- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
ya ne guzel sanayi tipi makinayla dikis dikmek ev tipinden daha keyifli. Cok ozendim size, su tembelligimi atabilsem benim de cok dikilecekler varmakinam bir tane, tanıştırayım Ayla sultan , iyi dostumdur kendisi çok kahrımı çekiyorEki Görüntüle 2611879
Onlar pamuklu kumaş, en küçük sıvıyı bile emer ilaveten nefesten fazlaca nemlenir, nano kumaş ya da mayo kumaşı cinsinden bir şey lazım bence
ya ne guzel sanayi tipi makinayla dikis dikmek ev tipinden daha keyifli. Cok ozendim size, su tembelligimi atabilsem benim de cok dikilecekler var
Şunlardan bahsediyorum ama:
Eki Görüntüle 2611889
Offf off bende aynen öyle diyorum... sürekli ambulans seslerim duyuyorum yaaa psikoljim mahvolduMarket alisverisleriyle ilgili cok dikkatli olmak gerek sanirim.. Okudugum haberlerde kisilerle olan iliskilerine ve hijyen kurallarina oldukca dikkat eden insanlara bile bulastigini gorunce korkmaya basladim.
Ben yaptigimiz alisverisleri bosaltmadan once 2-3 gun kilerde bekletiyordum ama virusun yuzeylerde yasama suresi ile ilgili de celiskili aciklamalar var. Ve bu beni tedirgin etmeye basladi. Bekletmek yeterli olmayabilir.
Bundan sonra aldigimiz paketli gidalari eve cikarmadan once garaja koyup orada dezenfekte etmeyi ve 1-2 gun bekletmeyi dusunuyorum.
Kileride bastan asagi bosaltip tum urunleri dezenfekte edecegim birazdan. Durduk yere basima is. Zaten moralim bozuk hic birsey yapasim yok.
@DenizinYosunKokusu Aslında prof olan ablam bendeki aile geleneği
Pazardan almıştım havluları artık dantellerle revize ettim, dikiş odamda ne var ne yok döktümonu da yaparım bunu da yaparım diye neler tıkmışım makinam bir tane, tanıştırayım Ayla sultan , iyi dostumdur kendisi çok kahrımı çekiyor Eki Görüntüle 2611879
Allah iyiliğini versin petek pikenin iki iplik eksiği bu nefes alamayıp ölcez bu sefer
Yazdığınız her satırı dikkatlice okudum. Çok iyimsersiniz ama inşallah...Modern kölelik sistemi cöküste.
Devletler ve onlara bagli kisiler halkdan caldiklarini halka geri veriyor.
Cok güzel gelismeler bunlar :)
Kimse anlamiyor veya inanmak istemiyor hatta bunlar vergilerle bize geri dönecek saniyor ama öyle olmayacak. Almanyada ki insanlar dahi inanmiyor vergilerle geri dönecek diyorlar. Nasil birden bukadar para basabiliyoruz diye saskinlar.
inanmamakla hakli cogu kisi. ama o günler geride kaldi. erdogan bagis istemiyor bu arada.. halktan caldigini halka geri vermek zorunda. onun gibi olanlari da buna cagirdi :)
tabisi diyemez geri vermek zorundayiz vsvs diye.. oyuna uygun oynuyor napsin
Arkadaslar bu konudan sag cikacagiz büyük cogunlukla.. belki topal ama sag.
Korkmayin ve nefret yaymayin yeterki.
Önlemlerinizi alin almaya devam edin ama yüreginizi ferah tutun.
Olmayan seyleri kafanizda kurarak kendinizi hirpalamayin simdilik.
Ortada cok bilgi kirliligi var. Herseye inanmayin.
Önlemlerinizi alin rahat olun ve cekirdek ailenize odaklanin bagisiklik sisteminizi yüksek tutun.
Güzel enerjiler yayin etrafiniza.
Sokagi cikma yasagini beklemeyin. Yeni büyük uygulamalarda beklemeyin suanlik kurallar belirlendi genel anlamda. Zaten sinirlamalar getirildi.
Hazirana kadar büyük cogunlukla yerine oturacak hersey.
