bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

kendisi de sokağa çıkma yasağının çıkması gerektiğini adı gibi biliyor ancak yaptırımı kısıtlı olduğundan kendince uyarmaktan başka birşey yapamıyor bana göre.
art niyetli görmüyorum ben kendisini. kısıtlı yetki ile yapabilecekleri zaten bu kadar.

Ekşi sözlükte 2019 grip salgını diye bir başlık var oradaki kişilerde geçmeyen gripten bahsetmisler ben yakalanmadim ama çok kişi geçirmiş Belki domuz gribi belki de korona

Doğru aslında bu sene ağır grip ve bağırsak enfeksiyonu salgını diyorlardı hep. Corona sadece bağırsak enfeksiyonu ile de seyredebiliyo diye de okudum bi yerde (doğruysa) nerede hatırlamıyorum. Ben bile 2 kez bağırsak enfeksiyonu oldum bu kış ve 2 gün kadar ağrıdan sabaha kadar kıvranmıştım. Daha önce hiç bağırsak sorunum olmamıştı ve temizliğe de çok dikkat ederim yani.

Çok şükür ...
Ya sen ne mübarek adamsın bir bilsen

Az önce anne TV'ye çıkıp olayı yalanladı ! Gözlerimle gördüm ...

Ben de böyleyim. Eşim için korkuyorum, bana bulaşırsa ona da bulaşır, bu yüzden ellerim şu an yara olmuş halde. Çamaşırlar 60+ derecede yıkanmaktan tanınmaz birer kumaş parçası halindeler. Eşim bu virüs nedeniyle artık evden çalışıyor, skyp üzerinden derslerini veriyor ama bir çok öğrencisi de yine virüs yüzünden dersleri iptal etti. Neyse ki böyle bir imkanı var. Olmasaydı, dışarıda çalışmak zorunda olsaydı, (isterse boşasın beni) ben eşimin kariyerini bitirirdim kesin ve net.

30 dereceler yeterli aslında. zira ellerimiz için 60 dereceye çıkmamız mümkün olmayıp nasıl 30da yıkıyorsak, çamaşırda da aynısı yeterli.

Eminsiniz dimi? Cok uzulmustum sizin yorumunuzu gorunce cok sevindim. Yalan haber olduguna emin olmak istiyorum nolur gercek olmasin

yemin de edeyim az önce anne haberlere çıktı olayı yalanladı amaaaaaaaa

şöyle bir cümle kurdu bir daha böyle bir şey yapmayacağım.... annenin bir kurgusu olabilir popüler video olmak için. Yoksa neden bir daha böyle bir şey yapmayacağım desin ki ?

nadir olmakla beraber bazı hastalarda mide bulantısı ve ishal semptom olarak görülüyormuş. çok yaygın olmadığını söylüyorlar. sizinki beslenme kaynaklıdır bence.

Az önce anne TV'ye çıkıp olayı yalanladı ! Gözlerimle gördüm ...
Prof de oturduğu yerden duyumla konuşuyorsa oho sabaha kadar virüs rüyası gördüm sürekli test yaptırıp duruyordum teşekkürler

olmuyor iste para olmayinca ekmek yok ne yeyip ne içeceğiz birikimimde yok butun birikimle araba aldik ya ne yapacağız cidden ise olmayanlar ne yapacak ne yiyip ne icecekler ne hala düştük yarabbi ya lanet olsun çinlilere şu illet geçsin birdaha cinli falan görürsem dovecem oldurene kadar dovecem hepsinden nefret ediyorum

Prof de oturduğu yerden duyumla konuşuyorsa oho sabaha kadar virüs rüyası gördüm sürekli test yaptırıp duruyordum teşekkürler

abla vallahide billahi kadını haberlerde gözlerimle gördüm, yukarıda da yazdım. Şöyle ilginç bir cümle kurdu bir daha böyle bir şey yapmayacağım internette her habere inanmayın dedi.

Virus beynine vurmus heralde. Nasil uzuldum okuyunca haberi. Kul hakkina giriyor farkinda degil.

abla vallahide billahi kadını haberlerde gözlerimle gördüm, yukarıda da yazdım. Şöyle ilginç bir cümle kurdu bir daha böyle bir şey yapmayacağım internette her habere inanmayın dedi.
kim yahu bu

başka ülkeler çatır çatır maaş ödemelerini devam ettiriyor vatandaşlarının. bunu firmalar yapmıyor, devlet bu maaş paralarını ödüyor. italya birkaç gün önce bunu duyurdu ve uygulamaya başladı. keza amerika da öyle. az önce newyork'ta yaşayan lise arkadaşım yazdı. sağlık sistemi felaket ama maddi sıkıntımız yok diye.
çinlilerden önce burada yapmamız gereken var bana göre.

kendince krizi fırsata çevirmeye çalışan minik kafalar. daha fazla yazarsam ban yerim.

Ülkemiz vatandaşları için yüce rabbimden beyinlerini kullanma yetisini istiyorum yok ben size inandım yemin vermeyin ben sadece Prof böyle yapmamalı demek istedim. Kadında bir heyecan aradıysa bu kadar hamile kadının hakkına girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…