Test sayısı artıyor , disardaki milletimizde artıyor epey oldu dışarı çıkmıyordum mecbur çıktım bugün aman Allah'ım sanki sadece biz evdeyiz millet dolu dışarda(bursa). Hemen belediyeye mail attımTest sayımız gün geçtikçe artıyor
ciddi değillerdir diye düşünüyoruma aaaaaa ciddi olamazlar
Maalesef artık söyleyecek tek kelime bulamıyorum o insanlaraTest sayısı artıyor , disardaki milletimizde artıyor epey oldu dışarı çıkmıyordum mecbur çıktım bugün aman Allah'ım sanki sadece biz evdeyiz millet dolu dışarda(bursa). Hemen belediyeye mail attım
İyi çok şükür. Ara sıra öksürüyor ama nadiren. Namazlarını kılıyor 3 gündür. Bugün dikiş falan dikti birşeylerle uğraştı. Onu öyle görmek çok mutlu ediyor beni.Anneniz nasıl
Biraz önce camdan bir köpek gördük esimle. Agzinda bir poset kuyrugunu sallaya sallaya agacliga gitti. Camdan izledik meger yavrulari varmis. Annelik işte. Cok üzüldüm acaba ac mi kaliyorlar. Eskiden insanlar çopün yanlarina burseyler koyuyorlardi. Ama simdi kimse cöp atmaya cikmiyor apartman görevlileri topluyor cöpleri. Yarin belediyeyi ariyacagim. Esim sabahlari bir kaba ekmegin üstüne süt döküp birakalim dedi. Bilmiyorum yerlermi.
Entübe sayısı artmış. :/ Umarım daha da yükselmez. İyileşen sayısının artması bir moral kaynağı tabi.
Konuşmalarınızı okuyunca duygulandım :) ben de çok severim böyle işler yapmayı. Benim de rahmetli annemden kalma bir dikiş makinem var geçen hafta düğünüm olacaktı kendi evime götürmüştüm makineyi de, bu yaz kullanmayı öğrenmekti niyetim. İnşallah hayırlısıyla nasip olur. Rabbim annelerimize rahmet eylesin
Ya niçin herşeye üzülüyorsunuz ? Şimdi kalkıp bi insan ben sadece markete gittim,her şeye dikkat ettim diyince illa doğru mu oluyor ? Kalkıp ben fink fink gezdim,hiç bişeye de dikkat etmedim diyecek değil ya zaten. Öyle olmasa bile dikkat ettiğini kanıtlamaz öyle söylemiş olması. Burda bi hanımefendi yazmıştı markette herkes eldiven takıyodu ama ellerini gözlerine filan sürüyorlardı diye. Yada onun dikkat etmesi yakınında birinin de dikkat ettiği anlamına gelmez. Herşeye dikkat edip,etrafımızdakiler de dikkat edip yinede bulaşırsa artık yapacak bişey yok. Ama insanların laflarıyla emin olmak saçma. Bende yazarım bi yere hasta olmadığım halde pozitif çıktı herşeye dikkat etmiştim diye . Bunu o yazan için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama ben internette gördüklerime,duyduklarıma inanmayı bıraktım. Kanıtlanana kadar doğru değil hiç biri benim için. Yoksa kafayı yemiştik hepimiz. Sizlerde canınızı sıkmayın doğruluğu kesin olmayan şeyler için lütfenUçak yolcusunu takip ediyorum gün gün analizleri paylaşıyor.
Yani sadece izole şekilde markete gidip gelmeyle bile bulaşan bir şey ne yaparsak yapalım kader demek istemiyorum gerçekten üzüyor beni
Çorbalık tavuk en güzeli
Suyuna makarna ya da ekmek doğrayın bayılırlar
Sütü pek sevmiyor köpekler
Rabbim korusun yavrucakları
O geçti çok şükür çokta yükselmiş iyileşen sayısı ama entube sayısı çok artmış. Biri entubelerin %90nı yaşamaz filan demişti. Bi yanımız sevinmek istiyor bi yanımız müsade etmiyor resmen. İnşallah daha iyi olacak bişeylerkim görecek bakayım diyordum ve iyileşen sayısı ölü sayısını geçti bu da güzel haber...
Her yerde böyle ama kanitlamakla ugrasamam.Elif yetimi duymussunudur belki en basiti-miş -mış genelde laflar keşke her şeyde olduğu gibi şu ayrımcılık kısmının kanıtını da bi görsek
Maske onemlı ama el hıjyenı daha onemlı koronalı bırı maske taksa bıle elını degdıgı yere degmen yeterlı hava da asılı kalmıyor vurıs bır yerlere tutunuyor orada yasıyor sende gıdıp onu tutup gozune burnuna goturdun mu bıttı eldıven daha guvenlıHerkesin maske takmasi gerekiyor herkesin. Yanlis mesaj veriliyor. İsterse bir ay evde kalip sadece bir kere markete gideyim. Yanimdan bir kere coronali birinin geçmesine bakar. Sonra da zincirleme yayılma...
10 günden sonra dün gittim markete.Ben taktım ama müşterilerden maske takan azdı.Market çalışanlarıda hatta.Herkesin maske takmasi gerekiyor herkesin. Yanlis mesaj veriliyor. İsterse bir ay evde kalip sadece bir kere markete gideyim. Yanimdan bir kere coronali birinin geçmesine bakar. Sonra da zincirleme yayılma...
Once bir maskeyi taksinlar da sonra eldivene geceriz. Burna, yuze eldivenle de dokunmak riskli. Bana gore maske > eldiven. Paradan sonra, aralarda dezenfektan, kolonya da kullanmak gerekli.Maske onemlı ama el hıjyenı daha onemlı koronalı bırı maske taksa bıle elını degdıgı yere degmen yeterlı hava da asılı kalmıyor vurıs bır yerlere tutunuyor orada yasıyor sende gıdıp onu tutup gozune burnuna goturdun mu bıttı eldıven daha guvenlı
Çok teşekkür ederimCümlesi nurda yatsın inş
Böyle şeyleri yaşatmak lazım, bazı yetenekler ölmemeli
Öğrenmek istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?