Yardimlar gelecek söke söke mecburlar cunki.
Size de gelecek arkadaslar.. fazla cimbizlamayin laflari.. inanmasi zor biliyorum onca yil devletler tarafindan sömürüldükten sonra ama öyle olacak.
Siz yeterki panik yapmayin sagliginiza dikkat edin.
Nefret yaymayin nefret icinde olmayin.
Yeni birseyin olmasi icin eski düzen yikilmali. Bu sürece güvenin. Suan kötü görünse dahi iyiye gidecek ben buna inaniyorum.
Bir zamanlar kuaför olduğum için çok şükür saç boyamaya kadar her şeyi yapıyorumArkadaşlar, şimdiye kadar bazı işlemleri kuaför / güzellik salonunda yaptırıp şimdi kendi yapmaya çalışırken traji komik anlar yaşayan var mı? Hadi anlatın da gülelim, buna ihtiyacım var çünkü şu an sağ kaşımın ortası yok kenarları duruyor.
Herkes gibi benim de canım çektiAlt kata çok gürültü gidiyor mu acaba. Alsam mı bilemedim.
Güzel olur ama bunu bence kaynaklı vermek gerekir. İşte şu şu makalede verilen bilgi, ya da Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ın şu şu tarihli şu kanaldaki konuşmasından deyip konuşmanın Youtube linkini paylaşmak gibi. Bu şekilde uzman olmayanların verdiği bilgi dezenformasyonunu da önlemiş oluruz.
İlave motoru olduğu için sesi var biraz
O yüzden altına bir parça halı koydum boğsun sesi diye, birde tekerlek taktırdım makina yere temas etmiyor yani, komşularıma sordum ses gelmiyor diyorlar
2. El makina satan yerlerde bulunur bunlar, tezgahı motoru vs toplam 3000 gibi bir rakama mal olur, makina çok pahalı değil ama tezgaha iyi para istiyorlar
Demistim 7nin uzerine cikamazlar diye.. bahceli 5 maas bagislamis. Zam yaparken cok bonkorler amaÇıtayı yükseltseymiş bari 7 ne? 7nin üstüne çıkamazlar şimdi. Belki de oh dediler 27 demedi diye
Havada iki saat asılı kalıyorsa bu çok vahim bir şey o zaman bu 1,5 metre kuralı da geçersiz. Nereden bileceğiz 2 saat önce birisinin hapşırmadığını? Havadan solunumla da bulaşıyorsa asılı kalıp, o zaman hergün bir adam bir markete hapşırırsa olay bitmiş demektir. İnsanın inanası gelmiyor, o zaman bulaş vakası o kadar fazla olur ki saklanabilecek bir rakam bile olmaz. Ne düşüneceğimi bilemedim siz ne düşünüyorsunuz?aklıma çok güzel bir uygulama geldi .... Siz sorularınızı sorun bunları bir havuz yapıp orada toparlıyalım.
Mesela,
Havadan bulaşır mı ?
Hayır bulaşmaz AMA
o ortamda biri hapşurmuş ise havada 2 saat askıda kalabilen bu virüsün bulaşma ihtimali var.
Gelen kargolardan bulaşır mı?
Hayır kargo içeriği giyim, eşya vb ise size bulaşmaz AMA
kargoyu getiren kargocunun kutuya teması var ve onda virüs var ise bu virüsün bulaşma ihtimali var.
ben hiç kullanamıyorum ikisini de çünkü benim de bildiğim, hasta olan kişinin takması. evden çıkmıyorum market haricinde. çıkınca da herkesten uzak duruyorum. zaten bulamıyorum yok yani. hani takmasam da belki takmam gerekir diye alayım dedim de çok pahalıydı. böyle şeyleri devletin bedava dağıtması gerekirdi.Bana da tersi gibi geliyor. Birisini maskesiz, eldivensiz görürsem sanki o insan çok duyarsızmış, umursamazmış, kesin virüsle temas etmiştir etrafına bulaştırıyor hissine kapılıyorum. Biz hiçbir yerde maske bulamıyoruz bu arada, biz de maskesiziz, eldivenlerim de azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?