bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ayy o bendede oldu hatta acile gittim ilk kez bu kadar kötü olmuştum valla olabilir

İngiltere ve Hollanda hariç önümüzdeki tüm ülkelerin toplam iyileşen sayısı vefat edenlerden fazla. Bizim gidişat da değişir inşallah Almanya ve İrandaki farka bakın bide.

Hollandada bilerek iyilesen sayilarini tam vermiyolar. Yetiskinler biraz daha ciddiye alsin diye, cunku disari cikma yasagi yok. Hatta 12 yasina kadar cocuklar parklarda oynayabilirmis. Maksat grup olarak viruse bulasip bagisiklik kazanmakmis.
Hasta sayisina gelince, diyelimki bir evde birinde korona varsa o kisi oncelikle evde karantinaya giriyor. Ve cogu zaman zaten ev halkinida hastalandiriyo ama bu kisileri test etmiyolar. Yani sayi belki 2 veya fazlayken test edilen tek kisi uzerinden sayi cogaliyor.
Zaten saglik bakanimiz istifa etti ilk hafta, basbakanimizda yuzumuze yuzumuze hepimiz hastalanacagiz, kacisi yok dedi. Cok rahatladik sagolsun. Bir hafta sonra dogum yapacagim, bakalim o zamana kadar hastaneler ne durumda olacak.

Korona kesmedi Çinlileri yeni yeni virusler lazim demekki
Zaten birkaç yeni korona tespit edilmiş bilerek yapılmış olabileceği fikri nedense bende oturmaya başladı yoksa tamamen yasaklanması gerekirdi o pazarların iğrenç insanlar mideleri nasıl alıyor hayret bişey

Ben biraz bahsedeyim..Ingilterede iş verenler işçilerin maaşını odeyemediginde her işçi için maaşın %20 sini hükümet karşılıyor. Elektrik,şu,doğalgaz gibi giderlerin ödemesi ertelendi. Faizler düştü. Kredi ödemeleri ertelendi.su an için en azından bunlar biraz rahatlattı herkesi.
Ben açıkçası bu güne kadar hükümeti destekliyordum. Ama gördüm ki halk en zor gününde devletinden destek bekliyor ve karşılık verilmiyor.
Üstelik bu desteği alabilmek için insanlar yıllardır vergiler ödemiş..böyle günler için degil se ne zaman için kullanılacak o vergiler?
Hani çok iyiydi ekonomi?
Hani Suriyelilere bile harcayabilecegimiz kadar çok para vardi devletin kasasında?
Böylesine zor günler yaşarken halkına destek vermeyen hükümet birdaha asla kendisi için oy istemesin..hangi yüzle isteyecek? Ne hakla isteyecek? Artık üstüne para verseler bir kez daha desteklemem. Bitti nokta.

Corona yüzünden midem bulanıyor bulantilarla yaşıyorum... Rabbime havale ediyorum... Biktimmmmmmmm

Manyak mı yok memlette ya..bazen öyle şeylere şahit oluyoruz ki, bu kadar da aptal olunabiliyormuş meğer diye şükür namazı kılasım geliyor.

Şu ambulansın yolunu kesip, camlarına falan vurup,hasta kim , corono mı diye hesaba çeken, sonra da cevap alamayınca saldırana ne demelii

Evet o beyinsizleri de gördüm, diyecek söz bulamıyorum

Yazık yani yazik böyle bir başlık neden siyaset bölümüne koyulur? Daha geçen siyaset yok biz burada hemhal olalım diye açtık demiştiniz oysa??
Kayırma mı? Yoksa ne?

Dün akşam yapılan açıklama sonrasında yapılan yorumlar siyasi içeriğe kaymıştır. Başka bölümde siyasi içerik paylaşımı yasak olduğu için ve bu tür paylaşım yapanlar ceza almasın diye böyle uygun gördük.

Kelimeleri kullanırken dikkat ederseniz sevinirim, kayırma vs imalar hoş gözükmüyor.

Ailemden birin maaşı yarıya düştü, diğeri Mayıs'a kadar işsiz kaldı. Aile geçindiriyor bu insanlar. Birinin işvereni destek için İŞKUR a başvurmuş reddedilmiş, tekrar başvuracaklardı. İşçisini çıkarmamak için direnen bir sürü küçük işletme var. Söylenecek çok şey var söylemek dahi istemiyorum. Bunların hepsini çok konuştuk, şehir hastaneleri gereksşz salgın ve savaş için tehlikeli yazdım bu başlıkta , üstelik maddi boyutuna bile gelmedik işin şu durumda bir de o var. Hükümet yanlıları bastı eksiyi, gerçekten sizler neler istiyorsunuz? Para ! vergi size ve komşunuza dar günümde kullanılmasında tanımadığınız etmediğiniz bilmem ne holdingine mi gitsin? Amacınız gerçekten ne ? Garantili havalanı, yol yapıp dolar Euro üzerinden ödeme yapmak nedir? Yenı yapılan havalanın işletmecisi parasını istiyormuş bilmem kaç milyar Euro, hem de bu yoklukta. İster ama ya bu antlaşmaya imza atanlar ? Bugün çıkmış bağış istiyorlar hangi hakla kimden? Yedirmeseydiniz, yemeseydiniz devletin yani halkın bütçesini birilerine! bu ülkeye yetecek bu günleri geçirecek kadar parası vardı bu ülkenin. Dımdızlak kaldı herkes ortada. Hastalık bir yandan, parasızlık çaresizlik bir yandan. Elektrik su doğalgaz faturaları gıda masrafları kapıda.

Böyle uyduranların tedavi edilmesi lazım ya gerçekten neyinden beslenir insan böyle birşeyin
Konuyu anlayamadım, hangisi yalan haber çıktı? Kocaeli'nde 25 yaşında bir kadın vardı 32 haftalık hamileymiş, bebek vefat etmiş kadın da yoğun bakıma kaldırılmış, o değil değil mi?

Aminnnn

Bu haber yalanmış anladığım kadarıyla, bebeğin öldüğüne dair olan haber.

Bir diğer öğretmen yine 8 aylık hamileymiş, öğretmen vefat etmiş bebeği ameliyatla doğmuş ve yaşıyormuş, bu haber gerçek

Ingiltere bir zahmet halkina birseyler yapsin. Yuzyillardir butun dunyayi somurmus bir ulkeden bunlar az bile.

Sevindim aslında, haberi ilk okuduğumda çok üzülmüştüm kim bilir bebeğini beklerken ne hayaller kurmuştur deyip içerliyordum kendi kendime ama diğer haber için çok üzüldüm minicik bir bebek annesiz mi açtı gözlerini dünyaya
Benim kuzende hamile, laf dinlemiyordu bana bir şey olmaz diyordu umarım şu haberleri okur da biraz akıllanır.

Bu konuda siyasete kaymadan yorum yapmak zor oluyordu
Yerinin taşınması iyi olmuş.
Sağlık bakanlığının açıklamalarının doğru olmadığını düşündüğüm için tatmin edici bulmuyorum. Eğer açıklamaların doğruluğuna inansaydım sanırım tatmin ederdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…