bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Test sayımız gün geçtikçe artıyor
Test sayısı artıyor , disardaki milletimizde artıyor epey oldu dışarı çıkmıyordum mecbur çıktım bugün aman Allah'ım sanki sadece biz evdeyiz millet dolu dışarda(bursa). Hemen belediyeye mail attım

Maalesef artık söyleyecek tek kelime bulamıyorum o insanlara
Çok iyi yapmışsınız mail atmakla umarım gerekeni yapmışlardır

Çorbalık tavuk en güzeli
Suyuna makarna ya da ekmek doğrayın bayılırlar
Sütü pek sevmiyor köpekler
Rabbim korusun yavrucakları

Cümlesi nurda yatsın inş
Böyle şeyleri yaşatmak lazım, bazı yetenekler ölmemeli
Öğrenmek istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum

Uçak yolcusunu takip ediyorum gün gün analizleri paylaşıyor.
Yani sadece izole şekilde markete gidip gelmeyle bile bulaşan bir şey ne yaparsak yapalım kader demek istemiyorum gerçekten üzüyor beni
Ya niçin herşeye üzülüyorsunuz ? Şimdi kalkıp bi insan ben sadece markete gittim,her şeye dikkat ettim diyince illa doğru mu oluyor ? Kalkıp ben fink fink gezdim,hiç bişeye de dikkat etmedim diyecek değil ya zaten. Öyle olmasa bile dikkat ettiğini kanıtlamaz öyle söylemiş olması. Burda bi hanımefendi yazmıştı markette herkes eldiven takıyodu ama ellerini gözlerine filan sürüyorlardı diye. Yada onun dikkat etmesi yakınında birinin de dikkat ettiği anlamına gelmez. Herşeye dikkat edip,etrafımızdakiler de dikkat edip yinede bulaşırsa artık yapacak bişey yok. Ama insanların laflarıyla emin olmak saçma. Bende yazarım bi yere hasta olmadığım halde pozitif çıktı herşeye dikkat etmiştim diye . Bunu o yazan için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama ben internette gördüklerime,duyduklarıma inanmayı bıraktım. Kanıtlanana kadar doğru değil hiç biri benim için. Yoksa kafayı yemiştik hepimiz. Sizlerde canınızı sıkmayın doğruluğu kesin olmayan şeyler için lütfen

Çorbalık tavuk en güzeli
Suyuna makarna ya da ekmek doğrayın bayılırlar
Sütü pek sevmiyor köpekler
Rabbim korusun yavrucakları

Ah cesaret edip markete gidemiyoruzki. En son gecen persembe disari ciktik. Yarin belediyeyi aricam.

kim görecek bakayım diyordum ve iyileşen sayısı ölü sayısını geçti bu da güzel haber...
O geçti çok şükür çokta yükselmiş iyileşen sayısı ama entube sayısı çok artmış. Biri entubelerin %90nı yaşamaz filan demişti. Bi yanımız sevinmek istiyor bi yanımız müsade etmiyor resmen. İnşallah daha iyi olacak bişeyler

Herkesin maske takmasi gerekiyor herkesin. Yanlis mesaj veriliyor. İsterse bir ay evde kalip sadece bir kere markete gideyim. Yanimdan bir kere coronali birinin geçmesine bakar. Sonra da zincirleme yayılma...
Maske onemlı ama el hıjyenı daha onemlı koronalı bırı maske taksa bıle elını degdıgı yere degmen yeterlı hava da asılı kalmıyor vurıs bır yerlere tutunuyor orada yasıyor sende gıdıp onu tutup gozune burnuna goturdun mu bıttı eldıven daha guvenlı

Selam hanımlar
Kaç gündür evden çıkmadık ama çok tedirginim.
Maaş yatacak mi belli değil, virüs ne zaman bitecek belli değil.
Bir yandan haberleri takip etmek hepten karamsarliga itiyor.
Allah yardımcımız olsun

Merhaba,

Cok sayfa var okumak imkansiz ve diger mecralarda da net bilgi bulamadim, bir sey sormak istiyorum.

Biz esimle 14 Martta yurtdisina ciktik, ucus yasaklari baslayinca 17 sindeki son ucakla geri donduk ve ayin 17 sinden beri evimizde karantinadayiz(havaalaninda ates olcup form imzalatip eve gonderdiler, aile hekimi sadece 1 kez aradı) karantinamiz yarin bitiyor.Bu 14 gun icinde esim ve ben ates, oksuruk gibi hicbir belirti gostermedik, sadece 5. veya 6. gunde benim gogus bolgemde hafif agrilar ve bas agrisi vardi( normalde migrenim oldugu icin cok ciddiye almadim) duzenli ates olctum ve D vitamini, propolis kullandim, devam da ediyorum.

Hastaligin kulucka suresi 14 gun deniyor ama genel ortalamanin 5,5 gun oldugu da soyleniyor.Yani hasta olmussam da ben ayakta atlattim sanirim.Aile hekimini test icin aradigimda atesiniz yoksa hastaneye gitmeyin dediler, gitmedik.

Sorum su, artik hasta olma ihtimalim var mi sizce, yani 14 gunde cikmayan semptomlar cikar mi? Biraz tedirginim acikcasi.

Tesekkur ederim.

Herkesin maske takmasi gerekiyor herkesin. Yanlis mesaj veriliyor. İsterse bir ay evde kalip sadece bir kere markete gideyim. Yanimdan bir kere coronali birinin geçmesine bakar. Sonra da zincirleme yayılma...
10 günden sonra dün gittim markete.Ben taktım ama müşterilerden maske takan azdı.Market çalışanlarıda hatta.

Once bir maskeyi taksinlar da sonra eldivene geceriz. Burna, yuze eldivenle de dokunmak riskli. Bana gore maske > eldiven. Paradan sonra, aralarda dezenfektan, kolonya da kullanmak gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…