bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
merhaba, siteyi bana özelden iletme şansınız var mıdır?

Prof. Alpay Azap corona virüsü için

"Dışarıda da olsa iki kişi bir araya gelmeyin" açıklamasında bulundu.

Corona virüsünün havada kalması için ise;

"Hava güzeldi, insanlar dışarıya çıktılar. Bazı yayın organlarında rastladım, virüs havada üç saat asılı kalıyor diye… Hayır, öyle bir şey yok. Sadece yoğun bakım ünitesinde makineye bağlı hastalardan saçılan virüs parçacıkları havada üç saat kalabilir. Dolayısıyla asla virüsün havada kalması gibi bir durumu yok. En fazla iki metre içinde yere çöküyor." dedi.

Ben iyi hissetmiyorum kendimi. Psikolojik mi, hasta mıyım bilmiyorum kafayı sıyırmaya da az kaldı. Boğazımda ara ara bıçakla kesiliyor gibi bir ağrı hissediyorum. Günlük işleri yaparken çok yoruluyorum. 2 gündür biraz dinlenmek için yatağa uzandıgımda uyuya kalmışım hemen. Belirsizlik de çok kötü.

katil olma potansiyeli var ama en azından onu soran kişiler karşımda değil ekran arkasında olduğu için istesem de katil olamıyorum :) bu da sinirimi bastırmamı sağlıyor. ama çok sövüyorum. zaten sosyal medya tarafında ücretler öyle aman aman değil, para için yapılmaz yani para yok zira.

Benimde aksam olunca tek tarafta agri oluyor sanki ,sanki diyorum emin olamıyorum

yanlışlıkla birisi ateş yaksa yanımızda
ailecek alev alacağız kolonyalanmaktan.
Vallahi hiçte sevmezdim kokusunu Rabbim muhtaç etti resmen
Bende eşime kızardım boca etme şunu diye şimdi o bana kızıyor çok kullanıyor sun diye

Yanma oldu bende.Geçti ama.1 hafta 10 gün sürdü.

Boğaz yanması çok görülüyor, bende de oldu. Psikolojik diye tahmin ediyorum. Salgın haberlerine kendinizi fazla maruz bırakmamaya çalışın.

Evde epilasyon cihazim var ,benim kaslarim fazla yok zaten sarisinim uzasada hic farkedilmiyor . Ama esimle oglum fenalarda ikisininde saclari papaz gibi oldu . Esim dün aksam yedek tokalarini sakla ben güvenip 2 ay kuaföre gidemem yanlardan senin tokalarla tuttururuz artik dedi.

Hepimiz ayni durumdayiz canim. Benimde 2 gün once bogaz batmasi vardi gecti bugün yine ara ara batma oldu. Belki normal zamandada yasiyorduk ama dikkat etmiyorduk. Ben iyisinden bol bol salep aldim bol tarcinli iciyorum.

Sehir sehir mi yaziyor . Karadeniz ne durumda yaziyormu kastamonu vs

Annemdede singer var eskilerden. Bazen benden cok makinasini sevdigini düsünüyorum

Onlar pamuklu kumaş, en küçük sıvıyı bile emer ilaveten nefesten fazlaca nemlenir, nano kumaş ya da mayo kumaşı cinsinden bir şey lazım bence

Icine elektrik supürgesi filtresi konulabilir demisti tv de

Hangi site banada yazabilirmisiniz özelden

sizi anlıyorum insan çok fena bunalıyor. Kileri neden boşaltıyorsunuz? Kilerdekileri kullanacağınız zaman paketini dezenfekte edin. ellerinizi yıkayın, bekleyin kurusun sonra öyle açın. İnsan hepsini bir anda yapmaya kalkınca kafayı yiyor. Zaten çoğuna sıra gelene kadar da zaman geçmiş olur. Bir sonraki alışverişinizi için de dediğiniz gibi yaparsınız. 17 gün lafını icad edeni... Ben de onu duyunca kafayı yedim ama kayınpederimin dedği gibi yüzeyde 17 gün yaşasa o zaman ortada insan kalmazdı diye düşünüyorum.

Bir de aklıma takılan konu var.İyileşilse de ciğerlerde tahribat bırakır deniliyor ya.Herkes te yakalanacak ,kimi hafif atlatacak deniliyor ya.O zaman yeni nesil sağlıksız olacak demek değilmi bu?Ben mi saçma düşünüyorum.Annede ciğerlerde sorun var,babada var,çocukta da genetik olarak olmaz mı?İnşallah mantıksızdır düşündüğüm.

Şehirleri sır gıbı sakladıkları sürece bu virüsün önüne geçemeyecekler.

Marketten alinanlari sabunlu bezle siliyoruz 20 sn bekletip yıkıyoruz .Annem gerek yok diyor onunla da ayrı tartışıyoruz huzurumuz kaçtı cidden.Sebzeleri sadece suyla yikiyorum valla onlarida sabunla yikamakla ugrasamicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…