bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dun izledim ben onu, fizik profesörü . Gecmis olsun ona ama ben normal halktan da iyilesen birilerini gormek istiyorum.
gecen hafta vefaat eden abimlerin elemaninin esi ve oglu iyilesti taburcu oldu. adam 64 yasinda bildigim kadariyla bobrek hastasiymis. karisi da 64 yasindaymis yogunbakimdaydi oglu 20 yasindaydi ikisi de taburcu oldular

Ben bakanın elinden geleni yaptığına inanıyorum. Ama onun da çok zor durumda olduğunu düşünüyorum. Yapacak birşeyi kalmıyor ki. Biliyor çünkü bu durumda yapması gerekeni ama yapamıyor, en son açıklamasında da direkt olarak topu attı zaten diğerlerine.

Verilen bilgilerde de şeffaflık olduğuna inanmıyorum. Evet şeffaf olmaması daha iyi diye düşünüyordum ilk etapta ama artık geçti o günler, ciddiye alması gerekenler almadı, yayıldı ve salgın haline geldi. Gereken tedbirler düzgün alındıysa bile uygulamada hatalar oldu belki bilemiyorum, Malatyanın Hekimhan ilçesinde bir köy karantinaya alınacak hale geldiyse tedbir uygulanmamıştır.

En nihayetinde bu bir süreç ve nasıl başladığından çok nasıl ilerlediği önemli. Şu an bana kesinlikle güven vermiyor hiçbiri. O yüzden 2.şık.

Bu yaştan sonra anne olmam ama güzel günler görme umudunu canlı tutmak istiyorum

Ben de çıldırıyorum bu gundem beni bipolar yaptı ani iniş çıkışlarım oluyor
Olsa ne olacak sankiii durum belli
Dünkü bağış meselesinden sonra benım umudum pek kalmadı

Neden hiç paramız yok hiç olmadı yanı ülkenin başına çoooooooook buyuk bir doğal afet gelse ne yapacaktık acaba

Ekşi sözlükte 2019 grip salgını diye bir başlık var oradaki kişilerde geçmeyen gripten bahsetmisler ben yakalanmadim ama çok kişi geçirmiş Belki domuz gribi belki de korona

Olayların en başında çok aktif takip ediyordum ama gün geçtikçe bende bir "amaaaan" hali peydah oldu. Şimdi sadece günlük gelişmelere bakıp dört duvar arasındaki sıkıcı hayatıma dönüyorum. Beklemekten başka yapacak bir şeyim yok, o süreyi de sinir stres içinde geçirmek istemiyorum. Döndür dolaş aynı şeyleri oku, dinle, konuş, bayılazam.

Ekşi sözlükte 2019 grip salgını diye bir başlık var oradaki kişilerde geçmeyen gripten bahsetmisler ben yakalanmadim ama çok kişi geçirmiş Belki domuz gribi belki de korona
bazen diyorum ki keşke geçirmiŞ olsam.
çünkü o zaman en azından bireysel anlamda rahat olacam, markete rahat gidecem vs.

maskenin şöyle bir artısı da var, sizde maske gören yanınıza pek yanaşmıyor :) markette falan. hani hep sosyal mesafe diyoruz ya, maskeyle insanları bizden uzak durmaya teşvik edebiliriz.
Bana da tersi gibi geliyor. Birisini maskesiz, eldivensiz görürsem sanki o insan çok duyarsızmış, umursamazmış, kesin virüsle temas etmiştir etrafına bulaştırıyor hissine kapılıyorum. Biz hiçbir yerde maske bulamıyoruz bu arada, biz de maskesiziz, eldivenlerim de azaldı.

Çok acı Mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin

tamamen yalan haber !

tamamen yalan haber !

Hayret ediyorum ya hadi yüzlerce ölü varmış binlerce ölü varmış demelerine zaten inanmıyorum da bir de senaryo kurup hikaye anlatıyorlar şaşkınım. Neyse çok üzülmüştüm, gerçek olmamasına sevindim.

Öyle besleniyolar demek

bazen diyorum ki keşke geçirmiŞ olsam.
çünkü o zaman en azından bireysel anlamda rahat olacam, markete rahat gidecem vs.
Buna karşı bağışıklık kazanılmıyor diye biliyorum ikinci kez de hasta olabilirsin.Atlatsan yine karantinada olacaksın Başta bende yakalansam da kurtulsam diye düşünüyodum ama ciğerlere verdiği tahribatı da düşünürsek en temizi hiç yakalanmamak sanırım nasıl olacaksa

Anketi henüz cevaplamadım.
Sağlık bakanına saldırmak istemiyorum ama elimizdeki en büyük kozun yakalanmamak olduğunu söyleyince,umudumu yitirdim.
Niyeti iyidir mutlaka ama,yapabilecekleri de sınırlı tabii ki.
Belki önlem için teşvik etmek,motive için tedbir sıralamak...Daha ilerisi maalesef yok!

tamamen yalan haber !
Dün Prof Mehmet Ceyhan canlı yayında doğruladı. Dünyadaki en ağır vaka bizim ülkemizde oldu diye. Ntv ya da Habertürk canlı yayınındaydı. Hatta eşim ben etkilenmeyeyim diye haberin yalan olduğuna dair yazıları okuturken adam en ağır vaka bizde oldu dedi kime inanacağımı şaşırdım bir sürü Prof hergün tv de birinin dediğini diğeri yalanlıyor diğeri bir diğeriyle özel hastane tartışmasına giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…