Kazencim ne yazık ki bunlar farklı vakalarabla vallahide billahi kadını haberlerde gözlerimle gördüm, yukarıda da yazdım. Şöyle ilginç bir cümle kurdu bir daha böyle bir şey yapmayacağım internette her habere inanmayın dedi.
Anketi henüz cevaplamadım.
Sağlık bakanına saldırmak istemiyorum ama elimizdeki en büyük kozun yakalanmamak olduğunu söyleyince,umudumu yitirdim.
Niyeti iyidir mutlaka ama,yapabilecekleri de sınırlı tabii ki.
Belki önlem için teşvik etmek,motive için tedbir sıralamak...Daha ilerisi maalesef yok!
Abi bi de fotoğraf koymuşlartamamen yalan haber !
kendince krizi fırsata çevirmeye çalışan minik kafalar. daha fazla yazarsam ban yerim.
Haber iki gün arayla önce bebek öldü sonraki haberde. Başka bir anne öldü diye verildi. hatta ben iki farklı olay aynı şehirde aynı hastanede nasıl gerçekleşti derken sonuç ortada.Kocaeli diyince habere kulak kesildim, kim olduğunu bilmiyorum
Kazencim ne yazık ki bunlar farklı vakalar
Senin dediğin kişi resim öğretmeni ş.b.
Fakat hayatını kaybeden kişi Betül Aydın... İkisi de Kocaeli'den.
Keşke yalan haber olsaydı ikisi de.
Malesef aynen böyle söyledi
nadir olmakla beraber bazı hastalarda mide bulantısı ve ishal semptom olarak görülüyormuş. çok yaygın olmadığını söylüyorlar. sizinki beslenme kaynaklıdır bence.
ben gayet güzel anladım.okudugunuzu ne guzel anlamamissiniz
dediğim gibi ben TV'de bir kadın gördüm bebeğimi coronadan kaybetmedim tamamen yalan haber dedi.
2 vaka vs bunu bilmiyorum, sadece gördüğümü paylaşıyorum.
dediğim gibi ben TV'de bir kadın gördüm bebeğimi coronadan kaybetmedim tamamen yalan haber dedi.
2 vaka vs bunu bilmiyorum, sadece gördüğümü paylaşıyorum.
Belki oyledir tabi hem 2 kez oldu hem evde kimseye bulaşması. Ama sebep de yoktu ona şaşırdım hep aynı şeyler yediklerim ki dışarıdanda yemem. Benimki olabilecek şey tabi ama o gripler düşündürücü.
Rahatsiz olan benim eşim değil bana buluşturacak diye korkuyorum
Is yerinde tek başına zaten . Üniversite de olduğu için okullar kapalı personelde sıra ile bir gün gidip bir gün gitmiyor eşim ise gidip oturuyor sadece . Keşke bu şekilde gidenlere tamamen izin verseler nasılsa çalışmıyorlar zaten
Kazencim ne yazık ki bunlar farklı vakalar
Senin dediğin kişi resim öğretmeni ş.b.
Fakat hayatını kaybeden kişi Betül Aydın... İkisi de Kocaeli'den.
Keşke yalan haber olsaydı ikisi de.
aa evet hatta markete bile 2.5 yasindaki oglumu yolluyorum sen nede olsa tasiyicisin sana birsey olmaz diyorum:))..benim yazdigim mesajla anladiginiz arasinda hic alaka yok ben virusun cocuklari daha az etkilemesinin tasiyici konumda olmalarina ragmen iyi birsey oldugunu yazdim daha net yazmama gerek yoktur heralde alakasiz biryere cekmeyeceginizi umuyorumben gayet güzel anladım.
çocuğun taşıyıcı olması için dışarı ile teması olması gerekir. bu da ebeveyninin sorumsuzluğu demektir.çocuklar semptomsuz bile geçirebildiği için de ciddi taşıyıcı ve yayıcı gruptur.okullar bu yüzden kapatıldı.markete girişleri yasaklandı. siz çocuğu dışarıya oynamaya , bisiklet sürmeye yollayanlardan mısınız yoksa :)))
Maalesef gerçek.Aaa gerçek mi yahu o en büyük koz yakalanmamak olayı? Ben dalga geçmek için montaj yapmışlar zannettim
bir ihtimal elbette. benim bağırsaklarımda hassasiyet var mesela. irritable bağırsak sendromu denen şeyi sıklıkla yaşarım. o nedenle bu bende belirti olsa bile virüse yormam. sizin sık yaşadığınız birşey değilse yaşamış olabilirsiniz. ama ateşsiz seyredeğini sanmıyorum. ateş var mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?