okudugunuzu ne guzel anlamamissinizNiye biz mi ölelim???
Anketi henüz cevaplamadım.
Sağlık bakanına saldırmak istemiyorum ama elimizdeki en büyük kozun yakalanmamak olduğunu söyleyince,umudumu yitirdim.
Niyeti iyidir mutlaka ama,yapabilecekleri de sınırlı tabii ki.
Belki önlem için teşvik etmek,motive için tedbir sıralamak...Daha ilerisi maalesef yok!
Ekşi sözlükte 2019 grip salgını diye bir başlık var oradaki kişilerde geçmeyen gripten bahsetmisler ben yakalanmadim ama çok kişi geçirmiş Belki domuz gribi belki de korona
Çok şükür ...
Ya sen ne mübarek adamsın bir bilsen
Dün Prof Mehmet Ceyhan canlı yayında doğruladı. Dünyadaki en ağır vaka bizim ülkemizde oldu diye. Ntv ya da Habertürk canlı yayınındaydı. Hatta eşim ben etkilenmeyeyim diye haberin yalan olduğuna dair yazıları okuturken adam en ağır vaka bizde oldu dedikime inanacağımı şaşırdım bir sürü Prof hergün tv de birinin dediğini diğeri yalanlıyor diğeri bir diğeriyle özel hastane tartışmasına giriyor.
Eminsiniz dimi? Cok uzulmustum sizin yorumunuzu gorunce cok sevindim. Yalan haber olduguna emin olmak istiyorum nolur gercek olmasintamamen yalan haber !
Ben de böyleyim. Eşim için korkuyorum, bana bulaşırsa ona da bulaşır, bu yüzden ellerim şu an yara olmuş halde. Çamaşırlar 60+ derecede yıkanmaktan tanınmaz birer kumaş parçası halindeler. Eşim bu virüs nedeniyle artık evden çalışıyor, skyp üzerinden derslerini veriyor ama bir çok öğrencisi de yine virüs yüzünden dersleri iptal etti. Neyse ki böyle bir imkanı var. Olmasaydı, dışarıda çalışmak zorunda olsaydı, (isterse boşasın beni) ben eşimin kariyerini bitirirdim kesin ve net.bu coronadan en çok etkilenlerden biride bendim gunlerce delirip ağladım tamam kendi canımda önemli ama ailemde en sevdiğim insanlar hep en yuksek risk grubundaydi ve calismak zorundaydilar iyi ki de cocugum yok bir tane yavru kuşum var ona bir sey olursa diye kahroluyorum cocugu olan insanlar kim bilir ne halde demem o ki sebzelere bile dezenfktan dokme durumuna kadar geldim ama şuan bir bos vermislik geldi hic bir sey düşünemiyorum bari ilk ben öleyim de kimsenin acısını görmeyeyim duruma geldim yapabileceğimiz hic bir sey yok ki kendi karantinami yapsam esim calisiyor devlet arkamizda olmadiktan sonra oturup ölmeyi bekleyeceğiz.
Ben de böyleyim. Eşim için korkuyorum, bana bulaşırsa ona da bulaşır, bu yüzden ellerim şu an yara olmuş halde. Çamaşırlar 60+ derecede yıkanmaktan tanınmaz birer kumaş parçası halindeler. Eşim bu virüs nedeniyle artık evden çalışıyor, skyp üzerinden derslerini veriyor ama bir çok öğrencisi de yine virüs yüzünden dersleri iptal etti. Neyse ki böyle bir imkanı var. Olmasaydı, dışarıda çalışmak zorunda olsaydı, (isterse boşasın beni) ben eşimin kariyerini bitirirdim kesin ve net.
