Mesele o değil,mesele herşeye rağmen devletin halkına yardım etmesi..veya etmemesi..Ingiltere bir zahmet halkina birseyler yapsin. Yuzyillardir butun dunyayi somurmus bir ulkeden bunlar az bile.
Çok doğruaklımda deli sorular
RTE "suriyeliler için gerekirse 40 milyar dolar daha harcarız" demişti.
O parayı şimdi kullansak olmaz mı ? Sadece tavsiye de bulunuyorum lütfen yanlış anlamayın.
aklımda deli sorular
RTE "suriyeliler için gerekirse 40 milyar dolar daha harcarız" demişti.
O parayı şimdi kullansak olmaz mı ? Sadece tavsiye de bulunuyorum lütfen yanlış anlamayın.
Biraz toparlanıyor galiba moralim
Ayla sultan bana hep iyi gelmiştir, epey derdimi dinledi bugün
Bugünün üretimi pazardan 1 liraya aldığım havlularbu salgından sonra minik el havlularına epey ihtiyaç olacak gibi Eki Görüntüle 2611726 Eki Görüntüle 2611728
Cok guzel olmus,elinize saglik:)
Ben de hobi sepetimi karistirdim gecen gun,aksam da cekmeceleri bosalttim,bazi malzemelerim eksik fakat oyalaniyorum ufak tefek islerle.
Dikis icin super firsat aslinda,siz zaten profesyoneldiniz ve guzel makineleriniz vardi
Öyle bir para yok, iç politikaya oynama rakamları onlar " bakın biz nasıl merhametli, ekonomik olarak güçlü bir ülkeyiz , dünya lideriyiz" gibi altı boş söylemlerin kreması o. Dün bile hala bilmem ne yaptık, İtalya'ya yardım ettik diye söyleyip en son para istediler! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!O parayi Ankara anlasmasiyla suriyelilerin/gocmenlerin geri kabul anlasmasiyla ab den garantiledi,keyfi kullanamaz diye dusunuyorum.
O yuzden gocmenlere a ile baslayan marketler zincirinden aylik 1200 lira gida yardimi yapip saglik vs heryerde sinirsiz hizmet sunabildi.
Turk halkina gelince herkes kendi ohalini ilan etsin
Bu ne demek biliyor musunuz?
Arkanizda duramayiz, basinizin caresine bakin.
Suan bursadayim, trafik felc, atilan fotolara inanamiyorum.
Öyle bir para yok, iç politikaya oynama rakamları onlar " bakın biz nasıl merhametli, ekonomik olarak güçlü bir ülkeyiz , dünya lideriyiz" gibi altı boş söylemlerin kreması o. Dün bile hala bilmem ne yaptık, İtalya'ya yardım ettik diye söyleyip en son para istediler! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!
Çalışmak zorunda olduğunuz için üzgünüm, evden bişeyler götürün dışarıdan bişey almayın zaten.. benim oturduğum yer oldukça ıssız hava iyi olursa kapının önüne çıkarıyorum çocukları 1 saat, bugün hava iyiydi indik hava aldık..Durumlar nasıl arkadaşlar , ben çok sıkılmaya başladım.
Sabahın köründe tek basıma işe gidiyorum.
Her taraf ıssız.
Öğlen yiyecek yemek için açık yer bile bulamıyorum.
Kimse yok ses yok Seda yok.
Ölüm haberleri de açıklanmıyor zaten.
Bence daha fazla ölü ama söylenmiyor.
Ya da hasta sayısı.
Ne olacak böyle
Artık hava almaya bile korkuyorum.Çalışmak zorunda olduğunuz için üzgünüm, evden bişeyler götürün dışarıdan bişey almayın zaten.. benim oturduğum yer oldukça ıssız hava iyi olursa kapının önüne çıkarıyorum çocukları 1 saat, bugün hava iyiydi indik hava aldık..
Nerde yasiyorsunuz? Her tarafin issiz olmasi iyi bi sey su anki durum icin.Benim de esim calisiyor .ben evdeyim.calusmak zorunda olmayanlar en sansli kesim.Tabii market ,alisveris vs cok dikkatli olmal lazim.Durumlar nasıl arkadaşlar , ben çok sıkılmaya başladım.
Sabahın köründe tek basıma işe gidiyorum.
Her taraf ıssız.
Öğlen yiyecek yemek için açık yer bile bulamıyorum.
Kimse yok ses yok Seda yok.
Ölüm haberleri de açıklanmıyor zaten.
Bence daha fazla ölü ama söylenmiyor.
Ya da hasta sayısı.
Ne olacak böyle
İstanbulNerde yasiyorsunuz? Her tarafin issiz olmasi iyi bi sey su anki durum icin.Benim de esim calisiyor .ben evdeyim.calusmak zorunda olmayanlar en sansli kesim.Tabii market ,alisveris vs cok dikkatli olmal lazim.
İstanbul
Malesef dışarı çıkmak bile zor
Yani savaş zamanında gibiyiz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?