bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
abla vallahide billahi kadını haberlerde gözlerimle gördüm, yukarıda da yazdım. Şöyle ilginç bir cümle kurdu bir daha böyle bir şey yapmayacağım internette her habere inanmayın dedi.
Kazencim ne yazık ki bunlar farklı vakalar
Senin dediğin kişi resim öğretmeni ş.b.
Fakat hayatını kaybeden kişi Betül Aydın... İkisi de Kocaeli'den.
Keşke yalan haber olsaydı ikisi de.

Aaa gerçek mi yahu o en büyük koz yakalanmamak olayı? Ben dalga geçmek için montaj yapmışlar zannettim

kendince krizi fırsata çevirmeye çalışan minik kafalar. daha fazla yazarsam ban yerim.

bu başlıkta ağır hakaret yok ise ban yok ....

Ağır hakaret ; ana avrat sövmek, yedi ceddine selam söylemek, kurumlara hakaret etmek,

Başka bir konuda da yazmıştım burada da yazayım ; kişileri eleştirebilirsiniz fakat kurumları değil. Kurumlar cansız varlıktır, kararı veren veya uygulayan kurum değil onu yönetendir.

Örnek veriyorum Kızılay'a laf söyletmem ama Kızılay'ın başında ki sözde müdürü eleştirebilirsiniz.

Bakın bu çok güzel bir örnek.

Mune sende gör de bu mesajı mı : )

Kocaeli diyince habere kulak kesildim, kim olduğunu bilmiyorum
Haber iki gün arayla önce bebek öldü sonraki haberde. Başka bir anne öldü diye verildi. hatta ben iki farklı olay aynı şehirde aynı hastanede nasıl gerçekleşti derken sonuç ortada.

dediğim gibi ben TV'de bir kadın gördüm bebeğimi coronadan kaybetmedim tamamen yalan haber dedi.

2 vaka vs bunu bilmiyorum, sadece gördüğümü paylaşıyorum.

Malesef aynen böyle söyledi

sanırım en az 50 milyon ölmeden akıllanmayacağız toplum olarak. yada toplumun o kesimi akıllanmayacak.
ispanyol gribinde 40 milyon insanın ölme nedeni 1. dünya savaşı sırasında yokluk olmasıydı. şimdi kıtlık olmadığı halde ülkece popülasyonun yarısı, insanların almayan kafaları yüzünden ölecek bu gidişle.
gerçi bu da bir kıtlık hali ama yiyecekle alakalı değil.

nadir olmakla beraber bazı hastalarda mide bulantısı ve ishal semptom olarak görülüyormuş. çok yaygın olmadığını söylüyorlar. sizinki beslenme kaynaklıdır bence.

Belki oyledir tabi hem 2 kez oldu hem evde kimseye bulaşması. Ama sebep de yoktu ona şaşırdım hep aynı şeyler yediklerim ki dışarıdanda yemem. Benimki olabilecek şey tabi ama o gripler düşündürücü.

okudugunuzu ne guzel anlamamissiniz
ben gayet güzel anladım.
çocuğun taşıyıcı olması için dışarı ile teması olması gerekir. bu da ebeveyninin sorumsuzluğu demektir.çocuklar semptomsuz bile geçirebildiği için de ciddi taşıyıcı ve yayıcı gruptur.okullar bu yüzden kapatıldı.markete girişleri yasaklandı. siz çocuğu dışarıya oynamaya , bisiklet sürmeye yollayanlardan mısınız yoksa :)))

dediğim gibi ben TV'de bir kadın gördüm bebeğimi coronadan kaybetmedim tamamen yalan haber dedi.

2 vaka vs bunu bilmiyorum, sadece gördüğümü paylaşıyorum.

Ben de şimdi Baktım haberlere, vefat eden bebeği değil öğretmenmiş sanırım farklı kişiler

bir ihtimal elbette. benim bağırsaklarımda hassasiyet var mesela. irritable bağırsak sendromu denen şeyi sıklıkla yaşarım. o nedenle bu bende belirti olsa bile virüse yormam. sizin sık yaşadığınız birşey değilse yaşamış olabilirsiniz. ama ateşsiz seyredeğini sanmıyorum. ateş var mıydı ?

Rahatsız demiyorum. Bulaşma riskini minimuma indirmek için maske takmalı herkes. Özellikle toplu taşıma kullanıyorsa.

Şeyda Öğretmen ; "Bebeği virüs nedeniyle öldü" denilen öğretmen açıklama yaptı! "Sağlıklıyım gayet iyiyim, bebek de aynı şekilde iyi"

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde ikamet eden 8 aylık hamile Betül Aydın'ın korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaynak Yeniçağ: Hamile kadın korona virüsten öldü

2 farklı habermiş ...

haberleri açtım bekliyorum aynı haber bir daha çıkar...

aa evet hatta markete bile 2.5 yasindaki oglumu yolluyorum sen nede olsa tasiyicisin sana birsey olmaz diyorum:))..benim yazdigim mesajla anladiginiz arasinda hic alaka yok ben virusun cocuklari daha az etkilemesinin tasiyici konumda olmalarina ragmen iyi birsey oldugunu yazdim daha net yazmama gerek yoktur heralde alakasiz biryere cekmeyeceginizi umuyorum

peki o zaman son cümlemi bu mesaj uzerinden soyleyeyim;
sizin çocugunuzun bir şekilde sizin dışınızda birinden virüsü alması demek sizin de otomatik olarak enfekte olmanız demek. böylece sizin de yüzlerce kişiyi enfekte etmeniz demek.
yani çocuklara bşy olmasın da taşıyıcı olsunlar ne yapalım denecek bir durum yok.

İngiltere ve Hollanda hariç önümüzdeki tüm ülkelerin toplam iyileşen sayısı vefat edenlerden fazla. Bizim gidişat da değişir inşallah Almanya ve İrandaki farka bakın bide.

Eklentiler

• 20200331_140522.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 69

Ölçmedim ama hafifti ve çabuk geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…