bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
zamanla etkisini yitircek diyorlar ama genlere islenmis bir rahatsizlik gibi degildir heralde anne ve baba cocuga tasimaz.. benimki ne kdr mantikli bilmem:))

Canım geçmiş olsun, son günlerde çok yoğun stres yaşadınız. Bırakın günlük işleri, yarına kalsın, öbür güne kalsın, sizin biraz dinlenmeye ihtiyacınız var. Allah korusun virüs olmasa da bedeniniz size sinyal veriyor; uyku bağışıklık için de önemli , uykunuz varsa uyuyun, yormayın kendinizi, iyi beslenmeye çalışın. İnternetten meditasyon müzikleri açın, bir uzanın, bir süreliğine her şeyi unutun.

Tahribat bırakacağını kesın olarak kanıtlanmamıs. Evet bencede herkese bulasacak ama virüsler mutasyona ugradıkları ıcın ne kadar geç kapılırsa kişiye zararı o kadar az olur.

yurtlarda karantinada olanlar evlerine gonderilmeye baslanmis

Sonradan oldugu icin genetik olarak aktarılmaz. Bunun olması için cok cok uzun yıllar geçmesi gerekir. Bu virus o kadar dayanamaz ama su an bizi surunduruyor o ayrı konu.

Memnun oldum Ayla sultan
Havlular cabucak dönüşür ve kullanilmaya baslanir,keske benim zulam da havlu olsaydi,saglam kumas biriktirmisim:))

Dunya haritası var orda turkiye geliyorsunuz, türkiye haritasında uzerine dokundukça yazıyor. Yalnz bazısı güncellenmemis ,
onda sehir sehir yaziomu bende de bi link var ama sadece ulkeleri gosteri kirmizi bi dunya haritasi

Evet bilgileriniz dogru.
Ikisi de birbirine yakin bir bolgede.
Ilk bahsettiginiz iyilesiyormus,bebegi de iyiymis,arkadaslarimdan taniyanlar var...

Sıfır riskle mi yaşayalım?
Hala iş hayatı devam ediyor gidip geliyoruz. Gitmesek kendi ohalimizi ilan etsek aç kalıcaz. Zorunlu izinlere talim olanlar var ücretsiz. Ay sonu nasıl gelcek diyor insan. Sıfır riskle mi yaşayalım. Adam gibi tedbir mi var? Halk zaten cehaletten kırılıyor. Millet vatandaşına para veriyor bizimkiler bizden istiyor bizde para mi kaldı?
Ne enfekte ne ölen sayisina inancim sıfır. Tedbir mi? Yurt dışından gelen bir kişi kurallara uymadığı için sikayet ettim kac yere herkes haklısın dedi bir yaptirim olmadı. Tedbir mi insanlari hasta olduğu halde evde karantinada durun diyip salmak.
Bırakın allasen şansa yaşıyoruz.

Hangi site ozelden atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…