bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
valla dün güneş vardı millet piknik yapıyordu.
polis arabayla geçip anons yaptı.
ne piknikçiler istifini bozdu ne polis inip birşey dedi..
Yuh ya böyle duyarsız cahil Kişiler yüzünden hasta olacağız ona yanıyorum (
Ya geçen gün ki Doğum günü partisine ne demeli villada
Böyle yaparlarsa çok bekleriz Bugünlerin geçmesini daha

@DenizinYosunKokusu Aslında prof olan ablam bendeki aile geleneği
Pazardan almıştım havluları artık dantellerle revize ettim, dikiş odamda ne var ne yok döktüm onu da yaparım bunu da yaparım diye neler tıkmışım makinam bir tane, tanıştırayım Ayla sultan , iyi dostumdur kendisi çok kahrımı çekiyor

Market alisverisleriyle ilgili cok dikkatli olmak gerek sanirim.. Okudugum haberlerde kisilerle olan iliskilerine ve hijyen kurallarina oldukca dikkat eden insanlara bile bulastigini gorunce korkmaya basladim.

Ben yaptigimiz alisverisleri bosaltmadan once 2-3 gun kilerde bekletiyordum ama virusun yuzeylerde yasama suresi ile ilgili de celiskili aciklamalar var. Ve bu beni tedirgin etmeye basladi. Bekletmek yeterli olmayabilir.

Bundan sonra aldigimiz paketli gidalari eve cikarmadan once garaja koyup orada dezenfekte etmeyi ve 1-2 gun bekletmeyi dusunuyorum.

Kileride bastan asagi bosaltip tum urunleri dezenfekte edecegim birazdan. Durduk yere basima is. Zaten moralim bozuk hic birsey yapasim yok.

Canim dikis cekti

Ben de maske dikeceğim kendime ve kardeşime. Havada birkaç dakikalığına asılı kalabilen küçük damlacıklar olasılığını duyduğumdan beri sağlık çalışanlarının stoklarına dokunmadan kendi maskemi yapma derdindeyim.

direk balkona da koyabilirsin balkonun var ise. orada havalanır kalırlar. sende sonrasında ellerini yıkarsın

bende her paketi suyla falan yikiyordumda su sadece yeterli degil sanirim bende yikayip bekletmeye basladim 3 gün bekletiyorum her yerde farklı aciklamalar var neye güveneceğiz

Bahsettiğiniz yine aynı haber değil mi

Arkadaşlar, şimdiye kadar bazı işlemleri kuaför / güzellik salonunda yaptırıp şimdi kendi yapmaya çalışırken traji komik anlar yaşayan var mı? Hadi anlatın da gülelim, buna ihtiyacım var çünkü şu an sağ kaşımın ortası yok kenarları duruyor.

Paketli gıdaları direk yıkıyorum
Biraz bulaşık deterjanı biraz çamaşır suyu tamam. İlk başlarda kilerde bekletiyordum ama sonra içime sinmedi, direk yıkayıp sonra lavaboyu dezenfekte ediyorum temizleniyordur inş.
Ekmek almayı da bıraktım evde yapıyorum artık çünkü onu temizleme şansı yok, paketli bile olsa biri onu pakete koyuyor güvenemiyorum
En çok sebzelerden korkuyorum çünkü sirke çözüm değil, aklımı zorluyor sebzeler

2 saat açık havada bekletmek yeterli. İçinize sinmiyorsa sabunlu suyla paketleri silip ayrı kaplara boşaltabilirsiniz. Sonra ellerinizi yıkarsınız, poşetleri de atarsınız.

Maske dikilir çok basit bir dikimi var ama uygun kumaş bulmak sıkıntı, gerçek nano kumaşlar öyle piyasada satılmıyor

Maske dikilir çok basit bir dikimi var ama uygun kumaş bulmak sıkıntı, gerçek nano kumaşlar öyle piyasada satılmıyor

Mutfak kurulama bezleri var ya, onlar o kumaşlara en yakın olanı. Makalelerin birinde görmüştüm.

Güzel olur ama bunu bence kaynaklı vermek gerekir. İşte şu şu makalede verilen bilgi, ya da Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ın şu şu tarihli şu kanaldaki konuşmasından deyip konuşmanın Youtube linkini paylaşmak gibi. Bu şekilde uzman olmayanların verdiği bilgi dezenformasyonunu da önlemiş oluruz.

Yıllardır sadece kaş aldırmaya ve yılda bir saç kestirmeye giderim. Boyamı, ağda işlerini, manikürü kendim yaparım, oje kullanmıyorum zaten, şu an kaşlarım çıktıkça etrafından alıyorum kalın kaşlı olma yolundayım fazlasına cesaret edemiyorum çünkü hiç el ayarım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…