uygulama ekibivar geçen haftadan beri yasak çıkar, bu sartlarda uygulama devam edemez diye işverenleri ile kavga ediyor bu ekip için.
Iller arasi seyahat izne bağlanınca, işi hızlandırıp adamları evlerine göndermeye karar verdiler.
Kaymakamlıktan izin alınacak diye adamlara uçak bileti aldı.
Sıkı da tembih etti, kendi başınıza iş yapmayın, ben pazartesi günü gelip sizi kaymakamlığa götüreceğim, izinleri alacağız, biletler de salı gününe.
Adamlar ne yaptı?
Ekipmanı taşıyacak nakliyeciye 3-5 para verip pazar gecesi dondu..
Pazartesi sabah mesaj atıyorlar eşime
Biz döndük diye.
Uçak biletleri yandı,
Hadi o neyse,
2 haftadır çılgınlar gibi canlarını savundugu insanlar kendi canlarını hiçe saydı..
Isveç 'li ortak resmen dalga geçti diye sinirinden çatlıyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…