gecen hafta vefaat eden abimlerin elemaninin esi ve oglu iyilesti taburcu oldu. adam 64 yasinda bildigim kadariyla bobrek hastasiymis. karisi da 64 yasindaymis yogunbakimdaydi oglu 20 yasindaydi ikisi de taburcu oldularDun izledim ben onu, fizik profesörü . Gecmis olsun ona ama ben normal halktan da iyilesen birilerini gormek istiyorum.
Dün bende ayni tükenmisligi hissettim. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun. Elbetteki bu günlerde geçecek ve hepimiz daha güzel resimler atacagiz bu foruma. Ben domuz gribi salgininda 2 otobüs gidis 2 otobüs gelis ise gidiyordum. Simdiki gibi yolcu sayisi falanda az degildi. Körüklü otobüste agiz agiza tiklim tiklim ise gidiyordun ama bu kadar stresli degildim. Simdi oglum var ve bu sefer cok korkuyorum. Evet bugünlerde gececek . Insallah sende hayirli zamanda saglikli evlatlara sahip olursun. Evet annelik zor ama cokta güzel bir duygu.
Ekşi sözlükte 2019 grip salgını diye bir başlık var oradaki kişilerde geçmeyen gripten bahsetmisler ben yakalanmadim ama çok kişi geçirmiş Belki domuz gribi belki de koronaOcak Şubat aylarında virüsün Türkiyede olacağını düşünmüyordum ama az önce Dr banu taşçının sayfasında paylaştığı br videonun altında bir kaç kişi geçirdiği gribi yazmış ama aynı corona
Doktorlar da corona olduğunun farkında olmamıştır belki tabi
aynen.zaten o yüzden çok mutsuz bence şuan. ilk günlerdeki gibi değil hiç yüzü.Ben sağlık bakanını eleştiremiyorum. Bence iki arada bir derede kalmış. Aslında her bir şeyin farkında, ne de olsa bir doktor, ama yetkisi veya inisiyatifi sınırlı bir şekilde.
İnşallah yalan haberdir yine.. :/Kocaeli nin Kartepe ilçesinde 8 aylık hamile kadın eşiyle beraber Koronaya yakalandığı için tedavi altına alinmiş. Beraberinde şeker ve astım olduğu için hanımefendi hayatini kaybetmiş bebeği dünyaya gelmiş ve sağ..
bazen diyorum ki keşke geçirmiŞ olsam.Ekşi sözlükte 2019 grip salgını diye bir başlık var oradaki kişilerde geçmeyen gripten bahsetmisler ben yakalanmadim ama çok kişi geçirmiş Belki domuz gribi belki de korona
Bana da tersi gibi geliyor. Birisini maskesiz, eldivensiz görürsem sanki o insan çok duyarsızmış, umursamazmış, kesin virüsle temas etmiştir etrafına bulaştırıyor hissine kapılıyorum. Biz hiçbir yerde maske bulamıyoruz bu arada, biz de maskesiziz, eldivenlerim de azaldı.maskenin şöyle bir artısı da var, sizde maske gören yanınıza pek yanaşmıyor :) markette falan. hani hep sosyal mesafe diyoruz ya, maskeyle insanları bizden uzak durmaya teşvik edebiliriz.
Kocaeli nin Kartepe ilçesinde 8 aylık hamile kadın eşiyle beraber Koronaya yakalandığı için tedavi altına alinmiş. Beraberinde şeker ve astım olduğu için hanımefendi hayatini kaybetmiş bebeği dünyaya gelmiş ve sağ..
Çok acıMekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin
Fotoğraflarını paylaşmışlarİnşallah yalan haberdir yine.. :/
tamamen yalan haber !
tamamen yalan haber !
Öyle besleniyolar demekHayret ediyorum ya hadi yüzlerce ölü varmış binlerce ölü varmış demelerine zaten inanmıyorum da bir de senaryo kurup hikaye anlatıyorlar şaşkınım. Neyse çok üzülmüştüm, gerçek olmamasına sevindim.
Buna karşı bağışıklık kazanılmıyor diye biliyorum ikinci kez de hasta olabilirsin.Atlatsan yine karantinada olacaksınbazen diyorum ki keşke geçirmiŞ olsam.
çünkü o zaman en azından bireysel anlamda rahat olacam, markete rahat gidecem vs.
Öyle besleniyolar demek
Dün Prof Mehmet Ceyhan canlı yayında doğruladı. Dünyadaki en ağır vaka bizim ülkemizde oldu diye. Ntv ya da Habertürk canlı yayınındaydı. Hatta eşim ben etkilenmeyeyim diye haberin yalan olduğuna dair yazıları okuturken adam en ağır vaka bizde oldu deditamamen yalan haber !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?