- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
Tek umudum gelecek seçimler umarım insanların gözü açılır biraz bıktık bunların ayrimciligindan iş bilmezligindenyahu böyle bir durumda siyaset yapilir mi rakip görülüp kaldirmislar saka mi ya gercekten delireceğim
ayrica bin tl verilecek kisileri kendileri sececekmis sasirdik mi hayir
-miş -mış genelde laflar keşke her şeyde olduğu gibi şu ayrımcılık kısmının kanıtını da bi görsekTek umudum gelecek seçimler umarım insanların gözü açılır biraz bıktık bunların ayrimciligindan iş bilmezliginden
Herkesin maske takmasi gerekiyor herkesin. Yanlis mesaj veriliyor. İsterse bir ay evde kalip sadece bir kere markete gideyim. Yanimdan bir kere coronali birinin geçmesine bakar. Sonra da zincirleme yayılma...Uçak yolcusunu takip ediyorum gün gün analizleri paylaşıyor.
Yani sadece izole şekilde markete gidip gelmeyle bile bulaşan bir şey ne yaparsak yapalım kader demek istemiyorum gerçekten üzüyor beni
yerler biz daha önce oyle besledikBiraz önce camdan bir köpek gördük esimle. Agzinda bir poset kuyrugunu sallaya sallaya agacliga gitti. Camdan izledik meger yavrulari varmis. Annelik işte. Cok üzüldüm acaba ac mi kaliyorlar. Eskiden insanlar çopün yanlarina burseyler koyuyorlardi. Ama simdi kimse cöp atmaya cikmiyor apartman görevlileri topluyor cöpleri. Yarin belediyeyi ariyacagim. Esim sabahlari bir kaba ekmegin üstüne süt döküp birakalim dedi. Bilmiyorum yerlermi.
33 yaşındaki kadın da yoğun bakıma girdiyse biz yakalansak Allah korusun düşünemiyorum bilr neler olacagını. Allah şifa versin inşallah çovuklarına bağışlasın.3 Sokak aşağımda 2 çocuk annesi ,33 yaşında bir kadın var ,yoğum bakımda kaç gündür.Umutla beklemekteyim.İnşallah iyileşir.
Bıtakamıyorum malesef. Annem yanımda. Düzenli yapmam gereken işler var. 3 öğün yemek. Bir de beni sürekli yoran bir eş.Canım geçmiş olsun, son günlerde çok yoğun stres yaşadınız. Bırakın günlük işleri, yarına kalsın, öbür güne kalsın, sizin biraz dinlenmeye ihtiyacınız var. Allah korusun virüs olmasa da bedeniniz size sinyal veriyor; uyku bağışıklık için de önemli , uykunuz varsa uyuyun, yormayın kendinizi, iyi beslenmeye çalışın. İnternetten meditasyon müzikleri açın, bir uzanın, bir süreliğine her şeyi unutun.
Konuşmalarınızı okuyunca duygulandım :) ben de çok severim böyle işler yapmayı. Benim de rahmetli annemden kalma bir dikiş makinem var geçen hafta düğünüm olacaktı kendi evime götürmüştüm makineyi de, bu yaz kullanmayı öğrenmekti niyetim. İnşallah hayırlısıyla nasip olur. Rabbim annelerimize rahmet eylesinRahmetli annem çeyizciydi
Dikiş makinasıyla büyüdüm ben
O küçücük makinayla dört çocuk büyüttü annem
Kendi evimi kurduğumda bir süre ev bana tuhaf geldi bir türlü sığamadım sonra bir gün düştü jetonum, dikiş makinasını alınca ev tamam olduannemde severdi pfaffı o yüzden Ayla sultan koydum adını, birazda annemin adı yaşasın istedim sanırım, gidip gelip konuşurum onunla hayatımda değişik bir yeri var
Anneniz nasıl33 yaşındaki kadın da yoğun bakıma girdiyse biz yakalansak Allah korusun düşünemiyorum bilr neler olacagını. Allah şifa versin inşallah çovuklarına bağışlasın.
Bıtakamıyorum malesef. Annem yanımda. Düzenli yapmam gereken işler var. 3 öğün yemek. Bir de beni sürekli yoran bir eş.
baska rahatsizliklarida vardir belki33 yaşındaki kadın da yoğun bakıma girdiyse biz yakalansak Allah korusun düşünemiyorum bilr neler olacagını. Allah şifa versin inşallah çovuklarına bağışlasın.
Bıtakamıyorum malesef. Annem yanımda. Düzenli yapmam gereken işler var. 3 öğün yemek. Bir de beni sürekli yoran bir eş.
maalesef46 vefat var
böylece dunya capinda ilk 10 dayiz
Evet inşallah daha çok iyileşen tablomuz olurmaaleseftaburcu sayisi vefat sayisini gecmis olumlu bir gelisme
bugun sayi cok fazlaydi evetEvet inşallah daha çok iyileşen tablomuz olur
Vefat sayısı çok ürkütücü geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?