merhaba, siteyi bana özelden iletme şansınız var mıdır?Bir site var dünyada vakalarn olduğu burdan vermek yanlis olur belki ben twitterde biri paylaşms ondan bakmistim en son guncelleme 19.03 du bazi sehirlerde benim olduğum sehirde 40 vaka 1 ölüm vardi simdi baktım . 130 vaka olmus smdi 126 2 ölüm 2 iyilesme, istanbul da güncellenmiş o zamanma simdi arasında fark 1400 küsür . Ankara güncelmemis şuanda gördüğüm
Prof. Alpay Azap corona virüsü içinHavada iki saat asılı kalıyorsa bu çok vahim bir şey o zaman bu 1,5 metre kuralı da geçersiz. Nereden bileceğiz 2 saat önce birisinin hapşırmadığını? Havadan solunumla da bulaşıyorsa asılı kalıp, o zaman hergün bir adam bir markete hapşırırsa olay bitmiş demektir. İnsanın inanası gelmiyor, o zaman bulaş vakası o kadar fazla olur ki saklanabilecek bir rakam bile olmaz. Ne düşüneceğimi bilemedim siz ne düşünüyorsunuz?
katil olma potansiyeli var ama en azından onu soran kişiler karşımda değil ekran arkasında olduğu için istesem de katil olamıyorum :) bu da sinirimi bastırmamı sağlıyor. ama çok sövüyorum. zaten sosyal medya tarafında ücretler öyle aman aman değil, para için yapılmaz yani para yok zira.ahaha yurdumun klasik "hiç mi kalmadı?" sorusunun türevleri. sırf böyle sorularla delirmemek için karşıma fırsatlar çıksa da sıkıcı beyaz yaka işimi bırakıp sosyel medya tarafına yönelmedim.
burda en azından karşımdaki insanlar belli, kime neyi nasıl anlatacağım belli.
zaten kolay yükselen de biriyim, katil olurdum heralde ben bu işi yapsam.
Benimde aksam olunca tek tarafta agri oluyor sanki ,sanki diyorum emin olamıyorumBen iyi hissetmiyorum kendimi. Psikolojik mi, hasta mıyım bilmiyorum kafayı sıyırmaya da az kaldı. Boğazımda ara ara bıçakla kesiliyor gibi bir ağrı hissediyorum. Günlük işleri yaparken çok yoruluyorum. 2 gündür biraz dinlenmek için yatağa uzandıgımda uyuya kalmışım hemen.Belirsizlik de çok kötü.
Bende eşime kızardım boca etme şunu diye şimdi o bana kızıyor çok kullanıyor sun diyeyanlışlıkla birisi ateş yaksa yanımızda
ailecek alev alacağız kolonyalanmaktan.
Vallahi hiçte sevmezdim kokusunu Rabbim muhtaç etti resmen
Ben iyi hissetmiyorum kendimi. Psikolojik mi, hasta mıyım bilmiyorum kafayı sıyırmaya da az kaldı. Boğazımda ara ara bıçakla kesiliyor gibi bir ağrı hissediyorum. Günlük işleri yaparken çok yoruluyorum. 2 gündür biraz dinlenmek için yatağa uzandıgımda uyuya kalmışım hemen.Belirsizlik de çok kötü.
Ben iyi hissetmiyorum kendimi. Psikolojik mi, hasta mıyım bilmiyorum kafayı sıyırmaya da az kaldı. Boğazımda ara ara bıçakla kesiliyor gibi bir ağrı hissediyorum. Günlük işleri yaparken çok yoruluyorum. 2 gündür biraz dinlenmek için yatağa uzandıgımda uyuya kalmışım hemen.Belirsizlik de çok kötü.
Arkadaşlar, şimdiye kadar bazı işlemleri kuaför / güzellik salonunda yaptırıp şimdi kendi yapmaya çalışırken traji komik anlar yaşayan var mı? Hadi anlatın da gülelim, buna ihtiyacım var çünkü şu an sağ kaşımın ortası yok kenarları duruyor.
