bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya keşke kazen baksaydi ban yer miyim. Ama twitterde açıkt paylasimdi :)

Burada zararlı dendi ama ben sebzeleri sabunku su ile yıkıyorum sonra adamakıllı bol suda duruluyorurum. İyice durulanınca sabun artığı kalmaz diye düşünüyprum zaten sebze ve meyvelerde zirai ilaç artıkları da oluyor onları iyice arındırıyor muyuz? onlar sabundan da zararlıdır. Ekmek fabrikadan paketli çıkıyorsa o zaman el değmeden paketleniyordur diye düşünüyorum. Diğer ekmekleri ise (mecbur kaldım eşim istedi diye ilk gün somun ekmek aldık) ben ocak ateşinde yakmadan tütsüledim ekmeğin her tarafını. Şimdi evde kendim yapıyorum.

Annemdede singer var eskilerden. Bazen benden cok makinasini sevdigini düsünüyorum

Rahmetli annem çeyizciydi
Dikiş makinasıyla büyüdüm ben
O küçücük makinayla dört çocuk büyüttü annem
Kendi evimi kurduğumda bir süre ev bana tuhaf geldi bir türlü sığamadım sonra bir gün düştü jetonum, dikiş makinasını alınca ev tamam oldu annemde severdi pfaffı o yüzden Ayla sultan koydum adını, birazda annemin adı yaşasın istedim sanırım, gidip gelip konuşurum onunla hayatımda değişik bir yeri var

Allah iyiliğini versin petek pikenin iki iplik eksiği bu nefes alamayıp ölcez bu sefer
Supurge torbasindan da dikilebiliyor,resmini cekmistim yukleyemedim,ince ve nefes aldiriyor.
Icine gazli bez ya da tulbent koyulabilir.
Kisa sure icin tabii,ornegin market alisverisi.
Evde malzemelerim de azaliyor,markete de gitmek cok kulfetli,birkac gun diken ustunde oluyor insan

Allah rahmet eylesin annecibe. Rabbim onun kalan omrunu sizlere versin. Benim annemde bizi dikis makinasinda iş yaparak büyüttü.

arkadaslar belediyelerin yardim icin topladiklari paralar iptal edilmis yardim edecekseniz devlete edeceksiniz denmiş
Neden ki belediyeler devlet degil mi? Hmm simdi anladim belediye secimlerinde millet muhalefettekileri secmisti dimi ondan olsa gerek

Ekmek yapmayı ne kadar sürdürebilirim bilmiyorum, eziyetli iş, ay sonu gelecek elektrik faturası da cabası
Bu arada elma ve portakalları sabunladığımı itiraf ediyorum ama zaten soyuyoruz kabuklarını, bu mumlu elmalar çıktığından beri ağız tadıyla bir kabuklu elma yemedim
Sebzeleri, maydanozu, dereotunu yine eskisi gibi sirkeli suda bekletiyorum başka yapabileceğim bir şey yok
Tüm bu temizlik işlerinden baygınlık geldi artık

Biraz önce camdan bir köpek gördük esimle. Agzinda bir poset kuyrugunu sallaya sallaya agacliga gitti. Camdan izledik meger yavrulari varmis. Annelik işte. Cok üzüldüm acaba ac mi kaliyorlar. Eskiden insanlar çopün yanlarina burseyler koyuyorlardi. Ama simdi kimse cöp atmaya cikmiyor apartman görevlileri topluyor cöpleri. Yarin belediyeyi ariyacagim. Esim sabahlari bir kaba ekmegin üstüne süt döküp birakalim dedi. Bilmiyorum yerlermi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…