Eminsiniz dimi? Cok uzulmustum sizin yorumunuzu gorunce cok sevindim. Yalan haber olduguna emin olmak istiyorum nolur gercek olmasin
Doğru aslında bu sene ağır grip ve bağırsak enfeksiyonu salgını diyorlardı hep. Corona sadece bağırsak enfeksiyonu ile de seyredebiliyo diye de okudum bi yerde (doğruysa) nerede hatırlamıyorum. Ben bile 2 kez bağırsak enfeksiyonu oldum bu kış ve 2 gün kadar ağrıdan sabaha kadar kıvranmıştım. Daha önce hiç bağırsak sorunum olmamıştı ve temizliğe de çok dikkat ederim yani.
Prof de oturduğu yerden duyumla konuşuyorsa oho sabaha kadar virüs rüyası gördüm sürekli test yaptırıp duruyordumAz önce anne TV'ye çıkıp olayı yalanladı ! Gözlerimle gördüm ...
olmuyor iste para olmayinca ekmek yok ne yeyip ne içeceğiz birikimimde yok butun birikimle araba aldik ya ne yapacağız cidden ise olmayanlar ne yapacak ne yiyip ne icecekler ne hala düştük yarabbi ya lanet olsun çinlilere şu illet geçsin birdaha cinli falan görürsem dovecem oldurene kadar dovecem hepsinden nefret ediyorumBen de böyleyim. Eşim için korkuyorum, bana bulaşırsa ona da bulaşır, bu yüzden ellerim şu an yara olmuş halde. Çamaşırlar 60+ derecede yıkanmaktan tanınmaz birer kumaş parçası halindeler. Eşim bu virüs nedeniyle artık evden çalışıyor, skyp üzerinden derslerini veriyor ama bir çok öğrencisi de yine virüs yüzünden dersleri iptal etti. Neyse ki böyle bir imkanı var. Olmasaydı, dışarıda çalışmak zorunda olsaydı, (isterse boşasın beni) ben eşimin kariyerini bitirirdim kesin ve net.
Haber yalan olabilir de olay imkansız değil yani.Eminsiniz dimi? Cok uzulmustum sizin yorumunuzu gorunce cok sevindim. Yalan haber olduguna emin olmak istiyorum nolur gercek olmasin
Prof de oturduğu yerden duyumla konuşuyorsa oho sabaha kadar virüs rüyası gördüm sürekli test yaptırıp duruyordumteşekkürler
Virus beynine vurmus heralde. Nasil uzuldum okuyunca haberi. Kul hakkina giriyor farkinda degil.yemin de edeyim az önce anne haberlere çıktı olayı yalanladı amaaaaaaaa
şöyle bir cümle kurdu bir daha böyle bir şey yapmayacağım.... annenin bir kurgusu olabilir popüler video olmak için. Yoksa neden bir daha böyle bir şey yapmayacağım desin ki ?
kim yahu buabla vallahide billahi kadını haberlerde gözlerimle gördüm, yukarıda da yazdım. Şöyle ilginç bir cümle kurdu bir daha böyle bir şey yapmayacağım internette her habere inanmayın dedi.
olmuyor iste para olmayinca ekmek yok ne yeyip ne içeceğiz birikimimde yok butun birikimle araba aldik ya ne yapacağız cidden ise olmayanlar ne yapacak ne yiyip ne icecekler ne hala düştük yarabbi ya lanet olsun çinlilere şu illet geçsin birdaha cinli falan görürsem dovecem oldurene kadar dovecem hepsinden nefret ediyorum
kim yahu bu
abla vallahide billahi kadını haberlerde gözlerimle gördüm, yukarıda da yazdım. Şöyle ilginç bir cümle kurdu bir daha böyle bir şey yapmayacağım internette her habere inanmayın dedi.
Ülkemiz vatandaşları için yüce rabbimden beyinlerini kullanma yetisini istiyorumabla vallahide billahi kadını haberlerde gözlerimle gördüm, yukarıda da yazdım. Şöyle ilginç bir cümle kurdu bir daha böyle bir şey yapmayacağım internette her habere inanmayın dedi.
Malesef aynen böyle söylediay nolur bu cümle gerçek olmasın yagerçekten dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?