bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
yahu böyle bir durumda siyaset yapilir mi rakip görülüp kaldirmislar saka mi ya gercekten delireceğim
ayrica bin tl verilecek kisileri kendileri sececekmis sasirdik mi hayir
Tek umudum gelecek seçimler umarım insanların gözü açılır biraz bıktık bunların ayrimciligindan iş bilmezliginden

Uçak yolcusunu takip ediyorum gün gün analizleri paylaşıyor.
Yani sadece izole şekilde markete gidip gelmeyle bile bulaşan bir şey ne yaparsak yapalım kader demek istemiyorum gerçekten üzüyor beni
Herkesin maske takmasi gerekiyor herkesin. Yanlis mesaj veriliyor. İsterse bir ay evde kalip sadece bir kere markete gideyim. Yanimdan bir kere coronali birinin geçmesine bakar. Sonra da zincirleme yayılma...

yerler biz daha önce oyle besledik

3 Sokak aşağımda 2 çocuk annesi ,33 yaşında bir kadın var ,yoğum bakımda kaç gündür.Umutla beklemekteyim.İnşallah iyileşir.
33 yaşındaki kadın da yoğun bakıma girdiyse biz yakalansak Allah korusun düşünemiyorum bilr neler olacagını. Allah şifa versin inşallah çovuklarına bağışlasın.
Bıtakamıyorum malesef. Annem yanımda. Düzenli yapmam gereken işler var. 3 öğün yemek. Bir de beni sürekli yoran bir eş.

Konuşmalarınızı okuyunca duygulandım :) ben de çok severim böyle işler yapmayı. Benim de rahmetli annemden kalma bir dikiş makinem var geçen hafta düğünüm olacaktı kendi evime götürmüştüm makineyi de, bu yaz kullanmayı öğrenmekti niyetim. İnşallah hayırlısıyla nasip olur. Rabbim annelerimize rahmet eylesin

Anneniz nasıl

baska rahatsizliklarida vardir belki Allah yardim etsin

Ya hayatı zehir ediyoruz , esim geldi ben balkon kapısını ben actim o çantasını, iki poset dosya ,montunu koydu o gelmeden camsir sulu suyu hazırliyorum zaten , Banyoya muslugu açmaya yanında bekledim elini yüzünü yikadi,dusa girdi, bir tas buldum gelince anahtarlar, telefon vs vs 4 parca sey var ona atıyor. Balkona çıktım çömeldim bunlari sildim, çantası, posetleri balkonun yeri, tasin içindekileri, sonra onlsri bide kolonyayla sildim. Sonra kendimi yere vererek yerleri sildim ko sabah yaptım ayni isi, sonra eşim duştan cikti ben hala yerde sürünerek siliyorum kalkamadim, belim bacagim zaten cok kötü, mrt vardi bu durumlardan cekinemedim ama çömelince daha fena oluyor.ama ben resmen sürünerek banyonun yerlerini yıkadım. Gerçketen artkk benim dayanma gücüm kalmadi. Ya bir yere dokunmuyor adam ,ben böyle artik kendi evimnde giren cikan yokken bile herşeye korkuyla dokunuyorum. Ben sıkıldım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…