- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
Ayy o bendede oldu hatta acile gittim ilk kez bu kadar kötü olmuştum valla olabilirDoğru aslında bu sene ağır grip ve bağırsak enfeksiyonu salgını diyorlardı hep. Corona sadece bağırsak enfeksiyonu ile de seyredebiliyo diye de okudum bi yerde (doğruysa) nerede hatırlamıyorum. Ben bile 2 kez bağırsak enfeksiyonu oldum bu kış ve 2 gün kadar ağrıdan sabaha kadar kıvranmıştım. Daha önce hiç bağırsak sorunum olmamıştı ve temizliğe de çok dikkat ederim yani.
İngiltere ve Hollanda hariç önümüzdeki tüm ülkelerin toplam iyileşen sayısı vefat edenlerden fazla. Bizim gidişat da değişir inşallahAlmanya ve İrandaki farka bakın bide.
Zaten birkaç yeni korona tespit edilmiş bilerek yapılmış olabileceği fikri nedense bende oturmaya başladı yoksa tamamen yasaklanması gerekirdi o pazarların iğrenç insanlar mideleri nasıl alıyor hayret bişeyKorona kesmedi Çinlileri yeni yeni virusler lazim demekki
Ben biraz bahsedeyim..Ingilterede iş verenler işçilerin maaşını odeyemediginde her işçi için maaşın %20 sini hükümet karşılıyor. Elektrik,şu,doğalgaz gibi giderlerin ödemesi ertelendi. Faizler düştü. Kredi ödemeleri ertelendi.su an için en azından bunlar biraz rahatlattı herkesi.Avrupa da yaşayan arkadaşlar daha iyi bilir, keşke biraz bahsetseler.
Ben amerika dan az buçuk haberdarim
Benzer isyanlar orada da var.
Doktorların çöp posetlerinden önlük yaptığı fotoğraflar paylaşılıyor.
Hastaneler ekipman yetersizliğinden ve hasta yoğunluğundan şikayetçi.
Genelde bunlara denk geliyorum, cünkü tanıdıklarım cogunlukla saglik personeli.
Ama bunların haricinde insanların bizdeki kadar işsiz kalma, geçinme endişesi yok. Yada bana denk gelmedi.
Biz zaten corona dan sağ kalsak, stresten gideceğiz.
Tahminen Çoğu şehirde var devlet hastaneleri dolduğundan dolayı özel hastaneler de başlamış durumda. Fakat paylaşılması yasakmış.Hangi şehirde görülmüş?
Aaa, hem altta, hem sitenin morunda olunca görememişim. Teşekkürlerduruyor ?
Manyak mı yok memlette ya..bazen öyle şeylere şahit oluyoruz ki, bu kadar da aptal olunabiliyormuş meğer diye şükür namazı kılasım geliyor.Hayret ediyorum ya hadi yüzlerce ölü varmış binlerce ölü varmış demelerine zaten inanmıyorum da bir de senaryo kurup hikaye anlatıyorlar şaşkınım. Neyse çok üzülmüştüm, gerçek olmamasına sevindim.
Manyak mı yok memlette ya..bazen öyle şeylere şahit oluyoruz ki, bu kadar da aptal olunabiliyormuş meğer diye şükür namazı kılasım geliyor.
Şu ambulansın yolunu kesip, camlarına falan vurup,hasta kim , corono mı diye hesaba çeken, sonra da cevap alamayınca saldırana ne demelii
Yazık yani yazik böyle bir başlık neden siyaset bölümüne koyulur? Daha geçen siyaset yok biz burada hemhal olalım diye açtık demiştiniz oysa??
Kayırma mı? Yoksa ne?
Konuyu anlayamadım, hangisi yalan haber çıktı? Kocaeli'nde 25 yaşında bir kadın vardı 32 haftalık hamileymiş, bebek vefat etmiş kadın da yoğun bakıma kaldırılmış, o değil değil mi?Böyle uyduranların tedavi edilmesi lazım ya gerçekten neyinden beslenir insan böyle birşeyin
AminnnnSu tweet i yeni gordum. Geniz akıntısı yok deniyordu. Birebir yasadim bunlari bogaz kaşıntısi ile birlikte ama o kaşıntı oyle boyle degildi. Şubatta ve uc hafta sürdü.
Belirtiler cok kafa karıştirici. Dilek hemşiremize Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsin
Konuyu anlayamadım, hangisi yalan haber çıktı? Kocaeli'nde 25 yaşında bir kadın vardı 32 haftalık hamileymiş, bebek vefat etmiş kadın da yoğun bakıma kaldırılmış, o değil değil mi?
Korona testi pozitif çıkan 8 aylık hamile öğretmen bebeğini kaybetti
Kocaeli'de resim öğretmenliği yapan 8 aylık hamile olan Şeyma Batmaz’ın (25) Korona Virüs testi pozitif çıktı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğuma alınan Şeyma Batmaz’ın bebeği yaşamını yitirirken, genç kadının yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.m.haber7.com
Ben biraz bahsedeyim..Ingilterede iş verenler işçilerin maaşını odeyemediginde her işçi için maaşın %20 sini hükümet karşılıyor. Elektrik,şu,doğalgaz gibi giderlerin ödemesi ertelendi. Faizler düştü. Kredi ödemeleri ertelendi.su an için en azından bunlar biraz rahatlattı herkesi.
Ben açıkçası bu güne kadar hükümeti destekliyordum. Ama gördüm ki halk en zor gününde devletinden destek bekliyor ve karşılık verilmiyor.
Üstelik bu desteği alabilmek için insanlar yıllardır vergiler ödemiş..böyle günler için degil se ne zaman için kullanılacak o vergiler?
Hani çok iyiydi ekonomi?
Hani Suriyelilere bile harcayabilecegimiz kadar çok para vardi devletin kasasında?
Böylesine zor günler yaşarken halkına destek vermeyen hükümet birdaha asla kendisi için oy istemesin..hangi yüzle isteyecek? Ne hakla isteyecek? Artık üstüne para verseler bir kez daha desteklemem. Bitti nokta.
Sevindim aslında, haberi ilk okuduğumda çok üzülmüştüm kim bilir bebeğini beklerken ne hayaller kurmuştur deyip içerliyordum kendi kendime ama diğer haber için çok üzüldüm minicik bir bebek annesiz mi açtı gözlerini dünyayaBu haber yalanmış anladığım kadarıyla, bebeğin öldüğüne dair olan haber.
Bir diğer öğretmen yine 8 aylık hamileymiş, öğretmen vefat etmiş bebeği ameliyatla doğmuş ve yaşıyormuş, bu haber gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?