Yuh ya böyle duyarsız cahil Kişiler yüzünden hasta olacağız ona yanıyorumvalla dün güneş vardı millet piknik yapıyordu.
polis arabayla geçip anons yaptı.
ne piknikçiler istifini bozdu ne polis inip birşey dedi..
Canim dikis cektiAslında prof olan ablam bendeki aile geleneği
Pazardan almıştım havluları artık dantellerle revize ettim, dikiş odamda ne var ne yok döktümonu da yaparım bunu da yaparım diye neler tıkmışım makinam bir tane, tanıştırayım Ayla sultan , iyi dostumdur kendisi çok kahrımı çekiyor Eki Görüntüle 2611879
Canim dikis cekti
@DenizinYosunKokusu Aslında prof olan ablam bendeki aile geleneği
Pazardan almıştım havluları artık dantellerle revize ettim, dikiş odamda ne var ne yok döktümonu da yaparım bunu da yaparım diye neler tıkmışım makinam bir tane, tanıştırayım Ayla sultan , iyi dostumdur kendisi çok kahrımı çekiyor Eki Görüntüle 2611879
direk balkona da koyabilirsin balkonun var ise. orada havalanır kalırlar. sende sonrasında ellerini yıkarsınMarket alisverisleriyle ilgili cok dikkatli olmak gerek sanirim.. Okudugum haberlerde kisilerle olan iliskilerine ve hijyen kurallarina oldukca dikkat eden insanlara bile bulastigini gorunce korkmaya basladim.
Ben yaptigimiz alisverisleri bosaltmadan once 2-3 gun kilerde bekletiyordum ama virusun yuzeylerde yasama suresi ile ilgili de celiskili aciklamalar var. Ve bu beni tedirgin etmeye basladi. Bekletmek yeterli olmayabilir.
Bundan sonra aldigimiz paketli gidalari eve cikarmadan once garaja koyup orada dezenfekte etmeyi ve 1-2 gun bekletmeyi dusunuyorum.
Kileride bastan asagi bosaltip tum urunleri dezenfekte edecegim birazdan. Durduk yere basima is. Zaten moralim bozuk hic birsey yapasim yok.
bende her paketi suyla falan yikiyordumda su sadece yeterli degil sanirim bende yikayip bekletmeye basladim 3 gün bekletiyorum her yerde farklı aciklamalar var neye güveneceğizMarket alisverisleriyle ilgili cok dikkatli olmak gerek sanirim.. Okudugum haberlerde kisilerle olan iliskilerine ve hijyen kurallarina oldukca dikkat eden insanlara bile bulastigini gorunce korkmaya basladim.
Ben yaptigimiz alisverisleri bosaltmadan once 2-3 gun kilerde bekletiyordum ama virusun yuzeylerde yasama suresi ile ilgili de celiskili aciklamalar var. Ve bu beni tedirgin etmeye basladi. Bekletmek yeterli olmayabilir.
Bundan sonra aldigimiz paketli gidalari eve cikarmadan once garaja koyup orada dezenfekte etmeyi ve 1-2 gun bekletmeyi dusunuyorum.
Kileride bastan asagi bosaltip tum urunleri dezenfekte edecegim birazdan. Durduk yere basima is. Zaten moralim bozuk hic birsey yapasim yok.
Bahsettiğiniz yine aynı haber değil miBu haber yalanmış anladığım kadarıyla, bebeğin öldüğüne dair olan haber.
Bir diğer öğretmen yine 8 aylık hamileymiş, öğretmen vefat etmiş bebeği ameliyatla doğmuş ve yaşıyormuş, bu haber gerçek
Bahsettiğiniz yine aynı haber değil mi
Market alisverisleriyle ilgili cok dikkatli olmak gerek sanirim.. Okudugum haberlerde kisilerle olan iliskilerine ve hijyen kurallarina oldukca dikkat eden insanlara bile bulastigini gorunce korkmaya basladim.
Market alisverisleriyle ilgili cok dikkatli olmak gerek sanirim.. Okudugum haberlerde kisilerle olan iliskilerine ve hijyen kurallarina oldukca dikkat eden insanlara bile bulastigini gorunce korkmaya basladim.
Ben de maske dikeceğim kendime ve kardeşime. Havada birkaç dakikalığına asılı kalabilen küçük damlacıklar olasılığını duyduğumdan beri sağlık çalışanlarının stoklarına dokunmadan kendi maskemi yapma derdindeyim.
Maske dikilir çok basit bir dikimi var ama uygun kumaş bulmak sıkıntı, gerçek nano kumaşlar öyle piyasada satılmıyor
aklıma çok güzel bir uygulama geldi .... Siz sorularınızı sorun bunları bir havuz yapıp orada toparlıyalım.
Mesela,
Havadan bulaşır mı ?
Hayır bulaşmaz AMA
o ortamda biri hapşurmuş ise havada 2 saat askıda kalabilen bu virüsün bulaşma ihtimali var.
Gelen kargolardan bulaşır mı?
Hayır kargo içeriği giyim, eşya vb ise size bulaşmaz AMA
kargoyu getiren kargocunun kutuya teması var ve onda virüs var ise bu virüsün bulaşma ihtimali var.
Arkadaşlar, şimdiye kadar bazı işlemleri kuaför / güzellik salonunda yaptırıp şimdi kendi yapmaya çalışırken traji komik anlar yaşayan var mı? Hadi anlatın da gülelim, buna ihtiyacım var çünkü şu an sağ kaşımın ortası yok kenarları duruyor.
Mutfak kurulama bezleri var ya, onlar o kumaşlara en yakın olanı. Makalelerin birinde görmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?