bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
ya ne guzel sanayi tipi makinayla dikis dikmek ev tipinden daha keyifli. Cok ozendim size, su tembelligimi atabilsem benim de cok dikilecekler var

Aslında makinam ev tipi pfaff 262 şu an 45 yaşında falan eski döküm makinalardan
Hızlanması için ilave bir motor taktırdım ve makina tezgahına yerleştirdim, bu annemin icadı olan bir versiyon o yüzden adı Ayla sultan

Offf off bende aynen öyle diyorum... sürekli ambulans seslerim duyuyorum yaaa psikoljim mahvoldu

Herkes gibi benim de canım çekti Alt kata çok gürültü gidiyor mu acaba. Alsam mı bilemedim.

Allah iyiliğini versin petek pikenin iki iplik eksiği bu nefes alamayıp ölcez bu sefer

Evet biraz kalın ama geliştirilebilir. :) Ben de bir hekimin paylaşımında gördüm kendine dikmiş oluru var demek ki. İçine de elektrik süpürgesi torbasından kestiği filtreyi koymuş.

Nefes almazsak corona da kapmayız ama mantıklı heheyt.

Yazdığınız her satırı dikkatlice okudum. Çok iyimsersiniz ama inşallah...

Bir zamanlar kuaför olduğum için çok şükür saç boyamaya kadar her şeyi yapıyorum

Herkes gibi benim de canım çekti Alt kata çok gürültü gidiyor mu acaba. Alsam mı bilemedim.

İlave motoru olduğu için sesi var biraz
O yüzden altına bir parça halı koydum boğsun sesi diye, birde tekerlek taktırdım makina yere temas etmiyor yani, komşularıma sordum ses gelmiyor diyorlar
2. El makina satan yerlerde bulunur bunlar, tezgahı motoru vs toplam 3000 gibi bir rakama mal olur, makina çok pahalı değil ama tezgaha iyi para istiyorlar

neyse düşündüm de vazgeçtim kaynak filan bulamam ben : )

Gerekli bilgileri verdiklerini düşünmüyorum ölen insanların sayıları bile net olmadığını düşünüyorum hangi şehirlerde vakaların olduğu bile belirtilmiyor sadece havadan bir sayı söyleniyor ve buna inanmamızı bekliyorlar insanlar bir yandan da sokağa çıkma yasağının gelmesini bekliyor devlet ayrı milleti ayrı telden çalıyorlar şu an diken üstündeyiz resmen. Eldivensiz maskesiz dışarı çıkan insanlar da cabası hep beraber yarın sokağa çıkalım 80 milyon insan birbirini suratına tükürsün öksürsünn hepimiz rahatlayalim en iyisi

Tekerlek iyi fikir. Ev tekstilinde 11 sene çalıştım bu makinelerle. Çok sıkıldım bıraktım. Arada aklıma geliyor bir şeyler yapmak istiyorum, ev tipiyle her şeyi dikemiyorum.

Havada iki saat asılı kalıyorsa bu çok vahim bir şey o zaman bu 1,5 metre kuralı da geçersiz. Nereden bileceğiz 2 saat önce birisinin hapşırmadığını? Havadan solunumla da bulaşıyorsa asılı kalıp, o zaman hergün bir adam bir markete hapşırırsa olay bitmiş demektir. İnsanın inanası gelmiyor, o zaman bulaş vakası o kadar fazla olur ki saklanabilecek bir rakam bile olmaz. Ne düşüneceğimi bilemedim siz ne düşünüyorsunuz?

Bir site var dünyada vakalarn olduğu burdan vermek yanlis olur belki ben twitterde biri paylaşms ondan bakmistim en son guncelleme 19.03 du bazi sehirlerde benim olduğum sehirde 40 vaka 1 ölüm vardi simdi baktım . 130 vaka olmus smdi 126 2 ölüm 2 iyilesme, istanbul da güncellenmiş o zamanma simdi arasında fark 1400 küsür . Ankara güncelmemis şuanda gördüğüm

ben hiç kullanamıyorum ikisini de çünkü benim de bildiğim, hasta olan kişinin takması. evden çıkmıyorum market haricinde. çıkınca da herkesten uzak duruyorum. zaten bulamıyorum yok yani. hani takmasam da belki takmam gerekir diye alayım dedim de çok pahalıydı. böyle şeyleri devletin bedava dağıtması gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…