Bir site var dünyada vakalarn olduğu burdan vermek yanlis olur belki ben twitterde biri paylaşms ondan bakmistim en son guncelleme 19.03 du bazi sehirlerde benim olduğum sehirde 40 vaka 1 ölüm vardi simdi baktım . 130 vaka olmus smdi 126 2 ölüm 2 iyilesme, istanbul da güncellenmiş o zamanma simdi arasında fark 1400 küsür . Ankara güncelmemis şuanda gördüğüm
İlave motoru olduğu için sesi var biraz
O yüzden altına bir parça halı koydum boğsun sesi diye, birde tekerlek taktırdım makina yere temas etmiyor yani, komşularıma sordum ses gelmiyor diyorlar
2. El makina satan yerlerde bulunur bunlar, tezgahı motoru vs toplam 3000 gibi bir rakama mal olur, makina çok pahalı değil ama tezgaha iyi para istiyorlar
Onlar pamuklu kumaş, en küçük sıvıyı bile emer ilaveten nefesten fazlaca nemlenir, nano kumaş ya da mayo kumaşı cinsinden bir şey lazım bence
Hangi site banada yazabilirmisiniz özeldenBir site var dünyada vakalarn olduğu burdan vermek yanlis olur belki ben twitterde biri paylaşms ondan bakmistim en son guncelleme 19.03 du bazi sehirlerde benim olduğum sehirde 40 vaka 1 ölüm vardi simdi baktım . 130 vaka olmus smdi 126 2 ölüm 2 iyilesme, istanbul da güncellenmiş o zamanma simdi arasında fark 1400 küsür . Ankara güncelmemis şuanda gördüğüm
sizi anlıyorum insan çok fena bunalıyor. Kileri neden boşaltıyorsunuz? Kilerdekileri kullanacağınız zaman paketini dezenfekte edin. ellerinizi yıkayın, bekleyin kurusun sonra öyle açın. İnsan hepsini bir anda yapmaya kalkınca kafayı yiyor. Zaten çoğuna sıra gelene kadar da zaman geçmiş olur. Bir sonraki alışverişinizi için de dediğiniz gibi yaparsınız. 17 gün lafını icad edeni... Ben de onu duyunca kafayı yedim ama kayınpederimin dedği gibi yüzeyde 17 gün yaşasa o zaman ortada insan kalmazdı diye düşünüyorum.Market alisverisleriyle ilgili cok dikkatli olmak gerek sanirim.. Okudugum haberlerde kisilerle olan iliskilerine ve hijyen kurallarina oldukca dikkat eden insanlara bile bulastigini gorunce korkmaya basladim.
Ben yaptigimiz alisverisleri bosaltmadan once 2-3 gun kilerde bekletiyordum ama virusun yuzeylerde yasama suresi ile ilgili de celiskili aciklamalar var. Ve bu beni tedirgin etmeye basladi. Bekletmek yeterli olmayabilir.
Bundan sonra aldigimiz paketli gidalari eve cikarmadan once garaja koyup orada dezenfekte etmeyi ve 1-2 gun bekletmeyi dusunuyorum.
Kileride bastan asagi bosaltip tum urunleri dezenfekte edecegim birazdan. Durduk yere basima is. Zaten moralim bozuk hic birsey yapasim yok.
Şehirleri sır gıbı sakladıkları sürece bu virüsün önüne geçemeyecekler.SAYILAR, KAYIP ACISINI, ENDİŞEYİ İFADE EDEMEZ.
Sıfır riskle yaşamaya çalışalım.
Bizi hayata tedbir bağlar.
Dr. Fahrettin Koca
Korona virüs yayılma haritası!
Ülkelere göre Koronavirüs istatistiği
1. Anket;
Sokağa çıkma yasağı ....
- kesinlikle konmalı
Toplam Oy: 1.445 85,7%- hiç gerek yok !
Toplam Oy: 51 3,0%- kararsızım
Toplam Oy: 190 11,3%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?