zamanla etkisini yitircek diyorlar ama genlere islenmis bir rahatsizlik gibi degildir heralde anne ve baba cocuga tasimaz.. benimki ne kdr mantikli bilmem:))Bir de aklıma takılan konu var.İyileşilse de ciğerlerde tahribat bırakır deniliyor ya.Herkes te yakalanacak ,kimi hafif atlatacak deniliyor ya.O zaman yeni nesil sağlıksız olacak demek değilmi bu?Ben mi saçma düşünüyorum.Annede ciğerlerde sorun var,babada var,çocukta da genetik olarak olmaz mı?İnşallah mantıksızdır düşündüğüm.
Canım geçmiş olsun, son günlerde çok yoğun stres yaşadınız. Bırakın günlük işleri, yarına kalsın, öbür güne kalsın, sizin biraz dinlenmeye ihtiyacınız var. Allah korusun virüs olmasa da bedeniniz size sinyal veriyor; uyku bağışıklık için de önemli , uykunuz varsa uyuyun, yormayın kendinizi, iyi beslenmeye çalışın. İnternetten meditasyon müzikleri açın, bir uzanın, bir süreliğine her şeyi unutun.Ben iyi hissetmiyorum kendimi. Psikolojik mi, hasta mıyım bilmiyorum kafayı sıyırmaya da az kaldı. Boğazımda ara ara bıçakla kesiliyor gibi bir ağrı hissediyorum. Günlük işleri yaparken çok yoruluyorum. 2 gündür biraz dinlenmek için yatağa uzandıgımda uyuya kalmışım hemen.Belirsizlik de çok kötü.
Tahribat bırakacağını kesın olarak kanıtlanmamıs. Evet bencede herkese bulasacak ama virüsler mutasyona ugradıkları ıcın ne kadar geç kapılırsa kişiye zararı o kadar az olur.Bir de aklıma takılan konu var.İyileşilse de ciğerlerde tahribat bırakır deniliyor ya.Herkes te yakalanacak ,kimi hafif atlatacak deniliyor ya.O zaman yeni nesil sağlıksız olacak demek değilmi bu?Ben mi saçma düşünüyorum.Annede ciğerlerde sorun var,babada var,çocukta da genetik olarak olmaz mı?İnşallah mantıksızdır düşündüğüm.
Bu kez de şehirlerden kaçışlar başlıyacak ancak.Şehirleri sır gıbı sakladıkları sürece bu virüsün önüne geçemeyecekler.
Ülkemizin heryerinde var neyi saklayacaklarŞehirleri sır gıbı sakladıkları sürece bu virüsün önüne geçemeyecekler.
Sonradan oldugu icin genetik olarak aktarılmaz. Bunun olması için cok cok uzun yıllar geçmesi gerekir. Bu virus o kadar dayanamaz ama su an bizi surunduruyor o ayrı konu.Bir de aklıma takılan konu var.İyileşilse de ciğerlerde tahribat bırakır deniliyor ya.Herkes te yakalanacak ,kimi hafif atlatacak deniliyor ya.O zaman yeni nesil sağlıksız olacak demek değilmi bu?Ben mi saçma düşünüyorum.Annede ciğerlerde sorun var,babada var,çocukta da genetik olarak olmaz mı?İnşallah mantıksızdır düşündüğüm.
Öğrencileri gönderdiler 14 gün süresi dolanlarınyurtlarda karantinada olanlar evlerine gonderilmeye baslanmis
Sebzelere gerek yok diyorlar.Marketten alinanlari sabunlu bezle siliyoruz 20 sn bekletip yıkıyoruz .Annem gerek yok diyor onunla da ayrı tartışıyoruz huzurumuz kaçtı cidden.Sebzeleri sadece suyla yikiyorum valla onlarida sabunla yikamakla ugrasamicam.☹
Dunya haritası var orda turkiye geliyorsunuz, türkiye haritasında uzerine dokundukça yazıyor. Yalnz bazısı güncellenmemis ,Sehir sehir mi yaziyor . Karadeniz ne durumda yaziyormu kastamonu vs
Memnun oldum Ayla sultanIcimdekiSonsuzDeniz Aslında prof olan ablam bendeki aile geleneği
Pazardan almıştım havluları artık dantellerle revize ettim, dikiş odamda ne var ne yok döktümonu da yaparım bunu da yaparım diye neler tıkmışım makinam bir tane, tanıştırayım Ayla sultan , iyi dostumdur kendisi çok kahrımı çekiyor Eki Görüntüle 2611879
onda sehir sehir yaziomu bende de bi link var ama sadece ulkeleri gosteri kirmizi bi dunya haritasiDunya haritası var orda turkiye geliyorsunuz, türkiye haritasında uzerine dokundukça yazıyor. Yalnz bazısı güncellenmemis ,
a aaaaaa ciddi olamazlar
Su şekilonda sehir sehir yaziomu bende de bi link var ama sadece ulkeleri gosteri kirmizi bi dunya haritasi
Evet bilgileriniz dogru.Hayır iki farklı haber var, birinde bebeğin öldüğü birinde annenin öldüğü yazılmış. Ama bebeğin öldüğü haber yalanmış, anne de bebek de iyiymiş.
Diğer haberdeki anne vefat etmiş maalesef, bebeği yaşıyormuş.
Sinirlerimi alt üst ediyor bunlararkadaslar belediyelerin yardim icin topladiklari paralar iptal edilmis yardim edecekseniz devlete edeceksiniz denmiş
Bir site var dünyada vakalarn olduğu burdan vermek yanlis olur belki ben twitterde biri paylaşms ondan bakmistim en son guncelleme 19.03 du bazi sehirlerde benim olduğum sehirde 40 vaka 1 ölüm vardi simdi baktım . 130 vaka olmus smdi 126 2 ölüm 2 iyilesme, istanbul da güncellenmiş o zamanma simdi arasında fark 1400 küsür . Ankara güncelmemis şuanda gördüğüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?